Įkraunama...
Įkraunama...

Sumuštiniai - 1 tema

QUOTE(Sonatina @ 2006 07 18, 14:29)
Krekeriai - tai tokie labai trapūs sausainiai, žiūrėk sausainių skyriuose visose didžiosiose parduotuvėse. Aš pirkau krekerius su svogūnais - labai tiko su mišraine smile.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu negaliu atsivalgyti tokiu sumustiniu: batonas+tepamas surelis+rukyta desra+ pomidoro griezineliai... rimtai valgau juos jau savaite pusryciams pietums ir vakarienei biggrin.gif
Atsakyti
Čia turbūt bus sumuštiniai daugiau vilnietėms, apsiperkančioms Iki prekybos centruose. Jie ten parduoda pikantiškas salotas, kurių kg kainuoja 13,99 lt, ir jei pirkt jas kaip salotas, labai brangiai išeina. O galima nusipirkti mažą indelį (kainuos apie 3 lt) ir po truputį tų salotų tepti ant batono. Šiaip iš tokio induko gaunasi pusantro batono sumuštinukų. Mmm, skanėstas, ir pigu.
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2006 07 21, 23:51)
Čia turbūt bus sumuštiniai daugiau vilnietėms, apsiperkančioms Iki prekybos centruose. Jie ten parduoda pikantiškas salotas, kurių kg kainuoja 13,99 lt, ir jei pirkt jas kaip salotas, labai brangiai išeina. O galima nusipirkti mažą indelį (kainuos apie 3 lt) ir po truputį tų salotų tepti ant batono. Šiaip iš tokio induko gaunasi pusantro batono sumuštinukų. Mmm, skanėstas, ir pigu.

O jei batoną prieš tai dar paskrudinti, tai ir išvis tiesiog šventiniai sumuštinukai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2006 07 22, 00:51)

taigi pikantiškas salotas ir namie gali pasigamint mirksiukas.gif ir tept bus galima ne po truputį, o kiek širdis geidžia bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien kaip tik pridariau visą padėklą sumuštinukų su pikantiškom salotom thumbup.gif , dariau pirmą kartą,ant juodos kaimiškos duonelės,truputį plonai tepiau sviesto,tam kad nesubrinktų duona nuo pikantiškų salotų,bet kita kartą darysiu su paskrudintu batonu.
Atsakyti
Man tai labai idomus ir skanus sumustinukai su ,,Rollton'' vermiseliais( greito pagaminimo sriuba) thumbup.gif
Reikia paimti tiktai makaronus( prieskoniu, esanciu pakelio viduje neprireiks) ir juos susmulkinti. Susmulkintus vermiselius sumaisyti su majonezu,isspaustais cesnakais ir smulkiai sutarkuota sviezia morka. Tepti ant supjaustyto prancuzisko batono. Skanumelis thumbup.gif thumbup.gif
Pirmakart kai paragavau tuos sumustinukus,tai galvojau,kad jie su suriu,tikrai negalvojau,kad su vermiseliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2006 07 24, 12:02)
Šiandien kaip tik pridariau visą padėklą sumuštinukų su pikantiškom salotom  thumbup.gif ,  dariau pirmą kartą,ant juodos kaimiškos duonelės,truputį plonai tepiau sviesto,tam kad nesubrinktų duona nuo pikantiškų salotų,bet kita kartą darysiu su paskrudintu batonu.

Aš visuomet darau taip, pakepinu palangos duoną (ji man skaniausia kepta ax.gif ) ir tepu ant jos pikantiškas salotas, kurias darau pati biggrin.gif Tarkuoju per smulkią burokinę tarką kiaušinius, daug sūrio, įdedu majonezo ir įspaudžiu česnako. Skanumėlis, pištelius apsilaižysit essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starbee: 02 rugpjūčio 2006 - 13:19
QUOTE(starbee @ 2006 08 02, 13:16)
Aš visuomet darau taip, pakepinu palangos duoną (ji man skaniausia kepta  ax.gif ) ir tepu ant jos pikantiškas salotas, kurias darau pati  biggrin.gif  Tarkuoju per smulkią burokinę tarką kiaušinius, daug sūrio, įdedu majonezo ir įspaudžiu česnako. Skanumėlis, pištelius apsilaižysit  essen.gif  thumbup.gif

Dar galima morką įtarkuoti įvairumo dėlei mirksiukas.gif
Atsakyti
o as kepu tokius karstus:
desryte (rukyta ar paprasta, kokia turiu), paprika, virtas kiausinis, poras ir tarkuotas suris, viska sumaisau su majonezu, tepu ant batono ar duonos ir i mokrobange minutei.
Skanaus:)

Atsakyti
Paskutiniu metu atradau salto rukymo sprandine, tai ir prisiminiau sumustinius kuriuos valgydavau Airijoje, tai dabar tik jais ir gyva ax.gif tai paskrudinta duona, sviestas, paskrudinta orkaiteje sonine. Ir viskas. Galima dar surio uzdeti. Man labai niam niam thumbup.gif
Atsakyti
Aš labiausiai mėgstu karštus sumuštinius, toi sumuštinių keptuvei kur per pusę susilenkia. o receptukas toks : paimu 4 riekeles batono ir ant dviejų tepu majoneza ir surio pabarstau, o ant kitų dviejų kečupą ir pienišką dešrą dedu. dar galima pabarstyti krapais. tada sudedu pirma riekele su trečia, antrą su ketvirta ir dedu i sumuštinių keptuvę. mmm ..skanumėlis... mirksiukas.gif kai kepa tai visoi virtuvei skanus kvapas būna smile.gif
Atsakyti