Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys nedelskite

manau,kad galima,nors nesu garantuota ax.gif
Atsakyti
as onkocitologini tyrima dariausi kai zindziau.tiesiog gydytoja pazymejo ant lapelio, kad as maitinanti.
Atsakyti
Ačiū, tik nepriskambinu ginekologei, na bet reik susiruošt.
Atsakyti
na as jau siandien suzinojau,kad aciu Dievui,man viskas gerai ir zaizdeleje jokiu veziniu lasteliu nerado... smile.gif
Atsakyti
Kazkaip paskaicius neramu pasidare... Esu ne Lt, tai cia daktarai tik pasiziuri ir jokiu tyrimu nedaro po gimdymo - neva viskas gerai... is akies nusprendzia...
Atsakyti
Pas mane taipat yra zaizdele,israse zvakutes.Pati gyvanu UK tai cia tikrai nelakstysiu tikrintis,nes cia ziaurus daktarai doh.gif ,ziema gryztu atostogoms,tai leksiu pasitikrinti.Man dar rasta cista,bet dar gali buti ir delto kad pas mane rankoje buvo idetas kontraceptinis implantas.Mano ginekologe sake,kad reikia rimtai ji stebeti,ir kai issimsiu implanta kad butinai pasitikrinciau,tai leksiu butinai gryzus ax.gif
Atsakyti
tai va,pagaliau sulaukiau atsakymo,pasak gydytojos-rezultatai labai geri thumbup.gif galiu dabar ramiai gyvent smile.gif
Atsakyti
ir man jau reik pas genekologe apsilankyti,kai perskaiciau tai dabar susiruosiu tikrai. Kai buvau po gimdymo tai gydytoja minejo,kad po3 -4 men.apsilankyciau ir ta tyrima padarys.
Atsakyti
Pas mane irgi yra žaizdelė,ir dar negana to rado ŽPV padidintos rizikos verysad.gif Padarė onko cit tyrimus ir rado piktyb.ląstelių,tai žinokit galvojau išprotėsiu frusty.gif Bet žinokit kai pastojau ir dar kartą padarė tyrimus,nieko nerado , bet kas tris mėn turiu darytis tyrimus verysad.gif taip kad mielosios nedelskit,ir juo labiau jei turit 30 metelių,pasitikrinti tikrai verta
Atsakyti
Nu paskaičiau aš čia tai apakau biški..... cool.gif Tai man turbūt iškart reikėtų save pasilaidoti... Nes aš po gimdymo (tiesiai nuo gimdymo stalo) pas ginekologą nebuvau jau beveik 8 metai ir man jau virš 30 4u.gif . Paskaičiau ir jaučiu kad jei dar 8 metus nenueisiu tai nieks ir nepasikeis, o jei nueisiu tai tikrai bus baisu blink.gif laukti, o kad ką nors ras tai beveik neabejoju verysad.gif nes tie gydytojai juk tokie.... Ir nežinai kas geriau ar žinoti ar nežinoti... Čia aš tik šiaip pamastymui. O jei rimtai, tai norejau paklausti, ar tos, kurios turi kokių nors problemų, jaučia kad joms atsiranda kažkokie pojūčiai ar pasikeitimai organizme, ar visos ginekologinės ligos yra labai tylios be požymių?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2007 12 06, 16:53)
Nu paskaičiau aš čia tai apakau biški..... cool.gif  Tai man turbūt iškart reikėtų save pasilaidoti... Nes aš po gimdymo (tiesiai nuo gimdymo stalo) pas ginekologą nebuvau jau beveik 8 metai ir man jau virš 30  4u.gif . Paskaičiau ir jaučiu kad jei dar 8 metus nenueisiu tai nieks ir nepasikeis, o jei nueisiu tai tikrai bus baisu  blink.gif  laukti, o kad ką nors ras tai beveik neabejoju  verysad.gif  nes tie gydytojai juk tokie.... Ir nežinai kas geriau ar žinoti ar nežinoti... Čia aš tik šiaip pamastymui. O jei rimtai, tai norejau paklausti, ar tos, kurios turi kokių nors problemų, jaučia kad joms atsiranda kažkokie pojūčiai ar pasikeitimai organizme, ar visos ginekologinės ligos yra labai tylios be požymių?

Na ir as svarstydavau ar ne geriau nezinoti, kai suzinai is pradziu sokas, o po to palengva apsipranti ir uzsimirsti. Man tai dave viena rimta pliusa, meciau rukyti ko anksciau nepavykdavo rolleyes.gif
O del savijautos tai nieko doh.gif , nes paprastai svarstai kitas galimybes, o jei skauda is moteriskos tai manai , kad dienos arteja verysad.gif
Ir be to laiku uzbegus ligai uz akiu gali gydyti, o ne isgirsti, kad sorry jus pavelavote-kur jus buvote anksciau schmoll.gif
Atsakyti
Labai geras patarimas 4u.gif
Gal ir ne iš kart po gimdymo, bet vėliau tokį tyrimą būtina pasidaryti.

Šiaip tai, mielos mamytės, nėštukės ir kitos prijaučiančios, labai būtų smagu, kad išmoktume ir savo dukras išauklėtume - pas dantistą ir pas ginekologą reguliariai, kas pusmetį lankytis, nuolat apsižiūrėti krūtinę. Nei viena liga nesirenka aukų pagal amžių, vežys ne išimtis. Netingėkite ir raskite tam laiko, jei ne dėl savęs, tai dėl artimų žmonių, kuriems esate brangios 4u.gif
Atsakyti