Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys nedelskite

Norėčiau patikslinti. Gimdos kaklelio žaizdelių gydymas priklauso nuo stadijos, t.y. kokio laipsnio pakitimai nustatomi. Jeigu tai tik CIN1, tada dažniausiai skiriamos žvakutės, o kai nustatomas CIN2 arba CIN3 belieka operacija... man pačiai labai netikėtai nustatė CIN3 (tai paskutinė priešvėžinė stadija) lyg to dar būtų maža, nepasisekė operacija, teko ją kartoti. Kol kas neaišku ar pasiseke antra.
Mane ilgai gydė žvakutėmis, kol nepakeičiau ginekologės, kuri vis kartodavo, kad labai negraži žaizdelė...
Atsakyti
koks, siaubas... net ir nezinaojau. privertet susimastyt verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu nuraminti,kad ir po konizacijos galima gimdyti vaikelius,pačiai yra daryta,irgi kllausė ar daugiau nesiruošiu vaikų žiūrėti,sakiau,kad ne.Dabar jau galvoju kitaip ir klausiau gydytojos dėl to,daktaė sakė "baikit juokus ,tik pirmyn..".turbūt tai priklauso ir nuo pačios žaizdelės,gal g.gif
Atsakyti
pasitikrinau
Atsakyti
na mano istorija irgi panasi..laukiu dabar tyrimu rezultatu.. sad.gif atejaupas gydytoja kazkr po 6meesiu po gimdymo,rado zaizdele(anksciau pas mane jos nebuvo),paime onkocitologini,o dabar laukiu atsakymo..kazkaip bijau..nezinomybe tokia sad.gif
Atsakyti
o ar yra kokiie pozymiai tos infekcijos ir tos ligos?
Atsakyti
Eina sau, man irgi rado zaizdele, bet vienas ginekologas sake kad reiks prideginti, paskui nuejau pas kita, tai sake siais laikais nbedegina, israse zvakuciu, ir sake reikia stebeti, kad nesupiktybetu, nes tada - operacija. Siaip gyveu UK, cia medicina tai nors pasikark, nenoriu eiti cia tirtis, o kai buvau LT negalejau atlikti ZPV nes kraujavau visa laika ir man sake kad tyrimas yra netikslingas. per Kaledas vel griztu namo ir tikrai pasidarysiu ta tyrima. Jei neigiamas pasiskiepysiu. Sako, kad skiepas visam gyvenimui apsaugo nuo gimdos kaklelio vezio. Nors ir brangu - sveikata svarbiau uz viska
Atsakyti
Man tai 1999 metais rado žaizdele.Ir ilgai nelaukiant ją pridegino,tada apie vakus dar net negalvojau.Po antrosios gimimo sugalvojau isidėti "Mirena" tai irgi darė tyrimą dėl vėžio,kadangi į amžiaus grupę, kur daroma nemokamai neieinu(per jauna) tai teko dar ir susimokėti.Na ačiu dievui nieko nerado, tai daba rami kaip belgas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2007 10 07, 00:52)
Eina sau, man irgi rado zaizdele, bet vienas ginekologas sake kad reiks prideginti, paskui nuejau pas kita, tai sake siais laikais nbedegina, israse zvakuciu, ir sake reikia stebeti, kad nesupiktybetu, nes tada - operacija. Siaip gyveu UK, cia medicina tai nors pasikark, nenoriu eiti cia tirtis, o kai buvau LT negalejau atlikti ZPV nes kraujavau visa laika ir man sake kad tyrimas yra netikslingas. per Kaledas vel griztu namo ir tikrai pasidarysiu ta tyrima. Jei neigiamas pasiskiepysiu. Sako, kad skiepas visam gyvenimui apsaugo nuo gimdos kaklelio vezio. Nors ir brangu - sveikata svarbiau uz viska

O konepadarysidelsveikatos,nevienatukstanti gali isleisti,sveikata svarbesne smile.gif
Atsakyti
Kaip aš irgi norėčiau ramiai gyventi...
Laukiu ir aš tų rezultatų, tai tas laukimas ir nežinia taip nervus gadina... doh.gif
Aš tai visai nesusimasčiau, kad dėl kažkokios žaizdelės gali baigtis taip blogai...
Na nemėgstu aš tų ginekologų, išvis man eiti pas gygytojus tokia kančia blush2.gif
Atsakyti
pas mane taip pat yra žaizdelė,pasidariau ir aš tą tyrimą,tai mėnesio gale turi būti atsakymas.Tikiuosi,kad viskas bus gerai unsure.gif
Atsakyti
Gal žinot, ar galima darytis tyrimą, jei vis dar nėra mėnesinių, nes žindau vaiką rolleyes.gif
Atsakyti