Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys nedelskite

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 19, 09:16)
vieni sako taip kiti kitaip
tie kas parduoda skiepa - sako skiepykis ir bus lengviau kovoti su zpv bet mano ginekologe sake, kad kartas tas zpv pats pranyksta kai stiprus imunitetas ir organizmas ji pats sunaikina, tik nezinau kiek tame tiesos  ax.gif  g.gif

niekur jis ne praniksta, pas vienus jis pasireiskia kai nusilpsta imunitetas, pas kitus miega visa laika.... ZPV turiu labai labai daug zmoniu, kai kurie net nezino apie jo turejima, nes jis miego busenoi.
Atsakyti
QUOTE(nikola @ 2007 07 19, 12:07)
niekur jis ne praniksta, pas vienus jis pasireiskia kai nusilpsta imunitetas, pas kitus miega visa laika.... ZPV turiu labai labai daug zmoniu, kai kurie net nezino apie jo turejima, nes jis miego busenoi.

nu tai ko gero taip
kai stiprus imunitetas,tai organizmas ji pats tada ir uzmigdo, o kai nusilpsta tai ir islenda visos blogybes g.gif
Atsakyti
mega_shok.gif o mane gydytoja įtikinėjo, kad tikrai nėra jokio reikalo daryt tą tyrymą be 30 metų blink.gif dukriukui jau 11 mėn! Artimiausiu metu lėksių į polikliniką - juk taip pat turiu žaizdelę unsure.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif nu prisiskaiciau as cia visokiu bajsybiu apie ta kaklelio vezi,man irgi cia UK sake darys tyrima po gimdymo,ir apie vakcina kalbejo akusere,kuri beje cia moterims yra nemokama g.gif idomu ar skiepytu UK moteris,jei ji nebutu veiksminga g.gif g.gif
Atsakyti
O ar žinote, kad po konizacijos kitąkart gimdyti bus žymiai sudėtingiau? Aš jau tą patyriau. Kitas gimdymas buvo sunkus, nes neatsidarinėjo kaklelis per konizacijos randą. Vos dukrytė neužduso... Nors buvo dar neišnešiota iki galo, smulkutė.... Tai kišo akušerė rankas ir jų pagalba plėtė kaklelį.... Ojoj, kaip skaudėjo.... niekam to nelinkėčiau. Aišku, galėjau prašyti epidūrinio nuskausminimo, bet....ar aš žinojau, kad taip bus?
Atsakyti
QUOTE(Awriuke @ 2007 08 09, 07:35)
blink.gif  blink.gif  blink.gif nu prisiskaiciau as cia visokiu bajsybiu apie ta kaklelio vezi,man irgi cia UK sake darys tyrima po gimdymo,ir apie vakcina kalbejo akusere,kuri beje cia moterims yra nemokama g.gif idomu ar skiepytu UK moteris,jei ji nebutu veiksminga g.gif  g.gif

Na galiu pasakyti, kad po konizacijos gimdymas gali buti ivairus: tiek sudetingas - kai neatsidarineja gimdos kaklelis, tiek greitas - kai kaklelis staigiai atsidaro. Pati esu po konizacijos ir gimdziau s.m. sausio men. ir viskas labai staiga ivyko (pirmas vaikas, o po 2 valandu jau buvau pagimdziusi).
Atsakyti
na as nebesuprantu ,kodel mano ginekologe sake kad man nereik sio tyrimo daryt po apziuros, man 26 ,esu pagimdziusi pries du metus.ir dar forume buvau uzdavusi ginekologei klausima ar is apziuros ginekologe gali pasakyt ar reik ar nereik to tyrimo,tai ji parase kad jei jokiu ten pakitimu nesimato tai nereik.va as ir nebezinau ar joms tiket.
Atsakyti
Kas del vakcinos, tai is mediku girdejau, kad si vakcina dar nistirta, kaip tai atsilieps po 10 metu - nieks nezino. Juk zmogui suleidzia tos ligos sukelejus siaip ar taip. Manau, kad nereiktu pasiduo reklamai. O pasitikrinti visada reikia. Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2007 08 17, 09:38)
O ar žinote, kad po konizacijos kitąkart gimdyti bus žymiai sudėtingiau? Aš jau tą patyriau. Kitas gimdymas buvo sunkus, nes neatsidarinėjo kaklelis per konizacijos randą.

blink.gif turiu vieną dukrytę, o norėtųsi ir dar vaikiukų.. bet kažkaip tokių pasunkinimų nesinorėtų.. o ten tokią didelę žaizdą padaro, kad net gimdymą įtakoja?? g.gif blink.gif

QUOTE(rensyte @ 2007 08 20, 15:20)
Na galiu pasakyti, kad po konizacijos gimdymas gali buti ivairus: tiek sudetingas - kai neatsidarineja gimdos kaklelis, tiek greitas - kai kaklelis staigiai atsidaro.

galima būtų plačiau paaiškinti? kaip randas gali įtakoti greitesnį kaklelio atsidarymą? g.gif kad lėtina, tai dar suprantu..

QUOTE(jovitajovita @ 2007 08 22, 15:49)
Kas del vakcinos, tai is mediku girdejau, kad si vakcina dar nistirta, kaip tai atsilieps po 10 metu - nieks nezino.

man tą patį gydytoja, pas kurią gimdžiau sakė.. ir kad apskritai Amerikoj negimdžiusias, netgi labai jaunas mergaites vakcinuoja.. nes gimdžiusiom jau per vėlu ir vakcina neveikia.. g.gif
Atsakyti
na, įsivaizduok. Konizacija-tai lazeriu truputį patrumpina gimdos kaklelį, nes nupjauna žaizdą. Ir lieka randas. man operavo po 2 vaikiuko (nuo gimimo praėjus 2 metams). Trečią vaikiuką gimdžiau dar po 1,5 metų. Buvo baisu. o dar ir mano gydytoja išbarė, kad nulėkiau tą žaizdą tvarkyti į onkologinį. Sako, aš niekam konizacijos nesiūlau, kurios nori gimdyti...kurios nori turėti dar vaikų. O šiaip gimdos kaklelio žaizdos gydomos ir ne chirurginiu būdu, vaistais.

Ir nepasiduokit reklamai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalora @ 2007 08 25, 02:25)
na, įsivaizduok.

aš kaip tik planavau važiuoti į onkologinį apžiūrai.. sako ten mikroskopas yra.. jau pradedu bijoti.. nes tokios operacijos nenoriu.. bent kol vaikiukų daugiau nėra.. doh.gif
Atsakyti