Gaila, kad as jau negaliu pasiskiepyti, nes man jau virs 30...
Nepykit uz nuomone...

Verseckiukai, 29 Geg 2007 - 09:25, para�ė:
Verseckiukai, 29 Geg 2007 - 09:25, para�ė: ![]()
man daktaras sake kad iki 26metu, skiepas veiksmingas 5metus, o poto vel skiepitis.... nezinau ar verta savo organizma nuodyti visokiu vakcinu.... o be sios vakcinos dar kiek ju visokiu yra.... ir zinok kad nori
juliukas888, 06 Bir 2007 - 20:25, para�ė:
juliukas888, 06 Bir 2007 - 20:25, para�ė: ![]()
sveikos panos noriu pasakyt kad irgi turejau zaizdele iki pastojimo bet su vaistais pridegino.paskuj kai pagimdziau vel atsirado zaizda tai kai vaikui buvo 9men.padare onkocitologini ir buvo jau CIN 2 lb issigandau verkiau nes pamaniau kad vezys,bet gyd.nuramino padare man ta vadinama konizacija,bet po jos sake sunku vaikeli isnesiot maximum 5-7men.gal kas girdejo ar tai tiesa,nes planuoju 2 vaikeli tai bijau rizikuot?gal dar kas susidure su sia problema?
sveikos panos noriu pasakyt kad irgi turejau zaizdele iki pastojimo bet su vaistais pridegino.paskuj kai pagimdziau vel atsirado zaizda tai kai vaikui buvo 9men.padare onkocitologini ir buvo jau CIN 2 lb issigandau verkiau nes pamaniau kad vezys,bet gyd.nuramino padare man ta vadinama konizacija,bet po jos sake sunku vaikeli isnesiot maximum 5-7men.gal kas girdejo ar tai tiesa,nes planuoju 2 vaikeli tai bijau rizikuot?gal dar kas susidure su sia problema?
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė