Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys nedelskite

QUOTE(nep @ 2010 05 02, 11:26)
Sakykit merginos, ar jums taip buvo...
Ar kuriai po tepinelio gimdos kak. veziui nustatyti, matyt tai buvo tas Pap testas kraujavo su pertraukom? Daugiau nei 1 d. Viena d. kraujuoja, kita ne...Ar man cia kraujavimas po gimdymo atsinaujino  g.gif Bet atsinaujino butent po vizito pas ginekologa, kada jis padare testa del gimdos kaklelio vezio... doh.gif Gal ka sujudino. Bet sake, gimda susitvarkiusi jau... unsure.gif

g.gif Po testo šioks toks kraujavimas (tepimas) yra normalu, bet kelias dienas - abejoju, bent jau man taip tikrai nebuvo schmoll.gif .
Atsakyti
sakė, kad po tepinėlio paėmimo gali rudai tepti, bet man nieko nebuvo
Atsakyti
Sveikos...Rašau riedančiom ašarom, nes ką tik ginei skambinau dėl tepinėlio rezultatų - tai sakė yra pakitimų, reiks biopsijos cool.gif ...Prieš metus dariausi - tai lygiai taip pat - yra pakitimų, kartoti po pusmečio.Bet pastojau, dabar auginu jau 4mėn.dukrytę, ir slapta vyliausi jog bus viskas gerai...
Dangus, rodos, griuvo...
Atsakyti
QUOTE(Amri32 @ 2010 07 01, 18:44)
Sveikos...Rašau riedančiom ašarom, nes ką tik ginei skambinau dėl tepinėlio rezultatų - tai sakė yra pakitimų, reiks biopsijos cool.gif ...Prieš metus dariausi - tai lygiai taip pat - yra pakitimų, kartoti po pusmečio.Bet pastojau, dabar auginu jau 4mėn.dukrytę, ir slapta vyliausi jog bus viskas gerai...
Dangus, rodos, griuvo...

Svarbiausia nepergyvenk taip, nervais cia niekuom nepadesi. 100% dar nezinai ar tai vezis, gal ir ne. Bet kokiu atveju cia liga aisku rimta bet gydoma, viskas susitvarkys.Nusistatyk tam kad turi dukryte kuriai esi labai reikalinga, del jos turi viska iveikti ir buti stipri. Laikykis! thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Renata Bo 4u.gif Užvakar buvau pas ginę - patepusi jodu g.kaklelį (nežinau pavadinimo šios procedūros), atidžiai apžiūrėjo.Nu juk pasirodo randas yra doh.gif Prieš 7metus gimdžiau sūnų labai sunkiai...Mtyt, liko ,,dovanėlė,, unsure.gif Šiaip viskas gerai nusidažė, tik mažytis šviesus ruoželis liko nenusidažęs.Tai kiek suprantu, tai ir yra jau pradžia tų pakitimų ląstelių.Tai dabar laukiu mmm, o po jų iškarto išpjaus tą ruoželį ir pasiųs tyrimui blink.gif Ai, kažkaip nusiraminau.Didžiausia panika ir būna pirmosiomis valandomis.Ir dėkui internetui, kad informacijos dėka gali vėl gryžti į vėžes...Informacijos šia tema labai daug, o deja, mūsų moterys labiau mėgsta draugių verkšlenimais ir asmeninėm patirtim kliautis.Jei vienai išoperavo, tai kitai irgi reikia, nežiūrint to, kad diagnozės skirtingos.Jei viena prieš operacijas, tai kita irgi klauso, nesvarbu, kad vėlgi, diagnozės skirtingos doh.gif
Labiausiai tai skatinu eiti tikrintis, tikrai, Nedelskite, Moterys 4u.gif Net neįtariau, kad man kada tai nutiks - mėnesinės reguliarios kaip laikrodis, ovuliacija vyksta kaip iš vadovėlio, jokiais uždegimais nesirgusi.O vat, sau pasirodo, rando 7metus nieks neįtarė ir nematė reikalo įtarti ko... g.gif Tad dėkoju Dievui, kad ginė čiut ne prievarta padarė citologinį ir ramiai sutvarkysime pradžių pradžią ax.gif
NEDELSKITE 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pasidalinsiu ir as savo problema, kai dukrytei buvo 8men nuejau pas gine , nes jauciau uzdegima na ji pasake, kad yra zaizdele ir ji nesiteplioja nuo jodo blink.gif pasake, kad sius sviest kakleli , bet priestai pasidarysiu ta citologini (tikiuosi nesuklydau pavadinimo) na paeme tepineli del vezio (man 23) po geros sav pasiskambinu sako nieko gero , nutirpo kojos, rankos viskas verysad.gif dar ne vezys, bet yra pakitimu, nuvaziavau israse siuntima sviest kakleli. Nuvaziavau persviete pasake, kad zaizdele netaisiklingos formos, bet siaip dar normos ribose, dabar neuzilgo eisiu kartoti ta tepineli labai pergyvenu ir bijau, sake jei negeres rezultatai teks daryt bijopsika blink.gif o sakykit kaip ja daro? atseit sake, dar mano gydimasis nuo uzdegimo galejo itakot tyrimo rezultatams, nes pas mane istisai pienlige doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2010 07 21, 19:38)
Sveikos pasidalinsiu ir as savo problema, kai dukrytei buvo 8men nuejau pas gine , nes jauciau uzdegima na ji pasake, kad yra zaizdele ir ji nesiteplioja nuo jodo  blink.gif  pasake, kad sius sviest kakleli , bet priestai pasidarysiu ta citologini (tikiuosi nesuklydau pavadinimo) na paeme tepineli del vezio (man 23) po geros sav pasiskambinu sako nieko gero , nutirpo kojos, rankos viskas verysad.gif  dar ne vezys, bet yra pakitimu, nuvaziavau israse siuntima sviest kakleli. Nuvaziavau persviete pasake, kad zaizdele netaisiklingos formos, bet siaip dar normos ribose, dabar neuzilgo eisiu kartoti ta tepineli labai pergyvenu ir bijau, sake jei negeres rezultatai teks daryt bijopsika  blink.gif  o sakykit kaip ja daro? atseit sake, dar mano gydimasis nuo uzdegimo galejo itakot tyrimo rezultatams, nes pas mane istisai pienlige  doh.gif

Biopsija - tai mėginuko paėmimas iš gimdos kaklelio, ją lyg daro su intravenine narkoze, tiksliai nežinau, nes man iš karto darė operaciją, nes aš 10 metų už Tave vyresnė, tad nusprendė nežaisti. Kiek teko skaityti, ryšis tarp uždegimų ir žaizdelės yra tiesioginis, bet čia jau reiktų medikų klausti. Darant citologinį labai svarbu, kad nebūtų uždegimo, nes jis iškreipia rezultatus. Nepanikuok anksčiau laiko, nuėjai pasitikrinti ir gerai. Gal sekantis citologinis bus geras. Svarbu neįsikalbėk ligos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2010 07 22, 09:11)
Biopsija - tai mėginuko paėmimas iš gimdos kaklelio, ją lyg daro su intravenine narkoze, tiksliai nežinau, nes man iš karto darė operaciją, nes aš 10 metų už Tave vyresnė, tad nusprendė nežaisti. Kiek teko skaityti, ryšis tarp uždegimų ir žaizdelės yra tiesioginis, bet čia jau reiktų medikų klausti. Darant citologinį labai svarbu, kad nebūtų uždegimo, nes jis iškreipia rezultatus. Nepanikuok anksčiau laiko, nuėjai pasitikrinti ir gerai. Gal sekantis citologinis bus geras. Svarbu neįsikalbėk ligos  mirksiukas.gif

tai vat man eme kai tepineli pas mane buvo uzdegimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2010 07 22, 09:42)
tai vat man eme kai tepineli pas mane buvo uzdegimas  g.gif

Man šiuo atveju paskirdavo gydymą nuo uždegimo ir po jo kartodavo tyrimą.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2010 07 22, 11:20)
Man šiuo atveju paskirdavo gydymą nuo uždegimo ir po jo kartodavo tyrimą.

tai va dabar prasergu ir eisiu darytis ta tyrima pergyvenu, bet ir stengiuosi save ramint
Atsakyti
O mano istorija tokia:
Dariausi karta citologini ir rezultatai buvo nieko gero, gydytoja siute biopsijai, tik jos jau nebepasidariau, nes pastojau. Pagimdzius vel dare citologini tai pasirodo liko tik patys maziausi pakitimai kuriuos belieka tik stebet, kartot kas metus tyrimus. Siuo metu vel laukiuos tai gyd sake, jog didele tikimybe, kad pagimdzius nebeliks ir siu pakitimu smile.gif
Atsakyti
Mane taip pat gasdino su tais pakitimais prieš nepilnus 2 metus darė biopsija pakitimai dar ne piktybiniai bet pasak gydytojos jei dar planuojat leliuka reik arba dabar arba jau nebepavyks niekad blink.gif labai sėkmingai pastojau po 1,5 metu viskas lyg ir gerai kol kas, reiks po gimdymo apsiimt vėl su šiuo reikalu tik aišku jau pas kita gydytoja..sakiau dabar neapsistosiu ties vienos gydytojos apžiura tokiu atveju manau reik nepatinget išklausyt kelias nuomones.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti