Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys nedelskite

žaizdelę ir aš turiu. Bjauriausia, kad dabar po gimdymo negaliu spiralės dėt. Tai man po patikrinimo ginė rekomendavo tikrintis pastoviai, o prieš grįžtant į darbą išsioperuot. Aš gatava būčiau ir dabar ant stalo gult, ale gi kam leliuką paliksiu - dar nė 2mėn. nėra. Teks palaukt. Tyrimą dariaus prieš gerus metus, jau antrąkart, kol kas nieko blogo neranda
Atsakyti
O vargeli, dabar tai jau tikrai pasidarė labai neramu. Aš pagimdžiau vos prieš du mėnesius, gydytoja atliko onkocistologinį, dabar laukiu rezultatų, vos išėjus iš gydytojos kažkaip kaip sakant ant dūšios neramu pasidarė, o dar kai čia paskaitinėjau. tai pradėjau galvot, kad tos karputės ir pakraujavimai po santykių tikrai gali būti ne šiaip išsekimas po gimdymo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirida @ 2010 02 12, 23:24)
Liolia, o gal zinai kaip tiksliai tos tavo pakitusios lasteles vadinosi? Pas mane ta pati situacija, pasidariau ta tyrima ir rado pakitusiu lasteliu. Diagnoze: Ectopia Cervicis Uteri. Bet va ir as pastojau, tai taip neramu pasidaro kartais kai pagalvoju. Gyvenu uzsieny, mane midwife apziures tik kovo men, tai jauciu jai butinai reikes pasakyti, as jos dar niekada namaciau, nes cia nera mados pas gines vaiksciot nestumo metu,  nestuke.gif  priziuri vadinamosios midwife. Oj oj kaip neramu  schmoll.gif

parasyta diagnoze isvertus reiskia- gimdos kaklelio zaizdele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2010 02 22, 18:05)
parasyta diagnoze isvertus reiskia- gimdos kaklelio zaizdele  unsure.gif

O kaip tada ta zaizdele gydyti? blush2.gif as visai zalia, reikalu su sveikata niekada neturejus verysad.gif
Atsakyti
As kai suzinojau esanti nescia ir nuvaziavau apziurai, ginius pasake, kad jam nelabai patinka mano kaklelio zaizdele, todel nedelsiant paeme tepineli. Po to iskart pakeiciau gydytoja, todel atsakymo taip ir nesuzinojau... Naujas gydytojas patare nesijaudinti ir palaukti kol pagimdysiu.
Pries pora savaiciu pasidariau tepineli, laukiu atsakymo.
Kazkaip esu tikra, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
As pagimdzius jau virs 5 menesiu, bet esu anglijoj ir nezinau net kaip prasyti, kad atliktu toki tyrima..ir isviso ar jie cia tai atlieka.. doh.gif
Atsakyti
baisu pasidare...antradieni uzsirasiau pas gydytoja.Gimdziau pries metus,o onkocitologinio tyrimo dar nepasidariau doh.gif
Atsakyti
laba diena,
sakykit, o yra skirtumas kokia ciklo diena darytis sita tyrima?
Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2010 04 08, 09:28)
baisu pasidare...antradieni uzsirasiau pas gydytoja.Gimdziau pries metus,o onkocitologinio tyrimo dar nepasidariau  doh.gif

Atlieka seimos klinikoje nemokamai, GP siuntima duoda. Man atliko be GP - issiprasiau. Atsakymo laukiau du men. Po to pasidariau LT privaciai - dare gydytoja. Atsakymas per sav, bet nesulaukiau, nes pasake, kad pagal spalva (reakcija kazkuo patepus ir t.t. rodo, kad tai jau uzgijusi zaizda) Pati parode kaip atrodo zaizda ekrane, viska paaiskino. UK daro seseles..... Kas metus, ar kas du, nepamenu. Gal po gimdymo daro ir be GP - PAp smear testas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kam_tai_rupi: 19 balandžio 2010 - 08:59
Aš jau po gimdos kaklelio konizacijos operacijos. Paskutinis tepinėlis buvo blogas (prieš tai buvo darytas gal prieš 3 mėn. irgi ne itin koks), ne onkologinis, bet didelio laipsnio pažeidimai. Po poros savaičių po operacijos gavau atsakymą, kuris buvo kur kas geresnis, nei paskutinis tepinėlis thumbup.gif ŽPV irgi tyriausi, nerasta. Tad dabar esu vis dar pooperaciniame laikotarpyje, apmąstyti vis tiek yra ką. Netemkite su vizitu pas ginekologą 4u.gif
Atsakyti
Reikia būtinai pasidaryt doh.gif nuo gimdymo jau virš metų praėjo doh.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, ar jums taip buvo...
Ar kuriai po tepinelio gimdos kak. veziui nustatyti, matyt tai buvo tas Pap testas kraujavo su pertraukom? Daugiau nei 1 d. Viena d. kraujuoja, kita ne...Ar man cia kraujavimas po gimdymo atsinaujino g.gif Bet atsinaujino butent po vizito pas ginekologa, kada jis padare testa del gimdos kaklelio vezio... doh.gif Gal ka sujudino. Bet sake, gimda susitvarkiusi jau... unsure.gif
Atsakyti