Mergytes, atleiskit, jeigu ne visai i tema rasau, bet nezinojau, kur geriau rasyti... ar normalu, kad negausus patepliojimai po gimdymo tesiasi jau 6 men? o gal verta kuo skubiau dumti pas gine?
QUOTE(Neziniuke81 @ 2009 11 26, 22:25)
Mergytes, atleiskit, jeigu ne visai i tema rasau, bet nezinojau, kur geriau rasyti... ar normalu, kad negausus patepliojimai po gimdymo tesiasi jau 6 men? o gal verta kuo skubiau dumti pas gine?
Nu tiksliai nezinau , bet manau, kad taip neturi but ir turetum ginei pasirodyt
QUOTE(saner @ 2009 11 28, 19:31)
Pasidariau as tyrima po gimdymo, rado uzdegiminiu pakitimu, bet antibiotiku gerti negaliu, nes maitinu... tai kokia prasme is to tyrimo?
Dabar yra daug antibijotikų, kurie galimi maitinat, pasidomėkit plačiau, paklauskit nuomonės kitos gydytojos.
O kada galima skiepytis nuo gimdos kaklelio vėžio?
Lankstinuke radau parašyta, kad šie skiepai rekomenduojami 13-26m. merginoms, o man jau 30 m. ir ginė rekomendavo šiuos skiepus
O kaip yra iš tiesų? Nes skiepai nepigūs, kažkaip nesinorėtų išmesti pinigų veltui...
Lankstinuke radau parašyta, kad šie skiepai rekomenduojami 13-26m. merginoms, o man jau 30 m. ir ginė rekomendavo šiuos skiepus
O kaip yra iš tiesų? Nes skiepai nepigūs, kažkaip nesinorėtų išmesti pinigų veltui...
QUOTE(Fionna @ 2009 12 02, 15:00)
O kada galima skiepytis nuo gimdos kaklelio vėžio?
Nezinau merginos, bet man tie skiepai atrodo, kad dar vienas farmacininku pinigu surinkimas...Kodel siule tuos skiepus? Kuo remiantis? Ka is esmes reiskia skiepas, ileidimas viruso i organizma, galimybe, kad Jusu DNR atsiras sis virusas ir jus ji perduosite ateinancioms kartoms(nezinau ar as cia teisingai issireiskiau, bet teko girdeti tokias diskusijas).Kie tas skiepas saugus, po kiek desimciu metu paaiskes salutiniai poveikiai ir t.t. Neskubekite su tais skiepais !!!!
Man tai ginė, kai tik atsirado šie skiepai, pasakė, kad aš pavėlavau į tą traukinį. Jie skirti lytinių santykių neturėjusioms merginoms.
Sveikutes, labai norejau pasidziaugti Gavau pagaliau savo tyrimo rezultatus Labai dziaugiuosi, nes tu pakitimu lastelese nebera - taigi viskas tvarkoj - esu sveika Dukryte nestumo metu turbut pagyde mane
Vel tyrima kartoti reiks po puses metu
Vel tyrima kartoti reiks po puses metu
O kokie pozymiai su siuo veziu?
nu pradzioj turbut tik tyrimas parodo....
o del skiepu tai jo, cia FR tai skiepina visas nuo 14 metu, kurios dar neturejusios lytiniu santykiu.
o jau gimdziusioms tai nezinau. turbut belieka tikrintis nuolatos.
o del skiepu tai jo, cia FR tai skiepina visas nuo 14 metu, kurios dar neturejusios lytiniu santykiu.
o jau gimdziusioms tai nezinau. turbut belieka tikrintis nuolatos.
labas tas skiepas sudarytas is dazniausiai gimdos kaklelio vezi sukelianciu virusu, bet ne visu, o kuris butent virusas gali sukelti GKV neaisku, kaip loterijos bilietas, vakcina pades ar ne. Mano gine tai skeptiskai ziuri i situos skiepus ir nerekomendavo skiepytis, kai uzklausiau, papasakojo kame esme. Sako cia daugiau farmacininku triukas. Ir tiesa, kad jis naudingas gali buti tik lytiniu santykiu neturejusioms merginoms.
QUOTE(liolia79 @ 2009 10 29, 15:39)
As dariausi si tyrima rudeni. Atsakyma turejo atsiusti po men, tai per ta menesi kaip tycia pastojau Ir gavau laiska, kad kazkokiu pakitimu lastelese yra, reikia po kurio laiko kartoti tyrima. Kadangi buvau nescia liepe darytis 8 sav po gimdymo. Atseit lasteles gali atsistatyti, arba reikes gydymo.... Pries pora dienu man paeme tepineli. Dabar drebancia sirdimi menesi lauksiu atsakymo Neduok Dieve sergu.... juk turiu nepilnai 3 men dukryte
Butinai darykites siuos tyrimus kas puse metu (mano visi ankstesnieji tyrimu rez buvo geri, o dabar kas zino...)
Butinai darykites siuos tyrimus kas puse metu (mano visi ankstesnieji tyrimu rez buvo geri, o dabar kas zino...)
Liolia, o gal zinai kaip tiksliai tos tavo pakitusios lasteles vadinosi? Pas mane ta pati situacija, pasidariau ta tyrima ir rado pakitusiu lasteliu. Diagnoze: Ectopia Cervicis Uteri. Bet va ir as pastojau, tai taip neramu pasidaro kartais kai pagalvoju. Gyvenu uzsieny, mane midwife apziures tik kovo men, tai jauciu jai butinai reikes pasakyti, as jos dar niekada namaciau, nes cia nera mados pas gines vaiksciot nestumo metu, priziuri vadinamosios midwife. Oj oj kaip neramu