Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys nedelskite

QUOTE(Laurita_22 @ 2009 09 29, 20:07)
O kiek laiko praejus po gimdymo daro si tyrima g.gif

Tyrimą daro po pusmečio, o paskuj rekomenduojama daryti kasmet. Po dviejų mėnesių tikrina tik kaip viskas sugijo po gimdymo.
Atsakyti
maniau kad man bus viskas gerai,ejau pas gydytoja tik perskaicius cia apie si tyrima.bet gydytojas nuliudino,ne viskas gerai su mano gimdos kakleliu,kai parode per kompiuteri kaip jis atrodo,tai issigandau.dabar reikia darytis tepineli ir bus aisku ar yra veziniu lasteliu.kaip gerai,kad cia perskaiciau ir sugalvojau nueiti pasitikrinti.o man dar tik 22 metai verysad.gif moterys tikrai nedelskite
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2009 09 29, 19:07)
O kiek laiko praejus po gimdymo daro si tyrima g.gif
Man irgi šį tyrimą darė praėjus 6 mėn. po gimdymo. Kitą kartą sakė apsilankyti po metų.
Atsakyti
As dariausi si tyrima rudeni. Atsakyma turejo atsiusti po men, tai per ta menesi kaip tycia pastojau smile.gif Ir gavau laiska, kad kazkokiu pakitimu lastelese yra, reikia po kurio laiko kartoti tyrima. Kadangi buvau nescia liepe darytis 8 sav po gimdymo. Atseit lasteles gali atsistatyti, arba reikes gydymo.... Pries pora dienu man paeme tepineli. Dabar drebancia sirdimi menesi lauksiu atsakymo unsure.gif Neduok Dieve sergu.... juk turiu nepilnai 3 men dukryte
Butinai darykites siuos tyrimus kas puse metu (mano visi ankstesnieji tyrimu rez buvo geri, o dabar kas zino...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolia79: 29 spalio 2009 - 16:40
as irgi 5 menesiams po gimdymo praejus dariausi onkocistologini tyrima ... aciu Dievuliui viskas gerai, taciau turiu zaizdele gimdos kaklelyje, kuria reikia gydyti, nes ji gali supiktybiseti... skenti kaeta (po 18 d.) keliausiu pasdaktare, apziures zaizdele aparteliu kazkokiu ir paskirs gydyma... 4u.gif
moterys, jokiu budu neapsileiskite ir nenumokite ranka, nes cia ne juokas... schmoll.gif mylekite ir priziurekite save, nes jus reikalingos maziems maziems is dangaus nusileidusiems angeliukams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2009 10 29, 17:39)
As dariausi si tyrima rudeni. Atsakyma turejo atsiusti po men, tai per ta menesi kaip tycia pastojau smile.gif Ir gavau laiska, kad kazkokiu pakitimu lastelese yra, reikia po kurio laiko kartoti tyrima. Kadangi buvau nescia liepe darytis 8 sav po gimdymo. Atseit lasteles gali atsistatyti, arba reikes gydymo.... Pries pora dienu man paeme tepineli. Dabar drebancia sirdimi menesi lauksiu atsakymo unsure.gif Neduok Dieve sergu.... juk turiu nepilnai 3 men dukryte
Butinai darykites siuos tyrimus kas puse metu (mano visi ankstesnieji tyrimu rez buvo geri, o dabar kas zino...)

ar gavai tyrimu rezultatus??? jau aisku viskas??
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 11 03, 11:58)
ar gavai tyrimu rezultatus??? jau aisku viskas??

dar ne verysad.gif vis dar laukiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2009 11 03, 14:10)
dar ne verysad.gif vis dar laukiu verysad.gif

viskas bus gerai,pamatysi mirksiukas.gif 4u.gif

reiks ir man paprašyt,kad padarytų,kai eisiu apžiūrai po gimdymo,turiu žaizdelę tai vis karts nuo karto pasidarau tą tyrimą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sony*: 03 lapkričio 2009 - 14:39
QUOTE(*sony* @ 2009 11 03, 13:38)
viskas bus gerai,pamatysi mirksiukas.gif  4u.gif

reiks ir man paprašyt,kad padarytų,kai eisiu apžiūrai po gimdymo,turiu žaizdelę tai vis karts nuo karto pasidarau tą tyrimą unsure.gif

Dekui 4u.gif as to labai tikiuosi smile.gif
Geru tyrimo rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2009 11 03, 15:48)
Dekui 4u.gif as to labai tikiuosi smile.gif
Geru tyrimo rezultatu 4u.gif

Tikrai bus geri atsakymai 4u.gif

Aš dar nepasidariau. Mielosios sakykite, ar prieš tą tyrimą naudojote kokias nors žvakutes? Klausiu, nes kai buvau po gimdymo, man ginė jų išrašė ir sakė prieš tyrimą sunaudoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitoria: 09 lapkričio 2009 - 12:32
QUOTE(Vitoria @ 2009 11 09, 12:32)
Tikrai bus geri atsakymai  4u.gif

Aš dar nepasidariau. Mielosios sakykite, ar prieš tą tyrimą naudojote kokias nors žvakutes? Klausiu, nes kai buvau po gimdymo, man ginė jų išrašė ir sakė prieš tyrimą sunaudoti  g.gif

Aš dabar naudoju, bet jau po onkocitologinio. Eisiu nuodugniau tirtis, tad bandau uždegimą išsigydyt verysad.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Už poros dienų ir aš keliausiu onkocitologinio tyrimo.. Po gimdymo keturi mėnesiukai praėjo. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, o ir jums visoms to linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti