Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys nedelskite

viskas,paskambinau ir uzsiregistravau pas ginekologa blink.gif baisu ir laukt dabar blink.gif
Papildyta:
QUOTE(roberta_a @ 2009 07 13, 17:29)
o kiek kainuoja tyrimas jei nepatenki i amziaus grupe?

na man ir idomu kiek kainuoja?gal kas zinote?
Atsakyti
as taip pat turiu zaizdele, klause ginekole kiek man metu, bet kai pasakaiau kad tik 23 tai ji man sake kad galejo ir del uzdegimo atsirasti ( uzdegima turejau du kartus, nepasake net koks, pirmas lyg kiausides, kitas gimdos, abu per metus pasikartojo, pasakenet nenorom, bet kad uzdegimas tai sviesiai tiesiai drebe g.gif ), kirba ir man mintele pasitikrint dar karta, nes mamai pries du menesius paiskejo kruties vezys su isplitusiais navikais, o diedukui pries 3menesius isoperavo prostatos
Atsakyti
na jau buvau pas ginekologa :)tai gydytojas visiskai rimtai apie tai kalbejo,nors as nepatenku i ta grupe kur virs 25 metu.jis siule pasidaryt kompiuterine gimdos kaklelio nuotrauka,o po to dar pasidaryt ir si tyrima,ta prasme paims dar ir tepineli,kad butu visiskai ramu thumbup.gif to tyrimo kaina 60lt,o tepinelis 25lt 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz priminima.Buvau po pirmo gimdymo, reiks nueiti ir dabar.
Atsakyti
o ar yra buve kam nors taip kad nepavyksta pagal ta testa nustatyti? as jau antra karta darausi, pirmas buvo pries pusantro menesio, tada atejo atsakymas kad reikia kartoti, dabar pasidariau vel, bet ir vel nepavyko... ir nezinau ar cia jau bijoti kazko blogo ar tiesiog jiem nepavyksta kaip reikiant paimti to tyrimo? gal kam yra taip buve?
Atsakyti
QUOTE(xinetax @ 2009 08 19, 18:27)
o ar yra buve kam nors taip kad nepavyksta pagal ta testa nustatyti? as jau antra karta darausi, pirmas buvo pries pusantro menesio, tada atejo atsakymas kad reikia kartoti, dabar pasidariau vel, bet ir vel nepavyko... ir nezinau ar cia jau bijoti kazko blogo ar tiesiog jiem nepavyksta kaip reikiant paimti to  tyrimo? gal kam yra taip buve?

kazkaip keistai... g.gif man kiek esu dariusi ta tyrima iskart pasakydavo ats, ir nereikedavo jokiu pakartotiniu tyrimu... g.gif o kur dareisi ta tyrima?? kokioj poliklinikoj?
Atsakyti
QUOTE(xinetax @ 2009 08 19, 07:27)
o ar yra buve kam nors taip kad nepavyksta pagal ta testa nustatyti? as jau antra karta darausi, pirmas buvo pries pusantro menesio, tada atejo atsakymas kad reikia kartoti, dabar pasidariau vel, bet ir vel nepavyko... ir nezinau ar cia jau bijoti kazko blogo ar tiesiog jiem nepavyksta kaip reikiant paimti to  tyrimo? gal kam yra taip buve?

buna kad nepavyksta,paimt.Cia priklauso nuo gydytojo gebejimo paimti,nes laboratorija gavusi tepineli vertina ar jis tinkamai paimtas su epiteliu...nerpergyvenk 4u.gif
Atsakyti
Man ginekologė sakė kad ims tepinėlį kai 25 metus turėsiu. Bet rimtai gal vertėtų anskčiau pasidaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xinetax @ 2009 08 19, 18:27)

Man buvo, kad per mazai medziagos paimta tyrimui. Pakartojau po menesio tyrima.Mano atveju kaklelis konizuotas tai sunku prie jo prieiti. Manau tiesiog igudziu trukumas imant tyrimai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabute: 25 rugsėjo 2009 - 16:33
QUOTE(gabute @ 2009 09 25, 14:32)
Mano atveju kaklelis konizuotas tai sunku prie jo prieiti. Manau tiesiog igudziu trukumas imant tyrimai  g.gif

po konizacijos kiek žinau, nebegaslima vaikų pilnu terminu išnešioti..taip ginė man sakė...nes klausė, gimdysit. sakau, taip. tai ji: tada dar neoperuosim, pasigimdykit, tada....
Papildyta:
dar gabute norėjau paklausti, ar biopsiją imant - jei tau ėmė anksčiau , o gal neėmė skauda? nenuskausmina?ir kalposkopija apižiūrint labai nemalonu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 26 rugsėjo 2009 - 08:13
O kiek laiko praejus po gimdymo daro si tyrima g.gif
Atsakyti
man dare po 1,5 men. nes buvau uzsiregistravusi tokiam laikui.
Atsakyti