Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys nedelskite

QUOTE(gino @ 2009 03 09, 14:57)
As tyriausi pries kokius 3metus savanoriskai. reiks vel uzsirasyti ir pasitikrinti .

O kokiu daznumu reikia tikrintis?
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 03 11, 15:43)

kiek zinau nuo 30 kas pusmeti.
o man preis gimdyma dare tyrima, buvo pakitimu na kas tyresi zino (CIN 1) o po gimdymo viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 03 14, 21:36)
kiek zinau nuo 30 kas pusmeti.
o man preis gimdyma dare tyrima, buvo pakitimu na kas tyresi zino (CIN 1) o po gimdymo viskas  thumbup.gif

Nuo 30 - kas 2 metai iki 40 metų.
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Oi kiek kainuoja visie tyrimai priesveziniai, jei pats nori savanoriskai pasitikrint? visos tos kolposkopijos ir t.t ? ir va kokius tyrimus reiktu pasidaryt profilaktiskai? nes man gyd irgi siule skiepa... o profilaktiniu patikrinimu nesiule...
Atsakyti

aš po gimdymo dariausi KMUK, tyrimas buvo nemokamas, daktaras minėjo, kad kas 2 m reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T_I_O_X: 16 kovo 2009 - 22:36
Jauatu paskaitineju ir net kraupu pasidare unsure.gif Kiek zinau pas mane zaizdeliu yra jau po pirmo gydymo, paskui atsirado cistu, kurios sake isnyko po trecio gimdymo.Ale vat dabar zinok, ar viskas tvarkoj, nes nepamenu kad koki tepineli butu kas dare po trecio gimdymo.Matyt teks keliaut, nors taip nemegstu tu kedziu verysad.gif verysad.gif verysad.gif As ir vyrui sakiau galeciau geriau gimdyt ir gimdyt, bet kad tik nereiktu nei gimdyt ant tu vartaliotu, nei ten paskui i apziuras vaiksciot. ir lipt ant ju:oh Kazin ar as viena taip paranojiskai bijau tu kedziu, bet ne tai kad bijau bet tiesiog negaliu.Bet gerai , kad cia rasot, nes bent as isigandusi dabar zinau kad tikrai keliausiu, o taip net buvau pamirsus kad reikia nueit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2009 03 16, 23:02)
Jauatu paskaitineju ir net kraupu pasidare unsure.gif  Kiek zinau pas mane zaizdeliu yra jau po pirmo gydymo, paskui atsirado cistu, kurios sake isnyko po trecio gimdymo.Ale vat dabar zinok, ar viskas tvarkoj, nes nepamenu kad koki tepineli butu kas dare po trecio gimdymo.Matyt teks keliaut, nors taip nemegstu tu kedziu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif As ir vyrui sakiau galeciau geriau gimdyt ir gimdyt, bet kad tik nereiktu nei gimdyt ant tu vartaliotu, nei ten paskui i apziuras vaiksciot. ir lipt ant ju:oh Kazin ar as viena taip paranojiskai bijau tu kedziu, bet ne tai kad bijau bet tiesiog negaliu.Bet gerai , kad cia rasot, nes bent as isigandusi dabar zinau kad tikrai keliausiu, o taip net buvau pamirsus kad reikia nueit blush2.gif

Ko gero, nuo žmogaus priklauso. Aš nei bijau, nei gėdą jaučiu, einu kaip pas bet kurį gydytoją reguliariai.
Atsakyti
As irgi lankausi pas gyd gan daznai, kazkaip rami esu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 03 11, 15:43)

Man gydytojas sakė, kad kas 3 metus

QUOTE(ewaida @ 2009 03 16, 21:39)
Oi kiek kainuoja visie tyrimai priesveziniai, jei pats nori savanoriskai pasitikrint? visos tos kolposkopijos ir t.t ? ir va kokius tyrimus reiktu pasidaryt profilaktiskai? nes man gyd irgi siule skiepa... o profilaktiniu patikrinimu nesiule...

Nuo 25 metų nemokamas tyrimas dėl GK vėžio, tikrinantis kas 3 metus.... Sakė,kad galima ir savo šeimos daktarės paparašyt siuntimo- yra gydytoja kuri paima tepinėlį..... praeis pusę metų ir varysiu, dar ir mamą pasimsiu ...... atsarga gėdos nedaro..... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, jus cia apie ka, kad tikrintis kas 3 metus? Manote gimdos kakleli apziurejus, 3 metus ramiai laukti galite?... blink.gif nesamone, mirstamumas nuo gimdos kaklelio vezio Lietuvoje yra vienas is didziausiu rodikliu, juo lab, kad jis fiziologiskai is pradziu niekuom nepasireiskia, gali ne itarti, ne nezinoti, kad jau vyksta ten kazkas, tad, mielos moterys, tikrinkites reguliariai, lankykites ginekologu kabinetuose, tada bus ramiau. As pati lankausi kas pusmeti, ir tai negaliu buti tikra, kad nieko neatsitiks, teko skaityti straipsni apie viena moteri, kuri lankesi kas pusmeti ir tai liga sugebejo ja griebti, nu cia labai individualu, bet faktas tas, kad kuo anksciau diagnozuojama liga, tuo greiciau ja galima dar isgydyti. Tad, jei jums rupi jusu sveikata, neapleiskite to reikalo ir negalvokite apie kazkokius nepatogumus ar gedas pasirodant gydytojams 4u.gif .
Atsakyti
mylekime save,saugokime priziurekime savo sveikata,taigi mes reikalingos savo artimiesiems,nedelskime pasitikrinti,kad po to nebutu per velu 4u.gif
Atsakyti