QUOTE(Yyy @ 2008 11 30, 00:17)
na nelabai zinau, as tai supratau, kad amzius neturi reiksmes ir pakanka 1karto ir kad nekaltom veiksmingiau, tai logiska, bet man atrode, kad veiksminga ir kaltom
bet jei ji reik kartot, tai suma susidaro
veiksminga neuzsikretusioms ZPV tu numeriu, nuo kuriu skiepas. jei nors 1 neuzsikretus tai tam ir bus veiksminga.
bet virusai labai paplite, tai gi l. didele tikimybe kad "kaltos" jau virusa pazista.
ir dar kuo jaunesnis zmogus, tuo efektyvesnis skiepas.
Papildyta:
QUOTE(gabute @ 2008 11 28, 18:29)
Operacija jei reikalinga padarys -nesvarbu kokio amziaus.
Saunuole, kad priziuri save, o ne apleidi sveikata, blogiausiu atveju gydytojai negales pasakyti: OI, O KUR JUS BUVOTE PRIES 10 METU nes tu uzbegsi visai tai velniavai pries akis.
O jei kartojasi grybeliai-pagydyk vyra, nes jie nejaucia, o mums apsigydzius vel atgal parnesa Man po vaiko gimino nei karto tfu,tfu nebuvo nieko(o anksciau vargau,vargau) bet aisku islindo ponas didenybe Ca In Situs(cia jie taip israsuose vadina musu bauba)
Saunuole, kad priziuri save, o ne apleidi sveikata, blogiausiu atveju gydytojai negales pasakyti: OI, O KUR JUS BUVOTE PRIES 10 METU nes tu uzbegsi visai tai velniavai pries akis.
O jei kartojasi grybeliai-pagydyk vyra, nes jie nejaucia, o mums apsigydzius vel atgal parnesa Man po vaiko gimino nei karto tfu,tfu nebuvo nieko(o anksciau vargau,vargau) bet aisku islindo ponas didenybe Ca In Situs(cia jie taip israsuose vadina musu bauba)
oj, man net siurpuliukai nuo to jusu Ca in situ...
tai atrodo galima ir 1200 moket, kad tik nebutu... jtu Ca, nors ir in situ.
bet aisq siuo metu nelogiska darytis, arba jau turiu, arba ne bet ir nebeturesiu.