[url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/][img]http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas
perskaiciau pirma zinute
jau po gimdymo 8 mensiai, bet nejau jo darytis, niekada nieko blogo ten nebuvo, tai numuilinau ir si karta
Papildyta:
nebutinai, nezinau kaip tos karputes, bet kai kurios ligos plinta atsisedus ant klozeto viesoje vietoje. MAno senele isigijo malonuma, kai jai apie 65 metus, nu nemanau, kad butu sumaniaus i sona nueiti
jau po gimdymo 8 mensiai, bet nejau jo darytis, niekada nieko blogo ten nebuvo, tai numuilinau ir si karta
Papildyta:
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 08 24, 19:02)
Gine teisi,manau vyras nebuvo jums istikimas,keista kad zmones taip 100 proc gali teikti
nebutinai, nezinau kaip tos karputes, bet kai kurios ligos plinta atsisedus ant klozeto viesoje vietoje. MAno senele isigijo malonuma, kai jai apie 65 metus, nu nemanau, kad butu sumaniaus i sona nueiti
QUOTE(Livisa @ 2008 09 23, 22:42)
perskaiciau pirma zinute
Papildyta:
Papildyta:
labai rimtai neplanavau eiti tikrintis,bet dabar tai jau kita savaitę lėksiu,nes prieš pora dienų kolposkopiją darė,tai rado eroziją... tikiuos nieko rimto nebus,nes va viena mėginį citologijai išsiuntė- rado rando komplikaciją,granuliacija iš rando po gimdymo 6mėnesiai.. lėkit visos pasitikrint po gimdymo.
po dvieju nestumu nebuvau tikrintis, bet po sio zadu rimtai suimti save ir rankas ir tikrintis kaip priklauso. nes ligos dabar puola net pasinaudojus viesuoju tualetu. o dar ir uz vyra nera garantijos nors kiek jis ir beprisiekinetu savo istikimybe
Labas turiu 3 berniukus. 2002 metai gimdziau dvynius po pusmecio taip pat apsilankiau pas ginekologe rado zaizdeliu paime tepineli bet kai atejau atsakimo pasake kad viskas pas mane gerai. Bet man skaudeti po menesio pradejo pilva apacia vel nuejau ir vel padare ir sako kad viskas gerai Taciau man tikrai nebuvo taip jau gerai nuejau pas kita poliklinikoje esancia ginekologe ta ir ta pati Taip apsilankiau pas 7 ginekologes ir 2 metus pralaksciau veltui tik sau ne i nauda nes jau net vairuoti masinos negalejau nuejusi pas septintaja ginekologe is vis nesamone isgirdau
Ji manes paklause:
- Kiek jums metu?
- Man 21metai
Ji:
- Tai tada nieko tokio. ( tai jos deagnoze )
Tada po tos daktares man visai blogai pasidare vos paejau. Mano mama is kolegiu suzinojo kad yra vilniuje tokia ginekologe kuri dirba privaciai ir jei kas pati siuncia i ligonine ir pati operuoja. Nuvikau pas ja po savaites nes pasakiau kad nebegaliu net vaikscioti ji mane prieme ekstra.
Ji mane pasikviete ir is kart su lazeriu degino kakleli nes jis pas mane buvo trigubo plisimo ir jau paskutinioji iki vezine kategorija buvo. [COLOR=red]
[COLOR=red] Visom is visos savo patirties siulau tikrintis iki tol kol tikrai jausite kad jus normaliai patikrino pasake jums visa jusu deagnoze.
Ne pasitikekite tik atsakimu viskas jums gerai, jums turi viska paaiskinti net menkiausias uzdegimas ar zaizdele kenkia mums. O del amziaus pazistu ne viena kuri dar net negimdziusi serga kaklelio veziu.
Ji manes paklause:
- Kiek jums metu?
- Man 21metai
Ji:
- Tai tada nieko tokio. ( tai jos deagnoze )
Tada po tos daktares man visai blogai pasidare vos paejau. Mano mama is kolegiu suzinojo kad yra vilniuje tokia ginekologe kuri dirba privaciai ir jei kas pati siuncia i ligonine ir pati operuoja. Nuvikau pas ja po savaites nes pasakiau kad nebegaliu net vaikscioti ji mane prieme ekstra.
Ji mane pasikviete ir is kart su lazeriu degino kakleli nes jis pas mane buvo trigubo plisimo ir jau paskutinioji iki vezine kategorija buvo. [COLOR=red]
[COLOR=red] Visom is visos savo patirties siulau tikrintis iki tol kol tikrai jausite kad jus normaliai patikrino pasake jums visa jusu deagnoze.
Ne pasitikekite tik atsakimu viskas jums gerai, jums turi viska paaiskinti net menkiausias uzdegimas ar zaizdele kenkia mums. O del amziaus pazistu ne viena kuri dar net negimdziusi serga kaklelio veziu.
Oi oi prisiskaiciau Kita savite butinai leksiu darytis onkocitologinio tyrimo.
QUOTE(jurrrge @ 2008 08 23, 20:56)
Bet man stai kaip buvo, ant lytiniu organu atsirado karputes kelios, po kiek laiko ir pas vyra, tai iskarto aisku, kad jos lytiniu budu plintanti liga. As i sona nusukus tikrai nebuvau (niekada gyvenime) o kad vyras, tai garantuoju labiau nei uz save. O ta zaraza atsirado, po triju metu musu buvimo drauge. Gine buvo kategoriska-kazkuris buvot nusukes i sona, prisiekiu-kad ne, uz vyra garantuoju, zinau, kad sako nespjauk, bet tikrai zinau... Bet, kai jai pasakiau, kad kaip savaime atsirado, taip ir isnyko, tai ji nusprende, kad cia ne papiloma virusas, o kas tuomet-nepaaiskino. Tai ir nezinau dabar Kas dar tai galejo buti kai gines paklausiau ar galejo tas virusas tunoti manyje, o islysti tik po keliu metu, sake-ne, jos atsiranda iskarto, o gal pasiteirauti dar vieno ginekologo nuomones
Neklausyk ka ta gydytoja sako!!!!Jei pasitiki savo zmoguciu-viskas kuo puikiausiai Man, nestumo metu atsirado karpuciu ir kiek daug Persigandau baisiausiai, nulekiau pas gydytoja.Jis mane iskart nuramino, kad negalvociau apie neistikimybe ar panasiai.Karpuciu gali pasigauti atsisedes ant nesvaraus klozeto.Man oadare visus imanomus tyrimus-jokio susirgimo.O karputes isnyko vos pagimdzius.Nepergyvenk
Linkiu sveikatos visoms
Sveikutes,
mano istorija trupuciuka kitokia, bet galbut pades apsispresti pasitikrinti net ir toms kurios dar negimde.
Pries 6 metus atsirado karpuciu, tuomet neturejau nei lytiniu santykiu, netgi savo nedraugavau su jokiu vaikinu. Gydytoja jas nudegino azotu, ziauriai skaudejo, dekui sesutei kuri bent papute i ta vieta, nes gydytoja dave suprast , kad moki gulet su neaisku kuo mokek ir iskest. Aisku issamesniu tyrimu nieko nedare. Po poros metu susidraugavau su busimu vyru ir isvykome i londona. Kaip bebutu keista praejus porai metu karputes atsinaujino man , beto uzkreciau ir busima vyra. Aciu dievui gavau ne tokiu skausmingu vaistu ir issigydem abu. Taciau galvoj kirbejo, kazkas netaip. Gyvenant Londone artejant 25 metams is savo poliklinikos , kurioje esi registruota gauni pasiulyma pasidaryti onkocitologini, as i tai numojau ranka. Taciau jie zmones ikyrus ir siunte man laiskus kas trys menesiai. Vis del to nuejau, procedura neskausminga. Po savaites gal trumpiau sulaukiau skambucio, pasake kad del atsakymo kuo skubiai uzsiregistruociau kolposkopijos klnikoje del issamesniu tyrimu. Apsilankiau ten padare biopsija ir ka jus manot CIN 2, is karto skyre sekanciam vizitui, bet negalejau nes jau buvom suplanave grist i LT visam laikui, teko pasiimt rezultatus ir baigt gydytis Lt. Grizus vel tie patys tyrimai. stebejo pusee metu ar neprogresuoja labai greitai, aciu dievui ne , per ta laika susituokem ir aisku galvojom apie lelius ir tuomet isgirdau is gydytojos kuo greiciau gimdyk. Siuo metu laukiuosi 28 sav, kolkas viskas gerai. Tiesa 16 savaite itare cista esancia kiausideje, taciau nepasitvirtino. Su nerimu laukiu laikotarpio po gimdymo, sako kai kurioms tos negerosios lasteles isnyksta po gimdymo ir viskas susitvarko, o jei ne gal viskas bus ne taip jau baisu, nes turesiu bent viena leliuka ptiu ptiu ptiu.
Taip kad moterys ir merginos nedelskite, nesvarbu kiek jums metu. Linkiu visoms sveikatos ir stiprybes.
mano istorija trupuciuka kitokia, bet galbut pades apsispresti pasitikrinti net ir toms kurios dar negimde.
Pries 6 metus atsirado karpuciu, tuomet neturejau nei lytiniu santykiu, netgi savo nedraugavau su jokiu vaikinu. Gydytoja jas nudegino azotu, ziauriai skaudejo, dekui sesutei kuri bent papute i ta vieta, nes gydytoja dave suprast , kad moki gulet su neaisku kuo mokek ir iskest. Aisku issamesniu tyrimu nieko nedare. Po poros metu susidraugavau su busimu vyru ir isvykome i londona. Kaip bebutu keista praejus porai metu karputes atsinaujino man , beto uzkreciau ir busima vyra. Aciu dievui gavau ne tokiu skausmingu vaistu ir issigydem abu. Taciau galvoj kirbejo, kazkas netaip. Gyvenant Londone artejant 25 metams is savo poliklinikos , kurioje esi registruota gauni pasiulyma pasidaryti onkocitologini, as i tai numojau ranka. Taciau jie zmones ikyrus ir siunte man laiskus kas trys menesiai. Vis del to nuejau, procedura neskausminga. Po savaites gal trumpiau sulaukiau skambucio, pasake kad del atsakymo kuo skubiai uzsiregistruociau kolposkopijos klnikoje del issamesniu tyrimu. Apsilankiau ten padare biopsija ir ka jus manot CIN 2, is karto skyre sekanciam vizitui, bet negalejau nes jau buvom suplanave grist i LT visam laikui, teko pasiimt rezultatus ir baigt gydytis Lt. Grizus vel tie patys tyrimai. stebejo pusee metu ar neprogresuoja labai greitai, aciu dievui ne , per ta laika susituokem ir aisku galvojom apie lelius ir tuomet isgirdau is gydytojos kuo greiciau gimdyk. Siuo metu laukiuosi 28 sav, kolkas viskas gerai. Tiesa 16 savaite itare cista esancia kiausideje, taciau nepasitvirtino. Su nerimu laukiu laikotarpio po gimdymo, sako kai kurioms tos negerosios lasteles isnyksta po gimdymo ir viskas susitvarko, o jei ne gal viskas bus ne taip jau baisu, nes turesiu bent viena leliuka ptiu ptiu ptiu.
Taip kad moterys ir merginos nedelskite, nesvarbu kiek jums metu. Linkiu visoms sveikatos ir stiprybes.
turejau ir as karpuciu,bet pranyko,pagimdziau mergyte pries 11 men,kazkaip nesiryztu eiti tikrintis.....pas mus tokios gydytojos idomios,nenustebciau kad pasakytu jog nereik tau jokio tyrimo,jauna esi ir pan.
QUOTE(niukyte @ 2008 11 03, 23:13)
Sveikutes,
. Su nerimu laukiu laikotarpio po gimdymo, sako kai kurioms tos negerosios lasteles isnyksta po gimdymo ir viskas susitvarko, o jei ne gal viskas bus ne taip jau baisu, nes turesiu bent viena leliuka ptiu ptiu ptiu.
. Su nerimu laukiu laikotarpio po gimdymo, sako kai kurioms tos negerosios lasteles isnyksta po gimdymo ir viskas susitvarko, o jei ne gal viskas bus ne taip jau baisu, nes turesiu bent viena leliuka ptiu ptiu ptiu.
Labas,
Nesijaudink taip, man buvo jau 0 stadija, tačiau padarė 2 operacijas ir štai sėkmingai supuoju leliuka. Ateityje tikiuosi ir antro.
Nors liga po truputi progresuoja, tačiau pasitikiu gydytojais