Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys nedelskite

QUOTE(mmamux @ 2008 04 29, 12:22)
sveikutes.noreciau pasiteirauti o kas ta biopsija?Ir ar tas okocotologinis tyrimas mokamas?kad neustebciau kai pasakys kaina ir nepasiimciau maziau pinigeliu.nes dabar jau turiu eiti pas gydytoja, na jau turejau bet trys leliukai tai vis neturi kada, o jau 2 men.po gimdymo esu tongue.gif

labutis, mamaitės. Tyrimas nieko nekainavo, dariausi neseniai. miesto poliklinika vykdė akciją, nemokamai tyrė, darė onkocitologinį tepinėlį. jei pacientei nuo 25 metų, tai ir tiria. tik nežinau ar tebevyksta. klauskit savo ginekologės. man irgi žaizdelę rado, bet sakė nieko tokio, tik tikrintis jau kasmet reikės. g.gif
Papildyta:
QUOTE(viliuxe @ 2008 06 25, 21:02)
sveikos mamytes, as jau siandien pasitikrinau tai sake yra zaizdele, bet man keista kodel taip ilgai reikia laukti tyrimu rezultatu, per toky laika ir susirkti galima  smile.gif kazkodel Marijampoleje sis tyrimas kainuoja tik 15lt  smile.gif

taip greit nesusirgsi, nebijok. matyt daug pacienčių, nespėja greičiau. g.gif
Atsakyti
Labas visoms. Cia tokia tikrai rimta tema gvildenat. Nezinojau apie tokius dalykus ir tiesa sakant nesu isitikinusi, ar dare man kokius ten tyrimus su ZPV susijusius. As jau 7 men kaip laukiuosi.. Kazkaip baugu pasidare, gal ir pas mane yra zaizdele kokia, ar gali taip buti, kad daktare netikrino?? Ji db iki rugpjucio menesio atostogose bus, o as niekada net neusimasciau jos apie tai paklausti. Ar verta man eiti tikrintis dabar, kai laukiuosi, nubegciau tada pas kita pavaduojancia ginekologe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniukas86 @ 2008 06 27, 13:45)
Labas visoms. Cia tokia tikrai rimta tema gvildenat. Nezinojau apie tokius dalykus ir tiesa sakant nesu isitikinusi, ar dare man kokius ten tyrimus su ZPV susijusius. As jau 7 men kaip laukiuosi.. Kazkaip baugu pasidare, gal ir pas mane yra zaizdele kokia, ar gali taip buti, kad daktare netikrino?? Ji db iki rugpjucio menesio atostogose bus, o as niekada net neusimasciau jos apie tai paklausti. Ar verta man eiti tikrintis dabar, kai laukiuosi, nubegciau tada pas kita pavaduojancia ginekologe  unsure.gif

Net jei ir butu zaizdele, dabar kai laukiesi tau jokiu tyrimu susijusiu su zaizdele nedarytu. Be to kai kurioms zaizdeles nestumo metu kaip tik susitvarko, t.y. kitaip sakant isgyja. O kai pagimdysi pareis keli menesiai tada ir pasitikrinsi.
Atsakyti
Belgijoje po gimdy;o konsultacija tik po2 metu tai ir mires gali buti. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Matau turite cia nemazai patirties.Atsakykit man prasau - tai kad turi zaizdele, tai jau sergi ZPV? Kaip suzinoti, ar turi ZPV?Idomu,jis pasireiskia tik karputemis, ar yra ju formu ivairiu? Man pasake,kad tiria tik aukstos rizikos ZPV,o tai kur zemos pasitikrint?Klausiu,nes drauge uzpuole rimta beda verysad.gif Gal yra tokiu moteru, kurios turedamos kondilomas sekmingai isnesiojo vaikeli.Ar didele tikimybe ji apkresti? Reik nuramint drauge, nes ji pasimetus, as irgi nelabai susigaudau....
Dekinga buciau uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuxe @ 2008 06 25, 21:02)
sveikos mamytes, as jau siandien pasitikrinau tai sake yra zaizdele, bet man keista kodel taip ilgai reikia laukti tyrimu rezultatu, per toky laika ir susirkti galima  smile.gif kazkodel Marijampoleje sis tyrimas kainuoja tik 15lt  smile.gif

o kiek tau metu? man 28 ir sake nieko nekainuos. ojo man dabar nepatare darytis,kadangi matinu lialia,sake vasara visada ilgai tenka laukti,rudeni greiciau atsakymai buna po menesio. tikra tiesa gali susirkt belaukiant.
Papildyta:
as manau kad zpv ir zaizdele 2 skirtingi dalykai g.gif g.gif klausiau pas savo gine apie zaizdeliu gydyma,tai vienas ten gydo kazkaip o kitas operuoja,ispjauna gimdos kaklelio kazkiek,bet kazin tai nekenkia vaisingumui moters?
Atsakyti
as pasitikrinau mano atsakymas buvo geras
Atsakyti
QUOTE(Afrodidele @ 2008 06 28, 16:36)
Sveikos 4u.gif

Matau turite cia nemazai patirties.Atsakykit man prasau - tai kad turi zaizdele, tai jau sergi ZPV? Kaip suzinoti, ar turi ZPV?Idomu,jis pasireiskia tik karputemis, ar yra ju formu ivairiu? Man pasake,kad tiria tik aukstos rizikos ZPV,o tai kur zemos pasitikrint?Klausiu,nes drauge uzpuole rimta beda verysad.gif Gal yra tokiu moteru, kurios turedamos kondilomas sekmingai isnesiojo vaikeli.Ar didele tikimybe ji apkresti? Reik nuramint drauge, nes ji pasimetus, as irgi nelabai susigaudau....
Dekinga buciau uz atsakymus 4u.gif

Labas,

Tai, kad turi žazdelę, tai dar nereiškia, kad sergi ŽPV. Norėdama sužinoti ar turi ŽPV reikia tiesiog pasitikrinti. Daugeliu atveju jis nepasireiškia niekaip. Paprastai net jeigu ir turi ŽPV ir tavo stiprus imunitetas, tai per metus tavo organizmas nugali šį virusą.
Aš po konizacijos ir dar dviejų operacijų sėkmingai išnešiojau ir net pati pagimdžiau sveiką vaiką. Tiesa, jis truputį anksčiau gimė...
Atsakyti
As irgi turejau zaizdele visi daktarai sake nieko baisaus, ir liepe nieko nedaryti bet as vistiek ja susitvarkiau nes kas kur tai grybeli pasigaudavau, o ir budavo kad po santykiu su vyru ir kraujas pasirodydavo,tai nuejau pas ginekologa ir man ja uzdegino su lazeriu, ir baigesi mano problemos, nors sake gali po gimdymo atsinaujinti,o del kaklelio vezio as kasmet tikrinuosi tai viskas gerai
Atsakyti
Sita tai ir as girdejus, kad kas serga papilomos virusu, rizika susirgti veziu. Bet man stai kaip buvo, ant lytiniu organu atsirado karputes kelios, po kiek laiko ir pas vyra, tai iskarto aisku, kad jos lytiniu budu plintanti liga. As i sona nusukus tikrai nebuvau (niekada gyvenime) o kad vyras, tai garantuoju labiau nei uz save. O ta zaraza atsirado, po triju metu musu buvimo drauge. Gine buvo kategoriska-kazkuris buvot nusukes i sona, prisiekiu-kad ne, uz vyra garantuoju, zinau, kad sako nespjauk, bet tikrai zinau... Bet, kai jai pasakiau, kad kaip savaime atsirado, taip ir isnyko, tai ji nusprende, kad cia ne papiloma virusas, o kas tuomet-nepaaiskino. Tai ir nezinau dabar g.gif Kas dar tai galejo buti schmoll.gif kai gines paklausiau ar galejo tas virusas tunoti manyje, o islysti tik po keliu metu, sake-ne, jos atsiranda iskarto, o gal pasiteirauti dar vieno ginekologo nuomones g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrge @ 2008 08 23, 20:56)
Sita tai ir as girdejus, kad kas serga papilomos virusu, rizika susirgti veziu. Bet man stai kaip buvo, ant lytiniu organu atsirado karputes kelios, po kiek laiko ir pas vyra, tai iskarto aisku, kad jos lytiniu budu plintanti liga. As i sona nusukus tikrai nebuvau (niekada gyvenime) o kad vyras, tai garantuoju labiau nei uz save. O ta zaraza atsirado, po triju metu musu buvimo drauge. Gine buvo kategoriska-kazkuris buvot nusukes i sona, prisiekiu-kad ne, uz vyra garantuoju, zinau, kad sako nespjauk, bet tikrai zinau... Bet, kai jai pasakiau, kad kaip savaime atsirado, taip ir isnyko, tai ji nusprende, kad cia ne papiloma virusas, o kas tuomet-nepaaiskino. Tai ir nezinau dabar g.gif  Kas dar tai galejo buti schmoll.gif  kai gines paklausiau ar galejo tas virusas tunoti manyje, o islysti tik po keliu metu, sake-ne, jos atsiranda iskarto, o gal pasiteirauti dar vieno ginekologo nuomones g.gif

Gine teisi,manau vyras nebuvo jums istikimas,keista kad zmones taip 100 proc gali teikti
Atsakyti
sveikos 4u.gif as netycia bekeliaudama kitur pataikiau ant sios temeles, ir vis delsiau po gimdymo nueiti pasitikrinti. pasitikrinau po kiek laiko ir viska apleidau. kai perskaiciau, pirma mintis sovusi i galva, reik butinai uzsiregistruoti pas gyd. aciu mamytei, kuri atidare temele. linkiu stiprybes sveikstant. nepasiduoti, visada tureti vilti 4u.gif
Atsakyti