Brrrrrrr net baisu pasidare paskaicius cia jusu postus po cezario jau kelis kart buvau pasitikrint bet nieko blogo lyg ir nerado kazkaip jauciu kad labai greitai bus ir trecias vizitas pas ginekologe ir tada jau pati prasysiu to tyrimo
QUOTE(Jūržolė @ 2008 04 08, 17:07)
dekoju
tai vis del to gal kas zinote kiek kainuoja sis tyrimas
QUOTE(TheSweetest @ 2008 04 10, 14:00)
+/- 30 Lt
aciu.eisim daryti tyrimus butinai,
QUOTE(inga7575 @ 2008 04 08, 20:52)
Man tai menesiniu metu vietoi kraujo pradejo begti skysti neaiskios spalvos.Kreipiausi pas gyditoja iskarto.Ir dar labai strenas skaudejo...Jei kas turi daugiau klaisimu-atsakysiu,tik klauskit,nes dabar jau daug sitoi srity zinau...
As kraujuoju po kelias dienas, kiekviena karta po l. santykiu. Su vyru juokaujam, kad ta mano hormonie spirale tikra 100% apsauga nuo nestumo. Uz seksa baudzia kraujavimu. Atbaido paskui bet koki nora
Gydytoja pasake (o dar ir internete paskaiciau) kad toks kraujavimas gali buti vienas is gimdos kaklelio vezio pozymiu. Bet gydytojai paemus tyrima, atsakymas buvo neigiamas. Taigi, lengviau atsikvepiau. Bet kazkokia priezastis to kraujavimo, tai turi buti. Rytoj einu pas ginekologa, tai tikiuosi, greitu laiku issiaiskinsim.
Aciu, merginos
na man gyditoja is kart po gimdymo pasiule pasidaryti si tyrima, nes dar man jis reikalingas ir del kontaceptiniu.tai as jau neuzilgo eisiu pasidaryti, ir netgi keista kai pasakau kad noriu pasidaryti si tyrima sako taigi mokama, tai atsakau kad tie 30lt yra niekas pries tokias ligs kaip vezys
sveikutes.noreciau pasiteirauti o kas ta biopsija?Ir ar tas okocotologinis tyrimas mokamas?kad neustebciau kai pasakys kaina ir nepasiimciau maziau pinigeliu.nes dabar jau turiu eiti pas gydytoja, na jau turejau bet trys leliukai tai vis neturi kada, o jau 2 men.po gimdymo esu
QUOTE(mmamux @ 2008 04 29, 12:22)
sveikutes.noreciau pasiteirauti o kas ta biopsija?Ir ar tas okocotologinis tyrimas mokamas?kad neustebciau kai pasakys kaina ir nepasiimciau maziau pinigeliu.nes dabar jau turiu eiti pas gydytoja, na jau turejau bet trys leliukai tai vis neturi kada, o jau 2 men.po gimdymo esu
Biopsija tai kuomet paimamas audinio gabalelis nuo tiriamo organo(siuo atveju gimdos kaklelio) ji paprastai daroma ligoninese (na ir kai kuriose privaciose poliklinikose) su siuntimu, po biopsijos kuri laika nerekomenduojama kiloti svorio ir t.t.,
Poliklinikoje onkocitologinis kainuoja ~20 lt., ir kazkur nuo 35m (tiksliai nezinau) vienas onkocitologinis per kelis metus daromas nemokamai.
Na aisku su trimis mazuciais pas gydytojus neprilakstysi , bet visvien nepamirsk pasirupinti ir savimi!
QUOTE(inga7575 @ 2008 04 08, 23:52)
Man tai menesiniu metu vietoi kraujo pradejo begti skysti neaiskios spalvos.Kreipiausi pas gyditoja iskarto.Ir dar labai strenas skaudejo...Jei kas turi daugiau klaisimu-atsakysiu,tik klauskit,nes dabar jau daug sitoi srity zinau...
Labas,
Kuri vėžio stadija tau buvo? Kaip gydė?
QUOTE(gabute @ 2007 03 29, 12:49)
Mano atvejis,gimdos kakleli žaizdele,buvo 7metus,per ta laika pagimdžiau du vaikiukus.Antrasis gme prieš metus,kaip pridera nuejau pasitikrint,rado prieš vežinius pakitimus.Priraše visokiu žvakučiu(kitoms kartais pridegina,arba teplioja su kožkom,noredami pakeist spalva lasteliu.bet visa tai neveiksminga.)Po pusmečio vel pasitikrinu,te patis pakitimai,siuntimas i kauna,tien ta pati atleka,paskui biopsija,kad isitikin 100procentu.Ir isitikinus kad tikrai yra prieš vežiniai pakitimai,paguldo ir išoperoja dali gimdos kaklelio.Laiku susigrebiau,likau giva,dekinga likimui,ir daktarams
QUOTE(happy mama @ 2008 05 03, 09:36)
Mano atvejis,gimdos kakleli žaizdele,buvo 7metus,per ta laika pagimdžiau du vaikiukus.Antrasis gme prieš metus,kaip pridera nuejau pasitikrint,rado prieš vežinius pakitimus.Priraše visokiu žvakučiu(kitoms kartais pridegina,arba teplioja su kožkom,noredami pakeist spalva lasteliu.bet visa tai neveiksminga.)Po pusmečio vel pasitikrinu,te patis pakitimai,siuntimas i kauna,tien ta pati atleka,paskui biopsija,kad isitikin 100procentu.Ir isitikinus kad tikrai yra prieš vežiniai pakitimai,paguldo ir išoperoja dali gimdos kaklelio.Laiku susigrebiau,likau giva,dekinga likimui,ir daktarams
saunuole kad laiku pasitikrinai
Neperskaičiau visos temos labai atidžiai, bet neužtikau, ar žinot, kad dabar vyksta akcija nežinau, ar tik Kaune, ar ir visoje Lietuvoje - papilomos virusas tiriamas NEMOKAMAI. Reikia tik siuntimo iš savo ginekologo, tyrimą paima KMUK, 22 kab. Reikia registruotis telefonu. Skubėkit , nes sake, kad vyks jau neilgai!
Šiaip apie tai aš pati perkaičiau šeimos gydytojų klinikoje (KMUK), bet man atrodo, yra info visose gydymo įstaigose.
Šiaip apie tai aš pati perkaičiau šeimos gydytojų klinikoje (KMUK), bet man atrodo, yra info visose gydymo įstaigose.