Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys nedelskite

QUOTE(Haipa @ 2008 02 03, 19:03)
Isvada: gydytoja siuncia mane savo kolegai skubos tvarka operuotis gimdos kaklelio...as uz viska turejau susimoketi visiems vokeliais, po to gydymas, vakcinos (brangios) ir t.t. Taip veikia gydytoju mafija! Nusivyliau savo ginekologe...

Merginos, moterys: nebukit naivios! Pries geriant stiprius vaistus ar pries operacija - netingekit isgirsti keliu kompetetingu gydytoju nuomoniu!!! Po to viskas bus labai aiksu, kas?kur?kiek?kodel?

Sekmes visoms!!!  smile.gif

Kažkoks siaubas blink.gif schmoll.gif Toks žmogus net nesuvokia žodžio "etika" reikšmės schmoll.gif Bjauru, kai taip elgiasi schmoll.gif

Man pačiai prieš keletą metų buvo nustatyta CIN3 diagnozė,kurios sukėlėju buvo ŽPV, daryta gimdos kaklelio konizacija. Viskas kol kas gerai, reguliariai tikrinuosi, o ir gimdymas po konozacijos buvo labai greitas thumbup.gif
Merginos, tikrinkitės ir saugokit save.
Atsakyti
blink.gif blink.gif , ir gydytoju tokiu dar buna blink.gif

reik ir man eiti tikrintis, nes vis neatrandu laiko blush2.gif
Atsakyti
Taip labai pritariu,kad reikia keliu gydytoju nuomoniu.Nes turiu pvz.Mano drauge nuejus pas ginekologe nustero,kai isgirdo galima diagnoze-gimdos kaklelio veziukas doh.gif doh.gif tai menesi vaiksciojo kaip zeme pardavus,pradejo akyse nykti,nieko nebevalge,depresija prasidejo.Tai privertem nuvykt pas kita gyd.O ten pasirodo buvo polipas,kuri issioperavo ir baiges visos nezinios.Tai gerai,kad taip.
Atsakyti
Patikekit manim, medicinoje, siais laikais, yra daromas nerealus biznis, nuo kliento atejimo. Vaistu israsymai, rekomenduojami gydytojai ir t.t. Gerai sutariu su skyriaus vedeja - ji tokiu dalyku papasakojo, kad oi oi oi... Kaip guldomi i ligonines ligoniai visai be pagrindo (nes uz kiekviena ligoni eina procentai!!!), o uz tam tikru vaistu paskyrima lygiai tas pats.
Nusivyliau sia sistema, labai liudna, kad Hipokrato priesaika kai kuriems gydytojams lygi nuliui! verysad.gif
Atsakyti
aš tai reguliariai pas ginekologę, ka spusmetį, lankaus du su puse metų. Tai va, man tik 20,negimdžius, o jau bent kol kas turiu CIN1, kitą mėnesį darys biopsiją, tai neaišku kas toliaus bus... unsure.gif Tai dabar tokia baimė.. noris, kad viskas kuo greičiau praeitų.
Na man ir šiandien gydytoja sako, kaip gali daryt nemokamai vėžio tyrimus, tik nuo 30 m. Sako jei Tu būtum atėjus 30m, jau turbūt antra vėžio stadija būtų.
Žiauru.. O esame pirma šalis Europoje, kuri pirmauja gimdos kaklelio vėžiu.
Tikrai, nepagailėkite pinigų pasitikrint. Juk vėliau tai atsieis daug brangiau, o ir kiek nervų.. Siaubas verysad.gif
Atsakyti
As taip pat turiu zaizdele,bet ji man jau pries gimdyma buvo....po gimdymo liepe ateiti tikrintis po 6men,bet as nuejau po 2m atrodo...vienu zodziu vaiksciojau kokius metus bendrai sudejus pas ginekologe(pensininke tokia).vis tepinelis,infekcija,vaistai,vel tepinelis...pasaka be galo.vaistu isgerta belekiek ir bereikalo.dare is biopsija(kur ats po 10d is Vln ateina),bet man nei ka paaiskino nei pasake blogai ar gerai...kiek supratau,tai ok viskas unsure.gif .Atsibodo vaiksciot pas ta sene ir vis ta pati daryt,tai nuejau i jurininku poliklinika.Padare vel biopsija,paskui Zpv issitirt liepe(neigiamas!!! thumbup.gif ).tai poto sako skiepytis reiktu...Man to finansai neleidzia.Tai taip ir nebesake nieko ar kada eiti dar tikrintis ar nebeiti........Ka jus manot?Ir kur Klp geru gydytoju rasti???Ar verta eiti privaciai i "lorna" pvz?Gal kuri turit patirties?
Papildyta:
QUOTE(Haipa @ 2008 02 03, 16:03)
Merginos, moterys: nebukit naivios! Pries geriant stiprius vaistus ar pries operacija - netingekit isgirsti keliu kompetetingu gydytoju nuomoniu!!! Po to viskas bus labai aiksu, kas?kur?kiek?kodel?

Sekmes visoms!!!  smile.gif

Zaiuru blink.gif blink.gif Matyt ir as tuos metus vaistus geriau bereikalo blink.gif Visviena visad pagal ja infekcija budavo.......O kaip istikro jau nieks nebezino blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 22, 14:42)
As taip pat turiu zaizdele,bet ji man jau pries gimdyma buvo....po gimdymo liepe ateiti tikrintis po 6men,bet as nuejau po 2m atrodo...vienu zodziu vaiksciojau kokius metus bendrai sudejus pas ginekologe(pensininke tokia).vis tepinelis,infekcija,vaistai,vel tepinelis...pasaka be galo.vaistu isgerta belekiek ir bereikalo.dare is biopsija(kur ats po 10d is Vln ateina),bet man nei ka paaiskino nei pasake blogai ar gerai...kiek supratau,tai ok viskas unsure.gif .Atsibodo vaiksciot pas ta sene ir vis ta pati daryt,tai nuejau i jurininku poliklinika.Padare vel biopsija,paskui Zpv issitirt liepe(neigiamas!!! thumbup.gif ).tai poto sako skiepytis reiktu...Man to finansai neleidzia.Tai taip ir nebesake nieko ar kada eiti dar tikrintis ar nebeiti........Ka jus manot?Ir kur Klp geru gydytoju rasti???Ar verta eiti privaciai i "lorna" pvz?Gal kuri turit patirties?
Papildyta:

Zaiuru blink.gif  blink.gif Matyt ir as tuos metus vaistus geriau bereikalo blink.gif Visviena visad pagal ja infekcija budavo.......O kaip istikro jau nieks nebezino blink.gif

Sveikute,skepas deja Jau nepades.Jis padeda jei skepeti dar negimdzius ir mazdauk 16-18 metu.
Privatus gyd.irgi nepigiai kainuoja.O Juriniku poliklinokos ginekologes man visiskai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Butent Sisigina g.gif doh.gif
Kazkaip jie visi tokiu senu poziuru,nezino visokiu naujenu........

Atsakyti
skiepytis reikia negimdzius ir veliausiai iki 26 m
o reikia skiepyti nuo 9 metu mergaites, tik kazin kiek tie skiepai veiksmingi, juk turiu mergaite reikia rupintis jos sveikata , nors nepigiai kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 22, 14:35)
Sveikute,skepas deja Jau nepades.Jis padeda jei skepeti dar negimdzius ir mazdauk 16-18 metu.
Privatus gyd.irgi nepigiai kainuoja.O Juriniku poliklinokos ginekologes man visiskai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Butent Sisigina  g.gif  doh.gif
Kazkaip jie visi tokiu senu poziuru,nezino visokiu naujenu........

O ji man nesake,kad tik negimdziusias skiepija...Tai isdurt norejo? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 24, 20:26)
O ji man nesake,kad tik negimdziusias skiepija...Tai isdurt norejo? blink.gif  blink.gif

Dėl gimdymo nežinau, bet labiau vis tik orientuota į jaunas mergaites. Man ginekologė nerekomendavo schmoll.gif Ir dėl amžiaus ir šiaip tas patikimumas dar labai abejotinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 02 24, 22:43)
Dėl gimdymo nežinau, bet labiau vis tik orientuota į jaunas mergaites. Man ginekologė nerekomendavo  schmoll.gif Ir dėl amžiaus ir šiaip tas patikimumas dar labai abejotinas g.gif

Vienu zidziu pas ja daugiau nebeisiu g.gif Bet kur beit.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 25, 10:35)
Vienu zidziu pas ja daugiau nebeisiu g.gif Bet kur beit.... doh.gif

Gydytojau nuo kiekvieno skepo gauna nemazus procentus,tesiog nesmagu kai neperspeja,nes neaisku ar pades negimdziusiai o gimdziusiau jau nera prasmes skepeti,ir amzius turi itakos
Atsakyti