Įkraunama...
Įkraunama...

Moterys nedelskite

bandymas g.gif
Atsakyti
[quote=Makare,2007 12 23, 18:55]
velniai mad.gif mad.gif mad.gif Žinau, kad čia ne ta tema, bet truputį pasiputosiu..
Nieko jinai nežino apie mano kaklelį, klausia ar apskritai su epidūru gindysiu?- sakau - aišku, net nesvarstau kitaip, o ji - tai gal šį kartą natūraliai išdrįsk blink.gif
šiaip iškalba nesiskundžiu, bet jau kaip supykau mad.gif kad net kalbą praradau.

g.gif Perskaiciau visa tavo istorija ir negalejau neatrasyti,zinok,pilnai suprantu kad jaudinesi,bet tikrai bereikalo .......piksti ant puseseres,kaip suprantu zmogus nezino apie tavo problemas.
Ir labai normalu kad siulo naturalu gimdima,negrazu tesiog taip be reikalo varyti ant zmogaus kuris nori tau gero..... doh.gif
O pasakoti apie savo problemas tikrai neverta unsure.gif blush2.gif .....
bet ir smeikti zmoniu kurie nezino aie tavo problemas irgi nereiketu.
As pvz.tavo vetoje rinkciau tik Cezari....net ir negalvociau apie normalu gimdyma,bet seip tokius dalykus turi spresti tik gydytojas,kuris zino visas tavo problemas ir t.t
Sekmes tau,Lengvo gimdymo,sveiko leliuko 4u.gif ,nieko nebijok,svarbu tureti sveika vaikeli,visa kita galima iskenteti.... 4u.gif biggrin.gif
Po Cezario tikrai buna nelengva......... doh.gif bet jei kas nors gales tau padeti nors pirmas 2 savaites pasirupinti vaikeliu...bus lengviau...

Atsakyti
aciu uz perspejima... kaip tik yra praeje beveik 2 men po gimdymo, kt. sav. pas ydytoja patikrai reikia, butinai paprasysiu, kad atliktu tyrimus... labai bijau, nes mano mociute mire nuo gimdos vezio, o teta dabar serga...
Atsakyti
QUOTE(pluke1 @ 2007 12 22, 10:31)
Tikrai  nereikia savaite gulet lovoj ,po  savaites ,jei viskas gerai namo vaziuoji .Galiu lygint , nes du kartus gimdziau naturaliai , o treciaji karta dare cezari , nes pati nebesugebejau pagimdyt . Gulet reikia para po operacijos , o paskui kelies ir eini ir i tualeta , ir i dusa ...Tad jei gydytojai pataria daryt cezari ,nebijok ...

mane po cezario namo paleido trecia diena.... viska dariau ka reikejo, kad pasirupinti suneliu, bei dukryte, pokol vyras buvo su kita ligionineje...Cezaris nera toks baisus, ir reikia tiketis geriausio

makare, kaip tau pasiseke, ar pati gimdei, ar cezary dare?
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2008 01 17, 02:42)
mane po cezario namo paleido trecia diena.... viska dariau ka reikejo, kad pasirupinti suneliu, bei dukryte, pokol vyras buvo su kita ligionineje...Cezaris nera toks baisus, ir reikia tiketis geriausio

trecia diena neturejo teises paleisti,nes tai vis del tuo operacija. Turbut kazkam prireike palatos tai ir isvare,buna ir tokiu atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 01 17, 04:19)
trecia diena neturejo teises paleisti,nes tai vis del tuo operacija. Turbut kazkam prireike palatos tai ir isvare,buna ir tokiu atveju mirksiukas.gif

nu kad nea...niekas manes "nevare" .... palatu tikrai buvo mirksiukas.gif As viena palatoje buvau, nors palata dvigule. cia , jei viskas gerai, ilgai taves niekas nelaikys... schmoll.gif ketvirtadieny 3 valanda buvo operacija, o sekmadieny buvom namuose....As ne lt mirksiukas.gif Cia sirgti prabanga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2008 01 17, 19:08)
nu kad nea...niekas manes "nevare" .... palatu tikrai buvo  mirksiukas.gif As viena palatoje buvau, nors palata dvigule.  cia , jei viskas gerai, ilgai taves niekas nelaikys... schmoll.gif  ketvirtadieny 3 valanda buvo operacija, o sekmadieny buvom namuose....As ne lt mirksiukas.gif Cia sirgti prabanga  4u.gif

Supratau, 4u.gif Jei ne lt,tai gal ir suprasciau,pvz.,Lietuvoje tai tik po normalaus gimdymo isleidzia 3-a diena,jei viskas gerai,jei po Cezario kas nors isleistu 3 diena tai turbut tas daktaras gautu geru velniu nuo vadovybes,nebent pati issiprasysi anksciau. thumbup.gif
Nes po operacijos moterys labai stebiama...kad nebutu temperaturos ir kt.,nes labai daznai po Cezario buna komplikacijos.Mane islaike 10 dienu,nors labai jau norejau namuo (buvo auksta temp),sako kentek...cia yra moteru kurie po 2 men guli po operacios doh.gif Pagalvojau koks siaubas,bet geriau jau taip..nes gyd.priziures,ir nuskausmins nakti ir vaikelis gaus daugiauprieziuros....))) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2008 01 16, 23:42)

pagimdziau clap.gif clap.gif clap.gif soske.gif
kaklelis atsidarinejo kaip ir pirma karta , letai, bet stabiliai, tik epiduras kazkaip silpniau doh.gif veike tai paciam gale pajutau visus "smagumus" Vyrukas mano svere 4'4 kg blink.gif blink.gif , bet neplysau, daktare puikioji buvo, zodziu viskas sekmingai, ir tradiciskai - nei per lengvai, nei per sunkiai, tik sonus dar visus skauda - toki milziniuka sunku ir nesiot buvo.
tikiuosi, kad tam mano kaklui viskas gerai bus - kazkaip ne tiek norejau isgimdyt, kiek nenorejau, kad pjautu ..
na o kakleli turesiu tikrintis visa likusi gyvenima....
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 01 17, 16:13)
Supratau, 4u.gif Jei ne lt,tai gal ir suprasciau,pvz.,Lietuvoje tai tik po normalaus gimdymo isleidzia 3-a diena,jei viskas gerai,jei po Cezario kas nors isleistu 3 diena tai turbut tas daktaras gautu geru velniu nuo vadovybes,nebent pati issiprasysi anksciau. thumbup.gif
Nes po operacijos moterys labai stebiama...kad nebutu temperaturos ir kt.,nes labai daznai po Cezario buna komplikacijos.Mane islaike 10 dienu,nors labai jau norejau namuo (buvo auksta temp),sako kentek...cia yra moteru kurie po 2 men guli po operacios  doh.gif Pagalvojau koks siaubas,bet geriau jau taip..nes gyd.priziures,ir nuskausmins nakti ir vaikelis gaus daugiauprieziuros....))) 4u.gif

sutinku ...prieziura yra geras dalykas.ir zinoma jos norisi, bet , kaip viskas pas mane buvo gerai, as net minciu kitu neturejau, kad turi taip buti, na zinoma, jei butu kokios komplikacijos ir cia niekas namo taip neisleistu. MAn sake, paziurekit kaip gerai ji atrodo ir namo, o poilsio norejos..., ale, viskas reiskia pakeliama. O tikrai zinau cia nelaiko ilgiau 4 dienu po cezario operacijos . 4u.gif

QUOTE(Makare @ 2008 01 18, 11:08)
pagimdziau  clap.gif  clap.gif  clap.gif  soske.gif
kaklelis atsidarinejo kaip ir pirma karta , letai, bet stabiliai, tik epiduras kazkaip silpniau  doh.gif veike tai paciam gale pajutau visus "smagumus" Vyrukas mano svere 4'4 kg  blink.gif  blink.gif  , bet neplysau, daktare puikioji buvo, zodziu viskas sekmingai, ir tradiciskai - nei per lengvai, nei per sunkiai,  tik sonus dar visus skauda - toki milziniuka sunku ir nesiot buvo.
tikiuosi, kad tam mano kaklui viskas gerai bus - kazkaip  ne tiek  norejau isgimdyt, kiek nenorejau,  kad pjautu ..
na o kakleli turesiu tikrintis  visa likusi gyvenima....

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi šiandien pasidariau tyrimus dėl kaklelio vėžio
Na, prieš 3 metus dariausi, tai lyg ir viskas gerai buvo, bet dabar jau vėl reikia, tai bijodama laukiu rezultatų, nes ėjau pas gydytoją dėl pilvo dažnų skausmų prieš mm ir tepliojimų...
Na padarė kraujo tyrimus, ir kitus.....ir eisiu echoskopui ketvirtadienį, žiūrėsim, kas bus
Tikiuosi, kad viskas gerai bus... mirksiukas.gif verysad.gif
Atsakyti
Laikom kumstukus, kad viskas gerai butu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabute: 30 sausio 2008 - 12:00
Kad reikia rupintis sveikata, cia ir kiekvienam aisku! As su sia problema -ZPV- taip pat susiduriau! Kiek daug kainavo nervu atsakymo laukimas, o po to dar patvirtina, kad yra ryskus nukrypimas nuo normos...po to siuncia operuoti kakleli ir kazkodel viska privalejau daryti nedelsiant nei minutes. Pamirsau pamineti, kad mistiskai dingo pirmieji citologinio rezultatai. Visa si istorija man pasirode tokia sudetinga ir kodel uzgriuvo taip staiga, is karto po gimdymo? Man taip viskas atrode miglotai ir itartinai...nusprendziau suabejoti savo labai mylimos gydytojos kompetencija ir kreipiausi i kita gydytoja..po to dar i kita... Jus nepatikesit!!! As sveikut, sveikutele!!! Nerado man jokiu ZPV!!!

Isvada: gydytoja siuncia mane savo kolegai skubos tvarka operuotis gimdos kaklelio...as uz viska turejau susimoketi visiems vokeliais, po to gydymas, vakcinos (brangios) ir t.t. Taip veikia gydytoju mafija! Nusivyliau savo ginekologe...

Merginos, moterys: nebukit naivios! Pries geriant stiprius vaistus ar pries operacija - netingekit isgirsti keliu kompetetingu gydytoju nuomoniu!!! Po to viskas bus labai aiksu, kas?kur?kiek?kodel?

Sekmes visoms!!! smile.gif
Atsakyti