QUOTE(Ingusia31 @ 2007 12 06, 17:53)
Nu paskaičiau aš čia tai apakau biški..... Tai man turbūt iškart reikėtų save pasilaidoti... Nes aš po gimdymo (tiesiai nuo gimdymo stalo) pas ginekologą nebuvau jau beveik 8 metai ir man jau virš 30 . Paskaičiau ir jaučiu kad jei dar 8 metus nenueisiu tai nieks ir nepasikeis, o jei nueisiu tai tikrai bus baisu laukti, o kad ką nors ras tai beveik neabejoju nes tie gydytojai juk tokie.... Ir nežinai kas geriau ar žinoti ar nežinoti... Čia aš tik šiaip pamastymui. O jei rimtai, tai norejau paklausti, ar tos, kurios turi kokių nors problemų, jaučia kad joms atsiranda kažkokie pojūčiai ar pasikeitimai organizme, ar visos ginekologinės ligos yra labai tylios be požymių?
Laidot dar nesilaidok, bet gal gali pasakyt kodel taip bijais pas gydytoja eit ? Tikiuos, kad bent pas dantista reguliariai eini. Nes man tiek ginekologas, tiek stomotologas yra vienodai svarbus sveikatai ir asmeniniai higienai .
O del to ka ras, tai radimas radimui nelygu: kur zaizdele su cistologiniais pakitimais, o kur tik pvz., pienlige... Kaip mama turetum jausti atsakomybe pries dukra, juk tau ja dar uzaugint reikia, ir koki tu pavyzdi jai ateityje rodysi ?