Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 4

dar paaiškinkit man-yra vidinė atmintis ir atminties kortelė(pakuotėje),tai suprantu,kad kuo didesnė -tuo geriau?bet vidinė kai kurių 0,tai ką reiškia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **kiškutė**: 06 sausio 2008 - 22:00
ir dėl perrašymo į kompą-ar visų ta pati sistema-sudėtingumas?ar laidai būna prie jų?
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 01 06, 22:35)
dar paaiškinkit man-yra vidinė atmintis ir atminties kortelė(pakuotėje),tai suprantu,kad kuo didesnė -tuo geriau?bet vidinė kai kurių 0,tai ką reiškia? :hm

Vidinė atmintis, tiesiog tokia kokią turi pats fotoaparatas, į vidinę atmintį greičiau įrašomi duomenys, tačiau jei ta vidinė atmintis 16MB ar 32MB, tai jokio skirtumo.... :hm O pakuotėje ir dažniausiai būna tik 16 - 32 MB, vistiek reikia įsigyti papildomą.

QUOTE(**kiškutė** @ 2008 01 06, 23:26)
ir dėl perrašymo į kompą-ar visų ta pati sistema-sudėtingumas?ar laidai būna prie jų?

Sistema ta pati. Laidai būna komplektacijoje. Galimi duomenų perdavimo būdai:
Fotoaparatas - USB laidas - Kompiuteris
Atminties kortelė - atminties kortelių skaitytuvas - kompiuteris

Dėl garantinio jei atsiranda baimė, kad gal per mažai galima įsigyti praplėstą garantiją, daugumoje prekybos centrų ją galite įsigyti :sutinku
Atsakyti
4u.gif AČIŪ UŽ PAGALBĄ,SIMASS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 01 06, 22:35)
dar paaiškinkit man-yra vidinė atmintis ir atminties kortelė(pakuotėje),tai suprantu,kad kuo didesnė -tuo geriau?bet vidinė kai kurių 0,tai ką reiškia? g.gif

Pas mus senam fotike buvo be jokios kortelės vidinė atmintis kažkiek megų nepamenu dabar, o va naujam 960IS canon'e tai net ir tą 32megų kortelę "įkišt" reikia , čia turbūt ir skaitosi 0 smile.gif be jokios kortelės nieko ir nepafotkinsi smile.gif o ta vidinė atmintis tai mano nuomone nėra skirtumo kokia ji, na nebent nuo 1gb prasideda nes mažai ten vietos, keliom geresnėm nuotraukom. Vistiek norint daug fotografuoti be atminties kortelės neapsieisi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Simasss @ 2008 01 07, 10:56)

Dėl garantinio jei atsiranda baimė, kad gal per mažai galima įsigyti praplėstą garantiją, daugumoje prekybos centrų ją galite įsigyti  drinks_cheers.gif

T.y. bent jau canonams ar čia nuo parduotuvės priklauso nežinau bet metams pratęsimas +16% nuo fotoaparato kainos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkMind: 07 sausio 2008 - 10:45
Ką galit pasakyt apie šiuos fotoaparatus-CANON POWER SHOT A 560,550 arba 530?ar turit kas?pagal kainą jie atrodo pigūs,bet kokybė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 01 07, 18:24)
Ką galit pasakyt apie šiuos fotoaparatus-CANON POWER SHOT A 560,550 arba 530?ar turit kas?pagal kainą jie atrodo pigūs,bet kokybė? g.gif

g.gif
Atsakyti
A560. Neturetu but blogas net ir uz tokia kaina. Tik nepamirsk kad dar reikes 2 kraunamu AA akumuliatoriu, kroviklio ir korteles.
Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2008 01 08, 16:43)
A560. Neturetu but blogas net ir uz tokia kaina. Tik nepamirsk kad dar reikes 2 kraunamu AA akumuliatoriu, kroviklio ir korteles.

ačiū 4u.gif o ten komplektacijoj rašo,kad yra 2 AA elementai,USB ir AV laidai....bet tai apsiklausiu parduotuvėj...
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 01 08, 19:29)
ačiū  4u.gif  o ten komplektacijoj rašo,kad yra 2 AA elementai,USB ir AV laidai....bet tai apsiklausiu parduotuvėj...

Ten bus paprasti AA elementai, o ne pakraunami.
Atsakyti
kaip pasirinkti fotiką, prašau pagalbos, nes matau daug praktikuojančiųjų?

noriu skaitmeninio, ne profesionalams, nes neįkandu tokių, ieškau už max ~ 1000 lt
noriu didelės optikos, žinau kad reikia stabilizacijos tokiems, manau 6 Mpix jau nėr mažai, o ko dar reikia į ką atkreipti dėmesį-sakė kažkokia matrica dar svarbu, kaip ją kur ieškot parametruose, nes ne visur yra. dar svarbu makro atstumas, mėgstu fotkinti iš arti, mėgstu gamtą, judančius objektus fotkinti, bet dar neturiu daug įgūdžių.
kokia firma padoriausia fotikų?
susidomėjau Olympus
SP-550UZ
http://www.fotofabri...-UltraZoom.html

canon
POWERSHOT SX100

http://www.fotofabri...t-SX100-IS.html

sony
DSC-H2

http://www.fotofabri...ony-DSC-H2.html

fuji FinePix S6500 Fd

http://www.fotofabri...x-S6500-Fd.html

Kodak EasyShare Z612

http://www.fotofabri...Share-Z612.html
Papildyta:
QUOTE(sekme @ 2008 01 06, 13:03)
Sveiki, gal kas galetu patarti?

Kuris is siu varijantu geriausias?

Olympus SP-560

Olympus SP-550

Canon PowerShot S5 IS

Pagrinde fotografuosiu vaikus, ju portretus, ir is dideliu atstumu (PVZ.vaiku sventes mokykloje, darzelyje).

Aciu, lauksiu jusu komentaru 4u.gif

turim darbe canon, pagal duomenis padorus, o fotkes baisios
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2008 01 04, 13:49)
pas mane 2300 ant baterkių skaičius ir kraudavau tik kai visai išsikraudavo.Nes kitaip juk nerodo ,kad liko tiek  ar tiek energijos.
Nors tas dalykas mane nervuoja,kad nežinau -kiek ten jos dar gyvos.Nešuosi irnežinau ,o gal jau išsikraus tuoj.
Pavyzdžiui kamera tai rodo kiek minučių dar galiu filmuoti.O fotikas ne.
Kaip jus darot ?

pas mane tai ličio baterija pakraunama, na tokia kaip telefonuose būna, tai ant fotiko kampe rodo gi kiek liko, kai jau raudonuoja ir mirksi reiškias miršta. pakraunu tada kažkur kraunas 5-6 val. užsideega lemputė žalia kai jau. fotikui vasarį bus 3 metai naudojamas dažnai, beveik kasdien kažką, bet baterija laiko labai liuksiškai, jei daug fotkinu, tai apie savaitę, jei mažiau ir visas dvi.
tiesa fotikas Olympus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 10 sausio 2008 - 13:07