Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 4

QUOTE(Laimė @ 2008 01 02, 10:07)
Nusipirkau Canon Ixus 860. Ir noriu pasiskųsti minimalia šio aparato naudojimosi instrukcija. Nesuprantu kodėl taip pagailėta aprašyti kaip naudotis fotoaparatu g.gif .
Gal žinote kur gauti platesnę g.gif Radau YouTube, bet anglišką (nesuprantu)... vokiška žymiai kūdesnė g.gif

Pas mane ixus 960is tai irgi instrukcija kaip akuma istatyti ir panasiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2008 01 03, 12:37)
gal kas žinot -kiek laiko tinkamos naudoti fotiko pakraunamos baterijos?
jau du metai kaip turim,kraunu ,o po kelių kadrų -todo kad išsikrovusios g.gif
matyt jau dvesia,nekitaip blink.gif

Pas mus jau 2 metai laiko batarkes, gal kad 4 turim ir kaitaliojam.. Bet tikrai jokių problemų su jomis, be reikalo nekraunam, tik kai pilnai išsikrauna ir laiko ir dar laikys ilgai jauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendre* @ 2008 01 03, 19:25)
Wikonda

as batarkes savo kraunu tik tada, kai rodo fotikas, kad išsikrauna ir kraunu 12 val. Bo kitaip žinok trumpėja jų darbo laikas, taip jau daug mano pažįstamų sugadino savo batarkes, o aš stengiuosi tvarkingai krauti ir dėl to jos žymiai ilgiau laiko. Sakykim, kai buvau kelionėje per 2 savaites nei karto nereikėjo krauti ir dar grįžus užteko.
Ir galiojimo laikas yra 3 metai mažiausiai, bent pas mane ant dėžutės taip parašyta.
O 2700 rodo kiek ilgai baterijos gali išbūti nepakrautos, nuo šio skaičiaus priklauso ir krovimo laikas. Žodžiu kuo jis didesnis tuo geriau. bent jau man taip aiškino, kai pirkau  ax.gif

Sveikutė, Kaip įdomiai, tai labai ilgai krauni g.gif kai pirkome fotoaparatą siūlė įkroviklį pigesnį bet paminėjo, kad krovimo laikas ir bus 12-16val., blink.gif Sakau o trumpiau nėra blush2.gif sako yra bet daug mokėsit lotuliukas.gif tai nepagailėjom to daug tongue.gif
Kraunas 5-6val., ax.gif ir kitaip būt negali, nes nustoja mirksėjus ta lmputė raudona tipo jau įkrautos. Po kol kas pas mane laiko jos trumpai doh.gif kadangi iš rankų fotiko nepaleidžiu eksperimentuoju būsima fotografė hihihi.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
dėkui už atsakymus.
pas mane 2300 ant baterkių skaičius ir kraudavau tik kai visai išsikraudavo.Nes kitaip juk nerodo ,kad liko tiek ar tiek energijos.
Nors tas dalykas mane nervuoja,kad nežinau -kiek ten jos dar gyvos.Nešuosi irnežinau ,o gal jau išsikraus tuoj.
Pavyzdžiui kamera tai rodo kiek minučių dar galiu filmuoti.O fotikas ne.
Kaip jus darot ?
Atsakyti
Ar naudojat kas nors vietoj fotiko kamerą?Juk ten irgi eina fotografuoti,bet kažin kokybė skiriasi,ar ne?Kas geriau,patarkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 01 04, 13:50)
Sveikutė, Kaip įdomiai, tai labai ilgai krauni g.gif kai pirkome fotoaparatą siūlė įkroviklį pigesnį bet paminėjo, kad krovimo laikas ir bus 12-16val., blink.gif

Na taip daugoka, bet aš visada naktį kraunu, tai kažkaip man keblumų dar nesudarė. smile.gif

Sėkmingų fotografijų 4u.gif biggrin.gif

Mantilė
Po kelių išsikrovimų jau maždaug pradedi numatyti po kiek laiko baterijos išsikrauna tai taip ir skaičiuoju... blush2.gif

**kiškutė**
Nors ir neturiu kameros (todėl nelabai ką galiu pasakyt), bet turiu nuomonę, kad kiekvienas daiktas turi savo paskirtį. Naujesni fotikai ir filmuoja visai neblogai, bet kameroms jie niekada neprilygs, tas pats manau ir su kameromis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2008 01 04, 13:53)
Ar naudojat kas nors vietoj fotiko kamerą?Juk ten irgi eina fotografuoti,bet kažin kokybė skiriasi,ar ne?Kas geriau,patarkit  mirksiukas.gif

bandžiau paspaust "foto"-nuotraukos baisios verysad.gif kiekvienam darbui skirtingi aparatai turi būti.
Atsakyti
Reiktų nunešti kokiam meistriukui ir sutvarkys  biggrin.gif

O tai kiek maždaug kainuotu?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2008 01 04, 13:49)
dėkui už atsakymus.
pas mane 2300 ant baterkių skaičius ir kraudavau tik kai visai išsikraudavo.Nes kitaip juk nerodo ,kad liko tiek  ar tiek energijos.
Nors tas dalykas mane nervuoja,kad nežinau -kiek ten jos dar gyvos.Nešuosi irnežinau ,o gal jau išsikraus tuoj.
Pavyzdžiui kamera tai rodo kiek minučių dar galiu filmuoti.O fotikas ne.
Kaip jus darot ?

Jo man itrgi tas nepatiko, kad bet kada išsikraus. Tačiau tikrai žinau, kad po gerų tryjų dienų fotografavimo dar jos laiko tongue.gif
Tokiu atveju mes visada turim fotoaparato dėkle atsargines dvi pilnai pakrautas baterijas mirksiukas.gif Broblemų neturėtų kilti lotuliukas.gif
Ir dar pastebėjau, kad kai pradeda mirksėti įspėjimas apie išsikrovimą padarau dar apie 10 foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 04 sausio 2008 - 23:57
QUOTE(mantioras @ 2007 12 28, 10:54)
Gaila kad anksciau aktyviai klausineje ir komentaru reikalave laimingi pirkejai veliau nebepasidalina savo ispudziais - butu idomu isgirsti ar pirkiniai pateisino lukescius, galbut kazkas erzina ar kaip tik ypac patinka.

na gerai jau, gerai, pasiekei savo-užgraužė sąžinė biggrin.gif ... Tai ateinu pasidalint įspūdžiais. Kiek iš jų bus naudos -nežinau, nes aš tikrai nieko nenutuokiu apie fotografiją. Iki šiol turėjau juostinę Nikono muilinukę ir jos kokybės visiškai pakako, tik pabodo, kad kadrus reik skaičiuot, o iš kelionių ( skaičiuok neskaičiavęs doh.gif ) grįždavom su kruva juostelių rolleyes.gif
Taigi, nusipirkom Sony DSC-H3. Imponavo tai kad maitinamas ličio akumais, palygint nedidelis, o mano vyrui labai užsireikė 10x optinio priartinimo( nežinau kodėl g.gif ). Na, o mano profaniški pastebėjimai apie gerąsias savybes būtų tokie:
1. Puikios nuotraukos fotografuojant makro režimu (reik turėt omeny,kad to neteko išbandyt lauke- fotografavau prastokai apšviestam kambary smulkučius popieriaus darbelius)
2. Gan ryškios, neišplaukę nuotraukos fotografuojant lauke, tamsoje ( be stovo)
3. Mano supratimu, labai nebloga filmavimo kokybė- ypač jei patalpoj užtenka šviesos (lauke turėtų būti neblogiau g.gif )
4. Mąsto (tarp fotografavimų ) neitin ilgai-kol kas neerzina smile.gif
Didelių blogybių dar neradau( tai nereiškia kad jų nėra biggrin.gif - tiesiog naudojuos dar labai neilgai ). Tiesa, kol kas nesugebu nufotografuot bejudančių vaikų-nuolat išplaukę blush2.gif , net ir su spec. nustatymu judantiems objektams.
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 01 04, 23:53)
Jo man itrgi tas nepatiko, kad bet kada išsikraus. Tačiau tikrai žinau, kad po gerų tryjų dienų fotografavimo dar jos laiko  tongue.gif
Tokiu atveju mes visada turim fotoaparato dėkle atsargines dvi pilnai pakrautas baterijas mirksiukas.gif Broblemų neturėtų kilti lotuliukas.gif
Ir dar pastebėjau, kad kai pradeda mirksėti įspėjimas apie išsikrovimą padarau dar apie 10 foto ax.gif

drinks_cheers.gif čia tikrai geras variantas
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2008 01 05, 19:39)
drinks_cheers.gif čia tikrai geras variantas

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 01 05, 20:07)

ko žvengi?
Atsakyti