Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 4

QUOTE(Laimė @ 2007 12 28, 08:24)
Labas rytas,

irgi su šventėm 4u.gif ! Renkuosi ir renkuosi ir žiūriu šiuos abu. Prašau prabalsuoti, nes aš jau nusikaliau visai doh.gif :

1) user posted image
user posted image

Sveikutė Laime aš ir esu nesenai iškepta turėtoja šio fotoaparato įdedu truputuką foto, kad susidarytumei nuomonę, tačiau skiriu įvertinimą 100% tongue.gif Kadangi nuotraukų kokybė rolleyes.gif
Sėkmiukės renkantis mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 12 28, 12:48)
Audio\video jungtis. Gali fotika tiesiai prie tv jungti.

aciu.
o yra kokia nors jungtis fotikuose, kad prijungti prie kameros? blush2.gif huh.gif
Atsakyti
N@fania> perziurek kelis paskutinius psl sitoj temoj, yra pamineta tu modeliu, beveik visi iki 1000Lt. Manau net kelis is ju rastum kurioj didesnej parduotuvej kad palygintum 'akis i aki'. Techniskai jie bus +- panasus, tiesiog paziurek kuris tau labiau 'limpa' - tai itin lemia ar patiks tau ji naudoti. Gera optika gerai, bet vaizdo kokybes dar negarantuoja.
Atsakyti
Gal kas žinote kur Kaune taiso skaitmeninus foto aparatus? photo.gif
Atsakyti
QUOTE(agida @ 2007 12 29, 20:29)
Gal  kas žinote kur Kaune taiso skaitmeninus foto aparatus? photo.gif

Manau taisymas dar ir nuo firmos priklauso smile.gif Ir jei be garantijos tai gali gerai kainuoti doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal nelabai į temą,bet...Nulūžo mano fotoaparato baterijos laikiklio knopkė ir nebeužsidaro. doh.gif Ką daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 12 28, 23:14)
aciu.
o yra kokia nors jungtis fotikuose, kad prijungti prie kameros?  blush2.gif  huh.gif

O kam tai? unsure.gif

QUOTE(agida @ 2007 12 29, 20:29)
Gal  kas žinote kur Kaune taiso skaitmeninus foto aparatus? photo.gif

Savanorių pr. 352, Kaunas
(Kodak Express parduotuvėje)
Meistras Jonas Kusinskas
Tel. +370 37 313305
Mob. tel +370 611 13559

QUOTE(Rumute @ 2007 12 30, 19:07)
Gal nelabai į temą,bet...Nulūžo mano fotoaparato baterijos laikiklio knopkė ir nebeužsidaro. doh.gif  Ką daryt?  unsure.gif

Reiktų nunešti kokiam meistriukui ir sutvarkys biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau Canon Ixus 860. Ir noriu pasiskųsti minimalia šio aparato naudojimosi instrukcija. Nesuprantu kodėl taip pagailėta aprašyti kaip naudotis fotoaparatu g.gif .
Gal žinote kur gauti platesnę g.gif Radau YouTube, bet anglišką (nesuprantu)... vokiška žymiai kūdesnė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 02 sausio 2008 - 09:14
As turiu Canon PowerShot G7. Visu galimybiu dar neisbandziau, nes aprasymas minimalus verysad.gif Bet siaip thumbup.gif ir nuotraukos grazios ir filmuoja gerai thumbup.gif
Atsakyti
gal kas žinot -kiek laiko tinkamos naudoti fotiko pakraunamos baterijos?
jau du metai kaip turim,kraunu ,o po kelių kadrų -todo kad išsikrovusios g.gif
matyt jau dvesia,nekitaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2008 01 03, 11:37)
gal kas žinot -kiek laiko tinkamos naudoti fotiko pakraunamos baterijos?
jau du metai kaip turim,kraunu ,o po kelių kadrų -todo kad išsikrovusios g.gif
matyt jau dvesia,nekitaip blink.gif

Oho blink.gif du metai thumbup.gif liuks jei tiek tarnautų tongue.gif
Pas mane dar tik pusę mėnesio lotuliukas.gif o kada tu jas krauni, kaip jau visiškai numiršta fotoaparatas ir atsiranda užrašas, kad reik krauti g.gif gal ir durnas klausimas lotuliukas.gif nes aš ankščiau bijau jas krauti dar neišsibaigus, kadangi galvoju, kad sutrumpės tinkamumo laikas doh.gif blush2.gif O kokios firmos jos pas tave g.gif kaži turi skirtumą g.gif parašyta ant jų 2700 tai suprantu tiek krauti galima ax.gif
Atsakyti
Wikonda

as batarkes savo kraunu tik tada, kai rodo fotikas, kad išsikrauna ir kraunu 12 val. Bo kitaip žinok trumpėja jų darbo laikas, taip jau daug mano pažįstamų sugadino savo batarkes, o aš stengiuosi tvarkingai krauti ir dėl to jos žymiai ilgiau laiko. Sakykim, kai buvau kelionėje per 2 savaites nei karto nereikėjo krauti ir dar grįžus užteko.
Ir galiojimo laikas yra 3 metai mažiausiai, bent pas mane ant dėžutės taip parašyta.
O 2700 rodo kiek ilgai baterijos gali išbūti nepakrautos, nuo šio skaičiaus priklauso ir krovimo laikas. Žodžiu kuo jis didesnis tuo geriau. bent jau man taip aiškino, kai pirkau ax.gif
Atsakyti