QUOTE(DarkMind @ 2007 12 21, 09:06)
Pas mane tai palyginus su senuoju kuris su batakėm tai šis nelabai ilgai laiko.. gal dar kad tik trecia kartą 16val krausiu.. Tai dėl to aš ir niekaip nesusidraugauju
O kaip suprast trečia kartą 16val., Mes tai nusipirkome kur krauna 5-6 val., daugiau pamokėjom, bet tipo geresnis Visad su olimpu fotkindavau, tai laikydavo ilgokai ta ličio baterija, o dabar kaip keista, kad gerą dieną intensyvaus mokymosi jau numiršta Jau aš ir kokius keturis kartus kroviau tas batareikas Tai į mano pirmą klausimėlį neatsakei Kaži ar užtektu diafragmos f4.0 kad išgauti tokį vaizdą, kaip pas tave čia su Makro darei
Papildyta:
Sveikutė nemanau, kad dar sulauksi patarimų ta prasme apart to, kad kuo jie brangesni tuo galimybės jų didėja ir privalumai. O kaip sakiau jei tau tų privalumų tiek reikia ir žinosi ką su jais daryti, tai pirk drąsiai tą kuris tau atrodo geriausias ir amžink savo svarbiausias akimirkas . O tos firmos lieka firmom, kai pvz man turėjusiai paprasčiausią, kaip vadina muiline šis Canonas tiesiog lobis O ar Canon ar Fuji ar Sony manau nieks nepasakys kuris geriau kiekvienam savo ir kiekvienas turi - ir +
Daugiau nekišiu savo trigrašio, nes jau turbūt įkirėjau