Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 4

QUOTE(DarkMind @ 2007 12 21, 09:06)
Pas mane tai palyginus su senuoju kuris su batakėm tai šis nelabai ilgai laiko.. gal dar kad tik trecia kartą 16val krausiu.. Tai dėl to aš ir niekaip nesusidraugauju biggrin.gif

O kaip suprast trečia kartą 16val., g.gif Mes tai nusipirkome kur krauna 5-6 val., daugiau pamokėjom, bet tipo geresnis blush2.gif lotuliukas.gif Visad su olimpu fotkindavau, tai laikydavo ilgokai ta ličio baterija, o dabar kaip keista, kad gerą dieną intensyvaus mokymosi jau numiršta doh.gif tongue.gif Jau aš ir kokius keturis kartus kroviau tas batareikas drinks_cheers.gif Tai į mano pirmą klausimėlį neatsakei blush2.gif Kaži ar užtektu diafragmos f4.0 kad išgauti tokį vaizdą, kaip pas tave g.gif čia su Makro darei g.gif
Papildyta:
Sveikutė nemanau, kad dar sulauksi patarimų blush2.gif ta prasme apart to, kad kuo jie brangesni tuo galimybės jų didėja ir privalumai. O kaip sakiau jei tau tų privalumų tiek reikia ir žinosi ką su jais daryti, tai pirk drąsiai tą kuris tau atrodo geriausias ir amžink savo svarbiausias akimirkas mirksiukas.gif . O tos firmos lieka firmom, kai pvz man turėjusiai paprasčiausią, kaip vadina muiline blush2.gif šis Canonas tiesiog lobis rolleyes.gif O ar Canon ar Fuji ar Sony manau nieks nepasakys kuris geriau kiekvienam savo ir kiekvienas turi - ir + 4u.gif
Daugiau nekišiu savo trigrašio, nes jau turbūt įkirėjau blink.gif blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 21 gruodžio 2007 - 14:49
QUOTE(wikonda @ 2007 12 21, 15:46)
O kaip suprast trečia kartą 16val.,  g.gif Mes tai nusipirkome kur krauna 5-6 val., daugiau pamokėjom, bet tipo geresnis  blush2.gif  lotuliukas.gif Visad su olimpu fotkindavau, tai laikydavo ilgokai ta ličio baterija, o dabar kaip keista, kad gerą dieną intensyvaus mokymosi jau numiršta doh.gif  tongue.gif Jau aš ir kokius keturis kartus kroviau tas batareikas  drinks_cheers.gif Tai į mano pirmą klausimėlį neatsakei  blush2.gif Kaži ar užtektu diafragmos f4.0 kad išgauti tokį vaizdą, kaip pas tave  g.gif čia su Makro darei  g.gif
Papildyta:
Sveikutė nemanau, kad dar sulauksi patarimų  blush2.gif  ta prasme apart to, kad kuo jie brangesni tuo galimybės jų didėja ir privalumai. O kaip sakiau jei tau tų privalumų tiek reikia ir žinosi ką su jais daryti, tai pirk drąsiai tą kuris tau atrodo geriausias ir amžink savo svarbiausias akimirkas mirksiukas.gif . O tos firmos lieka firmom, kai pvz man turėjusiai paprasčiausią, kaip vadina muiline  blush2.gif šis Canonas tiesiog lobis rolleyes.gif  O ar Canon ar Fuji ar Sony manau nieks nepasakys kuris geriau kiekvienam savo ir kiekvienas turi - ir +  4u.gif
Daugiau nekišiu savo trigrašio, nes jau turbūt įkirėjau  blink.gif  blush2.gif  tongue.gif

na as jau paprasiau komplektuoti sony fotika, bet kai pradejo skaiciuot kiek moket ir kad batarkes, atmintis kainuoja zymiia daugiau unsure.gif , pasakiau, kad pagalvosiu, dar siule pagalvot api fuji modeli truputi pigesni~949, bet as jau tada galvoju gal geresni pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 12 21, 15:09)
na as jau paprasiau komplektuoti sony fotika, bet kai pradejo skaiciuot kiek moket ir kad batarkes, atmintis kainuoja zymiia daugiau unsure.gif , pasakiau, kad pagalvosiu, dar siule pagalvot api fuji modeli truputi pigesni~949, bet as jau tada galvoju gal geresni pirkt  lotuliukas.gif

Nu ir šaunu, kad renkiesi Sony thumbup.gif drinks_cheers.gif Jo kainuoja bet ne pačios batarkės, o pakroviklis su jom tongue.gif Mes pirkom už 79lt blush2.gif nežinau čia daug ar mažai, bet tuo metu tipo geriausias variantas buvo, tai į komplektą įėjo keturios kraunamos batareikos, ir dvi mažytės tokios plonos, tas įkrovklis reguliuojasi ax.gif O už 2G koretelę mokėjom 60lt, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 12 21, 15:46)
O kaip suprast trečia kartą 16val.,  g.gif Mes tai nusipirkome kur krauna 5-6 val., daugiau pamokėjom, bet tipo geresnis  blush2.gif  lotuliukas.gif Visad su olimpu fotkindavau, tai laikydavo ilgokai ta ličio baterija, o dabar kaip keista, kad gerą dieną intensyvaus mokymosi jau numiršta doh.gif  tongue.gif Jau aš ir kokius keturis kartus kroviau tas batareikas  drinks_cheers.gif Tai į mano pirmą klausimėlį neatsakei  blush2.gif Kaži ar užtektu diafragmos f4.0 kad išgauti tokį vaizdą, kaip pas tave  g.gif čia su Makro darei  g.gif
Papildyta:

Na kaip ir telefoną ličio akumą reikia tris kartus gerai užkrauti, kad tie ličio jonai gerai išsiplėstų (man parduotuvėj taip aiškino). Ir jei neužkrauni tai poto š* ir laiko.. smile.gif Bet aš manau kadangi dar nesnai fotoapratas pirktas tai nereikia skubotų išvadų.. Jei per šventes matysim kad neapsieinam su vienu akumu tai sakė mums parduotuvėj kad iki100lt lygtais galima bus antrą užsisakyti smile.gif O aš tikrai nieko nenusimanau kad tau apie diafragmas paaiškinčiau blush2.gif O dėl makro tai pas mane yra visuose rėžimuose paprastas makro ir manual rėžime digital makro,
na pvz cia ne su tuo fotiku bet paprastas makro kai išsiryškina visos detalės
http://img.photobuck...arbai009q-1.jpg
o digital makro kai yra objektas vienas "pirmam plane" na cia pvz nes nemoku paaiskint biggrin.gif
http://img.photobuck.../wakare/1-3.jpg
http://img.photobuck.../wakare/2-2.jpg

Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2007 12 21, 16:46)
Nu ir šaunu, kad renkiesi Sony  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Jo kainuoja bet ne pačios batarkės, o pakroviklis su jom  tongue.gif Mes pirkom už 79lt blush2.gif nežinau čia daug ar mažai, bet tuo metu tipo geriausias variantas buvo, tai į komplektą įėjo keturios kraunamos batareikos, ir dvi mažytės tokios plonos, tas įkrovklis reguliuojasi ax.gif O už 2G koretelę mokėjom 60lt, mirksiukas.gif

Mes irgi kai sukomplektavo tai 400lt daugiau sumokėjom doh.gif Davė mums 2Gb greitą kortelę ir garantiją nuo 1m dasitęsėm iki 3. Šeip dar aš asmeniškai labiau norėjau Canon PowerShot G9 bet kadangi jis didesnis (patys nematem nes parduotuvėj tuo metu nebuvo) tai maniškis užprotestavo nes bijo sulaužyti per savo "išvykas|.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 21, 16:55)
Na kaip ir telefoną ličio akumą reikia tris kartus gerai užkrauti, kad tie ličio jonai gerai išsiplėstų (man parduotuvėj taip aiškino). Ir jei neužkrauni tai poto š* ir laiko.. smile.gif Bet aš manau kadangi dar nesnai fotoapratas pirktas tai nereikia skubotų išvadų.. Jei per šventes matysim kad neapsieinam su vienu akumu tai sakė mums parduotuvėj kad iki100lt lygtais galima bus antrą užsisakyti smile.gif O aš tikrai nieko nenusimanau kad tau apie diafragmas paaiškinčiau  blush2.gif O dėl makro tai pas mane yra visuose rėžimuose paprastas makro ir manual rėžime digital makro,
o digital makro kai yra objektas vienas "pirmam plane" na cia pvz nes nemoku paaiskint biggrin.gif
Papildyta:

Mes irgi kai sukomplektavo tai 400lt daugiau sumokėjom  doh.gif Davė mums 2Gb greitą kortelę ir garantiją nuo 1m dasitęsėm iki 3. Šeip dar aš asmeniškai labiau norėjau Canon PowerShot G9 bet kadangi jis didesnis (patys nematem nes parduotuvėj tuo metu nebuvo) tai maniškis užprotestavo nes bijo sulaužyti per savo "išvykas|..  biggrin.gif

tai as dabar galvoju kad sonis atkrenta unsure.gif o kaip jums sony ar geras? ai, sonyje dar nera akutes, tik pro lcd ekrana galimybe ziuret kai fotkini g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 12 21, 17:12)
tai as dabar galvoju kad sonis atkrenta  unsure.gif o kaip jums sony ar geras? ai, sonyje dar nera akutes, tik pro lcd ekrana galimybe ziuret kai fotkini  g.gif

Na galiu pacituoti pries pora puslapiu esancia žinute:

Sony servisas Lietuvoje (Radosatas) yra tragiskas. O ir aplamai tie laikai, kai Sony nekokybisku daiktu negamindavo jau senai senai praeityje.
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 21, 15:55)
Na kaip ir telefoną ličio akumą reikia tris kartus gerai užkrauti, kad tie ličio jonai gerai išsiplėstų (man parduotuvėj taip aiškino). Ir jei neužkrauni tai poto š* ir laiko.. smile.gif Bet aš manau kadangi dar nesnai fotoapratas pirktas tai nereikia skubotų išvadų.. Jei per šventes matysim kad neapsieinam su vienu akumu tai sakė mums parduotuvėj kad iki100lt lygtais galima bus antrą užsisakyti smile.gif O aš tikrai nieko nenusimanau kad tau apie diafragmas paaiškinčiau  blush2.gif O dėl makro tai pas mane yra visuose rėžimuose paprastas makro ir manual rėžime digital makro,
Papildyta:

Oi super dalykas pas tave yra tas makro digital rolleyes.gif thumbup.gif Pas mane tik makro ir tai kol išmoksiu taip fotegrafuoti blush2.gif Matai pasižiurėjau pas tave ant nuotraukos propertis ten ir buvo parašyta diafragma f 2.4 blush2.gif
Mes irgi kai sukomplektavo tai 400lt daugiau sumokėjom  doh.gif Davė mums 2Gb greitą kortelę ir garantiją nuo 1m dasitęsėm iki 3. Šeip dar aš asmeniškai labiau norėjau Canon PowerShot G9 bet kadangi jis didesnis (patys nematem nes parduotuvėj tuo metu nebuvo) tai maniškis užprotestavo nes bijo sulaužyti per savo "išvykas|..  biggrin.gif

Tai nemažai blink.gif doh.gif susidarė. Pas mane AA šarminės batarkės o ne akumas tongue.gif Girdėjau, kad neblogas šitas, tiesa pasakius daug neieškojau, pasiskaičiau nete informacija rinkausi iš kelių g.gif ir nuėjus į pardę prilipo šis kurį turiu clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2007 12 21, 16:12)
tai as dabar galvoju kad sonis atkrenta  unsure.gif o kaip jums sony ar geras? ai, sonyje dar nera akutes, tik pro lcd ekrana galimybe ziuret kai fotkini  g.gif

Sveikutė, o tai ko dabar Sony atkrenta g.gif Juk už maniški Canona laipteliu aukščiau dėl tų visų ISO, priartinimas net 18x blink.gif Tu man gali pasakyti pagal kokius kriterijus tu renkiesi ar nori rinktis fotoaparatą g.gif O man ir nereikia, kad būtų akutė blush2.gif man super per lcd ekrana viskas matos ko reikia jisai fiksuoja žmogaus veidus rolleyes.gif Tai jei turi vaiką jis super greitai pagauna, o maniškis toks judrus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif.Noriu isgirst kokiu atsiliepimu apie SONY W80..
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 12 21, 22:30)
Oi super dalykas pas tave yra tas makro digital rolleyes.gif  thumbup.gif Pas mane tik makro ir tai kol išmoksiu taip fotegrafuoti blush2.gif Matai pasižiurėjau pas tave ant nuotraukos propertis ten ir buvo parašyta diafragma f 2.4  blush2.gif

Tai nemažai  blink.gif  doh.gif susidarė. Pas mane AA šarminės batarkės o ne akumas  tongue.gif Girdėjau, kad neblogas šitas, tiesa pasakius daug neieškojau, pasiskaičiau nete informacija rinkausi iš kelių g.gif  ir nuėjus į pardę prilipo šis kurį turiu  clap_1.gif
Papildyta:

Sveikutė, o tai ko dabar Sony atkrenta  g.gif Juk už maniški Canona laipteliu aukščiau dėl tų visų ISO, priartinimas net 18x  blink.gif Tu man gali pasakyti pagal kokius kriterijus tu renkiesi ar nori rinktis fotoaparatą  g.gif O man ir nereikia, kad būtų akutė  blush2.gif man super per lcd ekrana viskas matos ko reikia jisai fiksuoja žmogaus veidus rolleyes.gif Tai jei turi vaiką jis super greitai pagauna, o maniškis toks judrus  doh.gif  lotuliukas.gif

jauciu jamu fuji S800 ir nebesuku galvos, liuks kad didelis, as jau laukiu atostogu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 21 gruodžio 2007 - 23:00
Labas,

Gavau rkomendaciją pirkti Canon PowerShot G7, bet kad nelabai kur jų yra...
Rekomendavusieji patarė pirkti iš specializuotų atstovų Lietuvoje, bet kad nežinau kur jų ieškoti. Gal žinote, kur Kaune galiu rasti atstovaujančią firmą?

Beje, gal kas turit patirties su pirkimais internetu? Kaip tada su garantija? Perkant intennetu susitaupytų iki 140 lt (vien aparatui- sprendžiu lygindama kainas internetiniuose puslapiuose). Mes niekada nieko tokiu būdu nepirkom, tai šiek tiek prisibijom... O ir pinigėliai mūsų kišenei ne tokie maži...
Atsakyti
Eveliina> geras tas Fuji, imk jei limpa. Is 18x zoom'u jam konkurentas Panasonic FZ18. S8000 turi savu trukumu, bet kuris cia be nuodemes...

Klumpe> pirk internetu, jei parduotuve atrodo patikima. Visus garantiju popierius turetu uzpildyti ir sudeti prie pirkinio. Jei yra kazkokiu baimiu - pries pirkdama gali jiems paskambinti ir issiaiskinti, pvz kad ir kada jie tau pristatys aparaciuka. Kartais imanoma atsiskaityti gaunant preke, paklausk del to, taip mazeja rizika kad pinigeliai 'nuplauks'. Aisku svenciu metas dabar, pirkimo procesas gali uztrukti. Siaip G7 yra ok aparatas, kokybe ir konstrukcija auksciau eiliniu muiliniu. Turbut nedaug, bet visgi.
Atsakyti
sveiki, gal galit pasakyti kas yra A/V jungtis? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti