man šiandien vyras padovanojo NIKON D40 kai išbandysoiu parašysiu įspūdžžius.. tik kiek vyras minėjo tai platų vaizdą fotkina, o man to reik mano darbe
na bus matyt.. nes turėjau mažiuką tokį fainulką.. canoną, bet sugadinau reiks gal bandyt nešt pataisyt.. bet vyras sake kad brangiai kainuos
QUOTE(JoanaS @ 2007 12 03, 12:33)
vėl sugrįžau čia, apsistojom galutinai ties Canon Digital IXUS 960 IS ir Canon Digital IXUS 950 IS, kurį geriau rinktis, kokie yra esminiai skirtumai? kaina skiriasi 400 lt, ar nepermokėčiau, jei imčiau 960? ar vistik likt prie 950 ir džiaugtis naudojantis?
Kaip ir skaičiau čia aukščiau kad nėra esminių skirtumų Tai gal nepermokėk Bet aš tai vistiek nebūčiau ėmusi 950
QUOTE(JoanaS @ 2007 12 03, 11:33)
vėl sugrįžau čia, apsistojom galutinai ties Canon Digital IXUS 960 IS ir Canon Digital IXUS 950 IS, kurį geriau rinktis, kokie yra esminiai skirtumai? kaina skiriasi 400 lt, ar nepermokėčiau, jei imčiau 960? ar vistik likt prie 950 ir džiaugtis naudojantis?
Siulyciau Canon Digital IXUS 860 IS paziuret. Pas ji plataus kampo objektyvas.
Laba diena, renkuosi ir aš fotoaparatą, jis bus buitiniam naudojimui, kelionės, šventės vaikus pafotkinti ir t.t.
Iš tokios gausybės tikrai labai sunku pasirinkti. Galvoju apie Fujifilm Fine Pix S6500Fd.
Čia prisiskaičiau patarimų ir aišku vieningos nuomonės tikrai nėra vieniems vienas labiau limpa kitiems kitas.
Pakomentuokit jei turėsit laiko, gaul jau šitas fotikas pasenęs gal yra naujesnis patobulintas, nebūtinai Fuji
Padėkit išsirinkti
Ir ar labai blogai kad nėra šitame fotike vaizdo stabilizavimo sistemos
Labai būsiu dėkinga už išsakytas nuomones
Iš tokios gausybės tikrai labai sunku pasirinkti. Galvoju apie Fujifilm Fine Pix S6500Fd.
Čia prisiskaičiau patarimų ir aišku vieningos nuomonės tikrai nėra vieniems vienas labiau limpa kitiems kitas.
Pakomentuokit jei turėsit laiko, gaul jau šitas fotikas pasenęs gal yra naujesnis patobulintas, nebūtinai Fuji
Padėkit išsirinkti
QUOTE(ausram1 @ 2007 12 05, 12:02)
Laba diena, renkuosi ir aš fotoaparatą, jis bus buitiniam naudojimui, kelionės, šventės vaikus pafotkinti ir t.t.
Padėkit išsirinkti
Padėkit išsirinkti
Vertas demesio fotoaparatas.
Del stabilizavimo, shis fotoaparatas gerai fotografuoja su dideliais ISO (jautrumu) prie didesnio jautrumo reikia mazhesnio ishlaikymo, o tada ir mazhiau ka stabilizuot yra.
Sveiki, nusipirkau fotoaparatą Canon Power Shot SX100IS, gal kas žino iš kur būtų galima parsiųsti lietuvišką šio fotiko naudojimosi instrukciją?
QUOTE(Lyn @ 2007 12 05, 16:30)
O kokia Jusu nuomone apie Canon Power Shot SX 100 IS , Canon Power shot A650 IS ir SONY PSC-T200? Kuri rinktis is ju?
Lenkiu galva prieš Montiorą ir Jiuliu3
Sąžiningai perskaičiau dvi temas ir nuo informacijosn perkaitau Per naktelę viską suvirškinau ir su vyru kibom į paieškas. Neteko daug ieškoti, nes žinojau ko noriu Nusipirkome Canoną SX 100 IS
Nespėjom dar įsitikinti nuotraukų kokybę, bet vaizdu kompiuteriaus monitoriuje buvau sužavėta o turint mažylį šis fotoaparatas nepakeičiamas Nu pokolkas randu tik pliusus :
fleita lietuviška instrukcija buvo komplekte
QUOTE(Julius3 @ 2007 11 08, 07:41)
Kaip isivaizduoji, ka galimna atsakyt i toki klausima? NIEKAS nenurodyta nei poreikiai, netgi maksimali kaina.
O Samsungai tikrai nieko gero.
O Samsungai tikrai nieko gero.
jetus,perskaicius sia zinute manau,kad penktadieni padariau didele klaida nusipirkdama ant smugio(skubei reikejo fotiko) stai si http://www.topocentr...stc-s1050b.html .gal galetumet pakomentuot?gal lekt keist(nes girdejau lyg galima per 14 dienu grazint preke)
samsung
Gražink- jei priims... Neš ššš... paskutinis
Gražink- jei priims... Neš ššš... paskutinis
uzklydusi> ramiai, be panikos. Samsung neturi vardo kaip fotiku gamintojas, bet gal sita apzvalgele truputi paguos. Atrodo stilingas ir tvarkingas aparaciukas, taigi jei emet 'ant smugio' ir kol kas jis jums patinka - tai ir naudokit i sveikata. Aisku jei pardavejai ji priima atgal, tai galima paieskoti pasikeisti i koki Canon ar Fuji, bet dar teks prideti simta kita Lt.
Sony DSC-W55L
Sveiki,
ką manote apie šį fotiką? Gal kas turite, kokie atsiliepimai.
Noriu nebrangaus, mažo ir neblogo Kalėdoms šeimai.
Laukiu atsiliepimų
Sveiki,
ką manote apie šį fotiką? Gal kas turite, kokie atsiliepimai.
Noriu nebrangaus, mažo ir neblogo Kalėdoms šeimai.
Laukiu atsiliepimų