Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 4

QUOTE(Simasss @ 2007 11 14, 11:09)
Šiuo metu parankiausias variantas turbūt Canon PowerShot SX100 ;
O kodėl internetu neina pirkti? Gi baigėsi tie laikai kai reikia turėti kažkokias korteles ir panašiai, užsakai nueini į prekybos centrą ir atsiimi  drinks_cheers.gif

Daugiau lyderių, kad būtų šioje pasirinkimų klasėje nelabai yra  g.gif

o šito Jūs nelaikot lyderiu savo klasėje? ax.gif man tai žavuoliškas fotikas: http://www.fotofabri...x-S6500-Fd.html
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 15, 21:52)
O internetu nesinori dėl to, kad prieš tai norisi jį pačiupinėti ir apžiūrėti  blush2.gif

Tai bet kurioj parduotuvej apziurek, apciupinek, o nusipirk internetu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2007 11 15, 21:16)
Tai bet kurioj parduotuvej apziurek, apciupinek, o nusipirk internetu  thumbup.gif

Gal taip ir padarysiu drinks_cheers.gif Simasss pasiūlytas Canon kaip ir atitinka visus parametrus, tik pagalvojau, kad geriau būtū su 3'' LCD ir ten dar perskaičiau, kad žmonės kažkokių prooblemų turi su greitu elementų išsikrovimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2007 11 15, 20:58)
o šito Jūs nelaikot lyderiu savo klasėje?  ax.gif  man tai žavuoliškas fotikas: http://www.fotofabri...x-S6500-Fd.html

Shitas nelabai lyginamas su SX100 vien del dydzio.
Nuotrauku kokybe Fuji bus tikrai geresne. Pas shita modeli mazhai triukshmu su dideliu jautrumu fotografuojant. Taigi mazhiau problemu fotografuojant tamsoje.
Tas Fuji tikrai geras pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 11 16, 08:43)
Nuotrauku kokybe Fuji bus tikrai geresne. Pas shita modeli mazhai triukshmu su dideliu jautrumu fotografuojant. Taigi mazhiau problemu fotografuojant tamsoje.

labai ačiū už atsakymą! na, dėl dydžio, tai man gal nestandartiškai, bet patinka kuo didesni ir sunkesni aparatai, hehe... ir būtent tokia išvaizda kaip Fuji patinka...

o, sakykit dar tie pikseliai turi kokią nors realią reikšmę? nes aš kai kalba eina apie fotikus pirma kažkaip žiūriu į priartinimą ir etc, o tie pikseliai kažkaip man atrodo realios reikšmės nevaidina, ar aš klystu? ir dar labai labai įdomu...stabilizavimo sistemos nebuvimas- ar labai negerai? ax.gif

ir dar gal galit užmest akį į šitą? ax.gif

SONY DSC-H7
Atsakyti
Labas, Mantiorai 4u.gif Matau kad kabi blush2.gif , tai skelk griezta nuomone apie Sony DSC-H3, a? Buciau dekinga 4u.gif
Ir ar tikrai visi Soniai spalvas iskraipo?
Atsakyti
Heh, pakabejau ir ploviausi. Apie H7 cia raso - above average. Ten pat ir H9. Nzn ar H3 siulo techniskai ka nors radikaliai geresnio. Tiesiog kompaktiskesnis ultrazoomas, panasiai kaip jau minetas X100 ar Panasonic TZ3 ar kazkuris Fuji. Vaizdo kokybe pastarieji greiciausiai nenusileidzia ar net lenkia, plius Panasius su Fuji turi normalius plataus kampo objektyvus. O patalpoj tikrai yra skirtumas ar 28mm, ar 38mm. Kita vertus, jei jums Sony 'limpa', patinka ir yra pakankamai greitas - imkit, naudokit ir dziaugsites.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 11 09, 07:51)
Jei kur rasi uzsilikusi, tai Fuji F30 ar F31 labai neblogi, bet deja jau nebegaminami, o naujesni modeliai F40 ir F50 suprasteje....

Nu tai pasimečiau blink.gif dabar jau. Buvau nusižiūrėjusi muilinęcanon ixus 950, bet pardėj ėmė ir perkalbėjo, sako uj šitas geresnis -
Fuji f50 . Kuom jis suprastėjęs? Labai gero nereikia, bet ir triukšmaujančio nesinori. Ką pasakysit? mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 11 16, 08:43)

Labas Juliau.Jei paskutinis sakinys skirtas man,tai aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Jei neklystu, tai Fuji F50 turi kita sensoriu nei F31, ir visu nelaimei jis (vel) tapo viena is daugelio 'triuksmaujanciu' muiliniu. Tai pavyzdys, kas gaunasi, kai gamintojui labiau apsimoka prikisti visokio madingo marketinginio s--o (pvz daugiau megapikseliu) vietoj to, kad tobulintu tikrai reiksmingas technologijas ir issilaikytu zingsniu priekyje kitu - kaip pvz jiems pavyko su F30/F31 svariu vaizdu prie aukstu iso. Nesupraskit klaidingai, F50 nera blogas ir turbut gali varzytis su ixus 950. Tiesiog nieko stebuklingo, ir tiek. Canon dazniausiai siulo bendrai gera savybiu rinkini, todel yra ok aparatai, ir su triuksmais tvarkosi pakenciamai, bet iki to, ka buvo pasieke F31 jiems toli grazu. Kaip ir kitiems, beje. Matyt 'face detection' ir 8-10-12mpix yra svarbiau nei kokybiskas vaizdas. Liudna.
Kad jau issiziojau - gal ixus 850/860 vietoj 950? Platesnis kampas visgi pravercia, nors nzn ar jis pateisina ~200lt didesne kaina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantioras: 17 lapkričio 2007 - 16:16
Ačiū už atsakymą, Mantiorai. Tai vat to kokybiško vaizdo ir norisi. O leisti daugiau nei 1000Lt nenorim - ne profesionaliam naudojimui, o mėgėjiškui, taip sakant, to optimaliausio varianto.
Atsakyti
Galvojom galvojom ir nusipirkom FUJIFILM FinePix S5800.Labai patenkinti smile.gif
Atsakyti