Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 4

Gal kas turite Canon Powershot S5 IS? Gal tuomet pasidalintumėte komentarais?
Atsakyti
QUOTE(Kuculis @ 2007 11 09, 21:45)
Is karcios paitrites - Nikon serviso dar nera,todel pofarantinis remontas kainuoja zveriskus pinigus.Vien sugedusio fotiko nusiuntimas,diagnostika ir parsiuntimas "Vilbros serviso" (Nikon atstovas LT) paskaiciavimu man turejo atsieiti apie 600 lt + jei nusprestu,kad remonuoti ji galima ,dar ir keiciama detale.

blink.gif fear.gif O įdomu kaip su SONY firmos fotoaparatų remontu ir garantiniu aptarnavimu? Ir išvis ar jie verti dėmesio(MB įtikinėja mane, kad ši firma iš esmės negali š... gamint doh.gif )? Konkrečiai nusižiūrėjom Sony DCS-H3 g.gif Gal kas turit ar ką girdėjot ir galit pagirt/supeikt?
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2007 11 10, 17:47)
O įdomu kaip su SONY firmos fotoaparatų remontu ir garantiniu aptarnavimu? Ir išvis ar jie verti dėmesio(MB įtikinėja mane, kad ši firma iš esmės negali š... gamint  doh.gif )?

Man patinka mūsų Sony DSC-V1 (kelerių metų senumo), ir kai neseniai ieškojau mažiuko fotoaparato, irgi Sony buvo geriausias (bet nepirkau, nes visgi visų kompaktinių fotikų nuotraukų kokybė blogesnė už šiek tiek didesnius verysad.gif). Ir kai prieš kelis metus rinkomės fotoaparatą, Sony pasirinkome išbandę ir kitus. Parduotuvėse, kur neprekiauja Sony, sakys, kad Sony negali gero fotoaparato pagaminti, nes jie šioj srityj nespecializuojasi (skirtingai nuo Canon, Nikon ir pan.). O Ogminoj sakys, kad Sony geriausi biggrin.gif. Daugelio Sony trūkumas - kartais gaunasi negražus giedras dangus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 10 lapkričio 2007 - 17:59
QUOTE(Julius3 @ 2007 11 09, 08:51)
Jei kur rasi uzsilikusi, tai Fuji F30 ar F31 labai neblogi, bet deja jau nebegaminami, o naujesni modeliai F40 ir F50 suprasteje....

Labas Juliau.
Noreciau suzinoti tavo nuomone apie FUJIFILM FinePix S5800.
Atsakyti
Juliau, (ir kiti išmanantys ax.gif ) nujaučiu, kad tikriausiai Jus mažumėle užknisa kai visi 10 kart panašių klausimų klausinėja. Bet būčiau labai labai dėkinga, jei iš Jūsų pasamprotavimą išgirsčiau ax.gif

Gal galėtumėt pasakyt savo nuomonę apie SONY DSC-H7S ? Reikalingas vidutiniškam vartotojui su standartiniais poreikiais rolleyes.gif Ir gal parekomenduosit kur dar akį užmest į panašios kainos modeliuką?
Atsakyti
Sveiki, taip pat kreipiuosi patarimo į nusimanančius blush2.gif

Pagaliau pribrendau skaitmeninio fotoaparato pirkimui, bet nieko apie juos nenusimanau sad.gif todėl, gal patarsit man ką nors, jei išdėstysiu pagrindinius reikalavimus fotoaparatui:

1. Kaina iki 1000 Lt
2. Prieinamumas mūsų buitinės technikos parduotuvėse ( o ne internetinėse)
3. Min. optinis priartinimas 6x
4. Reikia, kad kokybiškai fotografuotų patalpoj, priartinus... Dažniausiai būtų naudojamas namie, per šeimynines šventes ar kažkokiems daiktams su smulkiomis detalėmis fotografuoti.
5. Turėtų būti juodos spalvos rolleyes.gif
6. Neturėtų būti labai sunkus.
7. Geriau, kad nebūtų Sony .

Nežinau ar mano reikalavimai realūs, bet gal ką nors patartumėt? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 12 lapkričio 2007 - 00:04
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 12, 01:03)
Pagaliau pribrendau skaitmeninio fotoaparato pirkimui, bet nieko apie juos nenusimanau sad.gif todėl, gal patarsit man ką nors, jei išdėstysiu pagrindinius reikalavimus fotoaparatui:
7. Geriau, kad nebūtų Sony .

O kodėl blush2.gif ,jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2007 11 12, 11:16)
O kodėl  blush2.gif ,jei ne paslaptis?

Sony servisas Lietuvoje (Radosatas) yra tragiskas. O ir aplamai tie laikai, kai Sony nekokybisku daiktu negamindavo jau senai senai praeityje.
Atsakyti
Kas del profesionalios konsultacijos yra labai geras dalykas

www.bms.lt

ten be skelbiamos nemokamos linijos tos kas naudojasi icq arba skye gali paklausti joms rupimus klausimus ir is kart gaus profesionale konsultacija, kadangi jie prekiauja visais isvardintais fotoaparatais
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2007 11 12, 13:12)
Sony servisas Lietuvoje (Radosatas) yra tragiskas. O ir aplamai tie laikai, kai Sony nekokybisku daiktu negamindavo jau senai senai praeityje.

O ne Ogmina g.gif yra ju atstovas? Bet kuriuo atveju-ačiū 4u.gif už nuomonę-atkreipsiu dėmesį.
QUOTE(mirraa @ 2007 11 12, 13:54)
Kas del profesionalios konsultacijos ...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 12, 01:03)
Sveiki, taip pat kreipiuosi patarimo į nusimanančius  blush2.gif

1. Kaina iki 1000 Lt
2. Prieinamumas mūsų buitinės technikos parduotuvėse ( o ne internetinėse)
......
Nežinau ar mano reikalavimai realūs, bet gal ką nors patartumėt?  ax.gif

Šiuo metu parankiausias variantas turbūt Canon PowerShot SX100 ;
O kodėl internetu neina pirkti? Gi baigėsi tie laikai kai reikia turėti kažkokias korteles ir panašiai, užsakai nueini į prekybos centrą ir atsiimi drinks_cheers.gif

Daugiau lyderių, kad būtų šioje pasirinkimų klasėje nelabai yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simasss: 14 lapkričio 2007 - 10:11
QUOTE(Simasss @ 2007 11 14, 10:09)
Šiuo metu parankiausias variantas turbūt Canon PowerShot SX100 ;
O kodėl internetu neina pirkti? Gi baigėsi tie laikai kai reikia turėti kažkokias korteles ir panašiai, užsakai nueini į prekybos centrą ir atsiimi  drinks_cheers.gif

Daugiau lyderių, kad būtų šioje pasirinkimų klasėje nelabai yra  g.gif

Ačiū 4u.gif Pagal aprašymą šis visai nieko bigsmile.gif O internetu nesinori dėl to, kad prieš tai norisi jį pačiupinėti ir apžiūrėti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 15 lapkričio 2007 - 20:53