Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 4

Na ir man jau reikia rinktis fotoaparato modelį tik nežinau, kuris geresnis blush2.gif Galvoju pirkti ką nors iš samsungų ką manot? gal patartumėte, kuris geresnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 11 07, 20:48)
Na ir man jau reikia rinktis fotoaparato modelį tik nežinau, kuris geresnis  blush2.gif Galvoju pirkti ką nors iš samsungų ką manot? gal patartumėte, kuris geresnis?  g.gif

Kaip isivaizduoji, ka galimna atsakyt i toki klausima? NIEKAS nenurodyta nei poreikiai, netgi maksimali kaina.
O Samsungai tikrai nieko gero.
Atsakyti
Noriu nuspirkti fotoaparata, bet nieko apie juos nenusimanau blush2.gif gal kas galetu patarti kurie geresni smile.gif . Suma, kuria planuoju leisti tai apie 1000 Lt.
Parduotuvese rekomenduoja Olympus Mju 790 SW arba Olympus Mju 770 SW. Ka apie juos manote?
Atsakyti
QUOTE(justicir @ 2007 11 08, 11:48)
Noriu nuspirkti fotoaparata, bet nieko apie juos nenusimanau  blush2.gif  gal kas galetu patarti kurie geresni  smile.gif . Suma, kuria planuoju leisti tai apie 1000 Lt.
Parduotuvese rekomenduoja Olympus Mju 790 SW arba Olympus Mju 770 SW. Ka apie juos manote?

Nieko gero tie Olympusai. Standartiniai ultra compact ir tiek.
Jei reikia mazho fotoaparato, ziurek Canon Ixus serija.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 11 08, 12:15)
Nieko gero tie Olympusai. Standartiniai ultra compact ir tiek.
Jei reikia mazho fotoaparato, ziurek Canon Ixus serija.

Dekui, reikia pasiziureti biggrin.gif . O kas aktualu fotoaparatams? Pagal sprendziama kurie geri, kurie ne. Gal ir kvailokas klausimas. blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif As fotoaparata prisiruosiau nusipirkti tik pries sunaus gimima ir taip pasiseke, kaip tik "Bms Megapolyje" vyko akcija, tai nusipirkau OLYMPUS Mju 750, o 1 GB kortele gavau dovanu, tai kiek zinau sutaupiau virs simto litu, nes OLYMPUSU atminties korteles brangokokos, o fotoaparatu esu visai patenkinta. Canonu darytu nuotrauku spalvos man biski labiau patinka, bet jie dar servizo Lietuvoje kiek zinau neturi ir atsiradus gedimams labai daug valakytos
Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif nusižiūrėjau porą fotoaparatų, norėčiau jūsų nuomonę išklausyt 4u.gif kurį rinktis Canon Digital IXUS 950 IS ar Pentax Optio W20 ?
Atsakyti
QUOTE(mirraa @ 2007 11 08, 14:23)
.............
Canonu darytu nuotrauku spalvos man biski labiau patinka, bet jie dar servizo Lietuvoje kiek zinau neturi ir atsiradus gedimams labai daug valakytos

Turi jie ta servisa. Sergita remontuoja Canon'us.
Seniau su Nikon'o remontais buvo problemu, bet gal dabar pasikeite situacija.
Papildyta:
QUOTE(JoanaS @ 2007 11 08, 15:46)
Laba diena  mirksiukas.gif nusižiūrėjau porą fotoaparatų, norėčiau jūsų nuomonę išklausyt  4u.gif kurį rinktis Canon Digital IXUS 950 IS ar Pentax Optio W20 ?

Canon'as geresnis manau.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 11 08, 15:57)
Canon'as geresnis manau.

Dėkui už nuomonę, kol kas liekam prie jo, bet bandysiu ir dar žiūrinėtis, nes neskubus reikalas rolleyes.gif o galbūt kažką galėtumėt rekomenduot iki 1000 lt, su panašiais kaip Canon parametrais? gal kitų firmų irgi yra vertų dėmesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JoanaS: 08 lapkričio 2007 - 16:36
QUOTE(JoanaS @ 2007 11 08, 16:31)
Dėkui už nuomonę, kol kas liekam prie jo, bet bandysiu ir dar žiūrinėtis, nes neskubus reikalas  rolleyes.gif o galbūt kažką galėtumėt rekomenduot iki 1000 lt, su panašiais kaip Canon parametrais? gal kitų firmų irgi yra vertų dėmesio?

Jei kur rasi uzsilikusi, tai Fuji F30 ar F31 labai neblogi, bet deja jau nebegaminami, o naujesni modeliai F40 ir F50 suprasteje....
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 11 08, 16:57)

Seniau su Nikon'o remontais buvo problemu, bet gal dabar pasikeite situacija.

Is karcios paitrites - Nikon serviso dar nera,todel pofarantinis remontas kainuoja zveriskus pinigus.Vien sugedusio fotiko nusiuntimas,diagnostika ir parsiuntimas "Vilbros serviso" (Nikon atstovas LT) paskaiciavimu man turejo atsieiti apie 600 lt + jei nusprestu,kad remonuoti ji galima ,dar ir keiciama detale.
Vienzo,mano paskaiciavimu pigiau yra pirkti nauja.Tik dabar jau visiskai pasimeciau koki sad.gif .
Juliau,patark ! mirksiukas.gif Reikalavimai : 7-8 mnl. tasku ; kaina - apie 1000 ltl ;nieko ypac imantraus nesinori,o ir nereikia.Fotikas reikalingas megejiskam,buitiniam naudojimui.
Atsakyti
QUOTE(Kuculis @ 2007 11 09, 20:45)
Is karcios paitrites - Nikon serviso dar nera,todel pofarantinis remontas kainuoja zveriskus pinigus.Vien sugedusio fotiko nusiuntimas,diagnostika ir parsiuntimas "Vilbros serviso" (Nikon atstovas LT) paskaiciavimu man turejo atsieiti apie 600 lt + jei nusprestu,kad remonuoti ji galima ,dar ir keiciama detale.
Vienzo,mano paskaiciavimu  pigiau yra pirkti nauja.Tik dabar jau visiskai pasimeciau koki sad.gif .
Juliau,patark !  mirksiukas.gif  Reikalavimai : 7-8 mnl. tasku ; kaina - apie 1000 ltl ;nieko ypac imantraus nesinori,o ir nereikia.Fotikas reikalingas megejiskam,buitiniam naudojimui.

I pikselius nekreipk demesio, kiek bus tiek uzhteks.
Gali paziuret Fuji S6500, visai neblogas.
Taip pat Canon A720IS.
Atsakyti