sveiki, klausimeli toki turiu: ar buna ultracompact fotoaparatu su AA arba AAA baterijom? ieskau ieskau, bet kol kas be rezultato
siandien nusipirkau Panasonic DMC-LX2,kolkas nesiaiskinau nieko,bet nera nei lt,nei en instrukcjos...gal kas turit?labai tingiu aiskintis bet norisi kazka ir pafotografuoti,o nieko nesuprantu...
QUOTE(eglincia @ 2007 08 14, 01:08)
siandien nusipirkau Panasonic DMC-LX2,kolkas nesiaiskinau nieko,bet nera nei lt,nei en instrukcjos...gal kas turit?labai tingiu aiskintis bet norisi kazka ir pafotografuoti,o nieko nesuprantu...
Visas panasonic instrukcijas EN kalba galit rasti cia:
http://www.panasonic...port/downloads/
O jei reikia LT parasyk e-pasta kuriuo atsiusti.
Papildyta:
QUOTE(koritsaki @ 2007 08 13, 23:43)
sveiki, klausimeli toki turiu: ar buna ultracompact fotoaparatu su AA arba AAA baterijom? ieskau ieskau, bet kol kas be rezultato
Samsung Digimax S - serija nebloga.
S630 galima pasiziureti, nera leti, bet ir kompaktiski, aisku ziurint koks tas ultracompact
Nusipirkau Canon Ixus 950 IS. Šiandien Dar nelabai ką spėjau perprast. Bet atminties kortą tai jau pripildžiau... 15 foto !? Suprantu, kad reikia papildomos atminties kortos, bet kad į pridedamą 32 MB tik 15 foto tetilptų nebūčiau patikėjusi. O gal aš ką ne taip darau? Tiesą pasakius, jokių nustatymų dar ir nekeičiau, tik bandau, studijuoju... Gal kokį formatą pakeist?
QUOTE(Rasa:) @ 2007 08 14, 23:44)
bet kad į pridedamą 32 MB tik 15 foto tetilptų nebūčiau patikėjusi
Tai visai normalu - viena nuotrauka 2 MB, net mažoka, sakyčiau. Pas mane tokio dydžio nuotraukos 5Mp fotike, tai tavo daugiau megapikselių turi .
Priėjo ir man eilė pasiklausti jūsų nuomonės. Ką manote apie olympus mju 760 ir 780? Pirmasis žymiai pigesnis, bet jame ir funkcijų mažiau... Ar vertas mju 780 savo kainos (1000LT)?
Mes pries 2 menesius nusipirkom SONY DSC - W55: 7.2Mega pixels, 2.5''LCDmonitor, Macro function 2cm. Visiskai patenkinti esam, o dar pries menesi zurnale ''Compiuter Bild'' ligtai perskaiciau, kad jis uzeme tarp fotoku ir pagal kokybe ir pagal savybes
SONY DSC - W55
SONY DSC - W55
Sveiki, norėjau pakalusti jūsų nuomonės apie Samsung fotoaparatus. Noriu nupirkti vaikui savo fotoaparatą, nes jau zyzia kaip nori, bet brangaus aš nežadu pirkti, visgi vaikas. : Ar sudaužys, ar ką. Panelė mat nori eiti fotkintis su draugėm. Šiaip žiūrinėju tokį: http://www.fotofabri...gimax-S600.html kaip jis jums? : Labai lauksiu atsakymo. Iš anksto Ačiū. @-,--'-
Cacule, na ir aš girdėjau tokių kalbų, bet kiek žiūrėjau man jis toks neblogas pasirodė, ir dukrai patiko. : Kadangi tokia kaina, tai aš ir nesitikiu gero, man svarbu, kad tik gedimų nebūtų. O šiaip, tai patys suprantat.
Šiaip sunku rast už tokią kainą, gan gerą fotiką, nes šitam tai palyginus dar funkcijos neblogos ir panašiai. Na, lauksiu kitų atsiliepimų.
Ačiū, Cacule. (:
Šiaip sunku rast už tokią kainą, gan gerą fotiką, nes šitam tai palyginus dar funkcijos neblogos ir panašiai. Na, lauksiu kitų atsiliepimų.
Ačiū, Cacule. (: