QUOTE(Gaziulka @ 2007 08 04, 21:35)
gal kas dar galetumet pasakyt, ar Pentax D110K nuo D100K is esmes skiriasi tik stabilizavimo sistemos nebuvimu? Bet ar tai svarbu, jeigu objektyvai paprastai ja turi
Nu ziurejau, ziurejau sian parduotuvej i ta Pentax D1OO tai jau ir taip man jis virsune pasirode, kol perprasciau valdyma
Gal galvoju, kaip man ir to 110 uztektu?
ir visgi renkantis tarp pvz Pentax100 ir Nikon40 ziuret tik i tai, kuris geriau rankoj guli, is esmes jokio skirtumo? ar ne taip suprantu?
Objektyvai su stabilizavimu ganetinai brangus. Ash siulyciau imt K100D (plius pasidodes yra atnaujimias K100D Super). Valdymas pas K100D ir K110D vienodi.
Pas visus skirtingos rankos, cia niekas nepasakys kuris TAU geriau rankoj guli
Papildyta:
QUOTE(Egl_e @ 2007 08 03, 22:45)
Sveiki,na ką, pribrendo laikas keisti mano senuką fotoaparatą į naujesnį
Labai prašau žinovų nuomonės apie Sony Cybershot DSC-W200, kaip jis Jūsų akimis? Ar yra kažkas tikrai geresnio Jūsų akimis už tokią kainą? Norėtųsi nedidelio, kad ne taip smarkiai reaguotų į judesius, nesulietų vaizdų, kad pritraukiant vaizdas būtų panašus į vaizdą, o ne į akvarėle tapytą paveikslą, kad fotografuotų ganėtinai greitai, na, turiu omenyje kad nufotografavus nereikėtų laukti kokių 7-8 sekundžių, kol vėl bus galima fotografuoti, jau bent taip ilgai "galvoja" dabartinis mano fotoaparatas,na, aišku nenoriu ir kad 5 nuotraukas spėčiau padaryti per sekundę, žodžiu, proto ribose.
Atrodo reikalavimai išelti su saiku,tad prašau Jūsų pagalbos.
Ultra comact, 12mpix, kam jam tiek?
Dideles korteles reiks pirkt.
Siulyciau dar Canon Ixus paziuret.
Papildyta:
QUOTE(Fleurette @ 2007 08 04, 21:25)
Sveiki
Norėčiau nusipirkti skaitmeninį fotoaparatą. Bėda tik ta, kad tai daryti ruošiuosi pirmąkart, prieš tai skaitmeninio neturėjus, todėl nelabai ką apie juos ir išmanau (draugas tokiuose dalykuose irgi ne pats geriausias patarėjas). Iš anksto dėl to atsiprašau. Gal galėtumėt nors kokias gaires pateikti, būčiau tikrai labai dėkinga, nes parduotuvėj nuėjus gali bet ką įkišti nesuprantančiam... Preliminari kaina - iki 1200 Lt., to fotoaparato reikėtų kasdienėm reikmėm, svarbu, kad būtų patogus kelionėse, nuotraukų kokybė būtų pakankamai kokybiška, nebūtų sudėtinga naudotis. Pažįstamas patarė rinktis iš japoniškų. Tiek ir žinau...
Iš anksto dėkui.
Shiaip tai siulyciau tema paskaitinet, ten pridiskutuota....