Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 4

QUOTE(mantioras @ 2007 08 03, 10:16)
Beje, ar nera pagundos and F1000 uzmauti koki 50/1,8 ir prisiminti juosteliu laikus?

Dar kartą pergalvojau ir supratau, kas tas F1000— taigi manasis 1000F lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,na ką, pribrendo laikas keisti mano senuką fotoaparatą į naujesnį smile.gif
Labai prašau žinovų nuomonės apie Sony Cybershot DSC-W200, kaip jis Jūsų akimis? Ar yra kažkas tikrai geresnio Jūsų akimis už tokią kainą? Norėtųsi nedidelio, kad ne taip smarkiai reaguotų į judesius, nesulietų vaizdų, kad pritraukiant vaizdas būtų panašus į vaizdą, o ne į akvarėle tapytą paveikslą, kad fotografuotų ganėtinai greitai, na, turiu omenyje kad nufotografavus nereikėtų laukti kokių 7-8 sekundžių, kol vėl bus galima fotografuoti, jau bent taip ilgai "galvoja" dabartinis mano fotoaparatas,na, aišku nenoriu ir kad 5 nuotraukas spėčiau padaryti per sekundę, žodžiu, proto ribose.

Atrodo reikalavimai išelti su saiku,tad prašau Jūsų pagalbos.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Norėčiau nusipirkti skaitmeninį fotoaparatą. Bėda tik ta, kad tai daryti ruošiuosi pirmąkart, prieš tai skaitmeninio neturėjus, todėl nelabai ką apie juos ir išmanau (draugas tokiuose dalykuose irgi ne pats geriausias patarėjas). Iš anksto dėl to atsiprašau. Gal galėtumėt nors kokias gaires pateikti, būčiau tikrai labai dėkinga, nes parduotuvėj nuėjus gali bet ką įkišti nesuprantančiam... Preliminari kaina - iki 1200 Lt., to fotoaparato reikėtų kasdienėm reikmėm, svarbu, kad būtų patogus kelionėse, nuotraukų kokybė būtų pakankamai kokybiška, nebūtų sudėtinga naudotis. Pažįstamas patarė rinktis iš japoniškų. Tiek ir žinau...
Iš anksto dėkui.
Atsakyti
gal kas dar galetumet pasakyt, ar Pentax D110K nuo D100K is esmes skiriasi tik stabilizavimo sistemos nebuvimu? Bet ar tai svarbu, jeigu objektyvai paprastai ja turi g.gif Nu ziurejau, ziurejau sian parduotuvej i ta Pentax D1OO tai jau ir taip man jis virsune pasirode, kol perprasciau valdyma irnesakyk.gif Gal galvoju, kaip man ir to 110 uztektu?

ir visgi renkantis tarp pvz Pentax100 ir Nikon40 ziuret tik i tai, kuris geriau rankoj guli, is esmes jokio skirtumo? ar ne taip suprantu?
Atsakyti
Nagi, kur dingot visi padedantieji? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 08 04, 21:35)
gal kas dar galetumet pasakyt, ar Pentax D110K nuo D100K is esmes skiriasi tik stabilizavimo sistemos nebuvimu? Bet ar tai svarbu, jeigu objektyvai paprastai ja turi g.gif Nu ziurejau, ziurejau sian parduotuvej i ta Pentax D1OO tai jau ir taip man jis virsune pasirode, kol perprasciau valdyma irnesakyk.gif Gal galvoju, kaip man ir to 110 uztektu?

ir visgi renkantis tarp pvz Pentax100 ir Nikon40 ziuret tik i tai, kuris geriau rankoj guli, is esmes jokio skirtumo? ar ne taip suprantu?

Objektyvai su stabilizavimu ganetinai brangus. Ash siulyciau imt K100D (plius pasidodes yra atnaujimias K100D Super). Valdymas pas K100D ir K110D vienodi.

Pas visus skirtingos rankos, cia niekas nepasakys kuris TAU geriau rankoj guli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egl_e @ 2007 08 03, 22:45)
Sveiki,na ką, pribrendo laikas keisti mano senuką fotoaparatą į naujesnį smile.gif
Labai prašau žinovų nuomonės apie Sony Cybershot DSC-W200, kaip jis Jūsų akimis? Ar yra kažkas tikrai geresnio Jūsų akimis už tokią kainą? Norėtųsi nedidelio, kad ne taip smarkiai reaguotų į judesius, nesulietų vaizdų, kad pritraukiant vaizdas būtų panašus į vaizdą, o ne į akvarėle tapytą paveikslą, kad fotografuotų ganėtinai greitai, na, turiu omenyje kad nufotografavus nereikėtų laukti kokių 7-8 sekundžių, kol vėl bus galima fotografuoti, jau bent taip ilgai "galvoja" dabartinis mano fotoaparatas,na, aišku nenoriu ir kad 5 nuotraukas spėčiau padaryti per sekundę, žodžiu, proto ribose.

Atrodo reikalavimai išelti su saiku,tad prašau Jūsų pagalbos.

Ultra comact, 12mpix, kam jam tiek? smile.gif Dideles korteles reiks pirkt.
Siulyciau dar Canon Ixus paziuret.
Papildyta:
QUOTE(Fleurette @ 2007 08 04, 21:25)
Sveiki 4u.gif
Norėčiau nusipirkti skaitmeninį fotoaparatą. Bėda tik ta, kad tai daryti ruošiuosi pirmąkart, prieš tai skaitmeninio neturėjus, todėl nelabai ką apie juos ir išmanau (draugas tokiuose dalykuose irgi ne pats geriausias patarėjas). Iš anksto dėl to atsiprašau. Gal galėtumėt nors kokias gaires pateikti, būčiau tikrai labai dėkinga, nes parduotuvėj nuėjus gali bet ką įkišti nesuprantančiam... Preliminari kaina - iki 1200 Lt., to fotoaparato reikėtų kasdienėm reikmėm, svarbu, kad būtų patogus kelionėse, nuotraukų kokybė būtų pakankamai kokybiška, nebūtų sudėtinga naudotis. Pažįstamas patarė rinktis iš japoniškų. Tiek ir žinau...
Iš anksto dėkui.

Shiaip tai siulyciau tema paskaitinet, ten pridiskutuota....
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 08 04, 21:35)

Ne is esmes, o tik tuo ir tesiskiria. Identiski fotikai tik K100D turi Shake Reduction (SR), K110D neturi.
O is kur istraukei, kad objektyvai paprastai turi stabilizacijos sitema? Cia tik Canon ir Nikon kai kurie, dazniausiai labai brangus, objektyvai ja turi.
Mano manymu verta primoketi uz K100D, Vilbroj maciau, kad ju kainas 150Lt sumazino, dabar K100D be objektyvo tik 1550Lt kainuoja, tai realiai uz 1500Lt paimti iseitu.
Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2007 08 03, 10:33)
Nome> Ixus 75 neturi stabilizatoriaus ir maziau zoomina, visas kitas veikimas ir kokybe turetu but +- panasiai kaip ixus 950.
Sony W80 tiesioginis situ konkurentas, grynas point-and-shoot. Kai kam kliuna nuotrauku kokybe, bet paziurekit pvz ir spreskit patys.
Sitie daiktai labiau 'stiliaus aksesuarai', kurie dar sugeba ir fotografuoti.

Ačiū už nuomonę 4u.gif . Ką galėtumei parekomenduoti ne iš "stiliaus aksesuarų", o iš fotikų (na tų muilinių, aišku), už panašią kainą (t .y. apie 1000 Lt)?
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 08 06, 07:06)
Objektyvai su stabilizavimu ganetinai brangus. Ash siulyciau imt K100D (plius pasidodes yra atnaujimias K100D Super). Valdymas pas K100D ir K110D vienodi.

Pas visus skirtingos rankos, cia niekas nepasakys kuris TAU geriau rankoj guli smile.gif

Suprantu. Ta ir norejau issiaiskinti, ar skirtimas tarp to nikon 40 ir pentax100 yra grynai subjektyvus patikimas rolleyes.gif

QUOTE(valkata @ 2007 08 06, 09:21)
Ne is esmes, o tik tuo ir tesiskiria. Identiski fotikai tik K100D turi Shake Reduction (SR), K110D neturi.
O is kur istraukei, kad objektyvai paprastai turi stabilizacijos sitema? Cia tik Canon ir Nikon kai kurie, dazniausiai labai brangus, objektyvai ja turi.
Mano manymu verta primoketi uz K100D, Vilbroj maciau, kad ju kainas 150Lt sumazino, dabar K100D be objektyvo tik 1550Lt kainuoja, tai realiai uz 1500Lt paimti iseitu.

aciu labai 4u.gif ryt nusitaike vaziuot iki Vilbros, tikiuos sekmingai pabaigt vyro itikinimo akcija, kad mums reikia to fotiko, ir pagaliau ji tureti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 08 06, 09:06)

Ultra comact, 12mpix, kam jam tiek? smile.gif Dideles korteles reiks pirkt.
Siulyciau dar Canon Ixus paziuret.

Dėkui už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Aciu visiems uz konsultacijas 4u.gif Turiu Nikon 40 rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau ir as prisijungti. Turiu Panasonic Lumix DMC-FX01. Pirkau Elektromarkte, man pasake kad is ten buvusiu (o buvo ju tikrai nemazai) mazdaug uz 1300Lt - jis geriausias. Bet dabar jau nezinau, kartais jis gerai sufokusuoja, kartais visai nefokusuoja, tamsoje isviso siaubas, neryskios foto gaunasi! sakau, gal as nemoku fotkinti, atrodo ir blicas geras... Gal turite kas panasonica? noreciau pasitarti. gathering.gif
Atsakyti