Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 4

Va sviezias karstas S5 IS testas.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 07 27, 13:33)
Koks cia canon modelis? S5 IS gal?
Ish shitu S9600 rinkciausi arba Fuji S6500.

jo, sorry, ne ta klavisa paspaudziau blush2.gif Canon S5 IS
Papildyta:
QUOTE(mantioras @ 2007 07 27, 14:32)
Va sviezias karstas S5 IS testas.

aha, jau tiek testu prisiskaiciau, pasimeciau, truputi keista, kad Lt lyg ir ,,laimi'' Fujifilm, o cia, kur as apsistojus, daugiau tasku ar pliusu testuojant surenka Canon (kalbu konkreciai apie tuos 2 modelius) g.gif
Atsakyti
Viskas is tiesu priklauso ka tu daugiausiai fotografuoji. As pvz turejau (na, tebeturiu...) FZ10 superzooma, bet isigijes dslr greitai ivertinau realiai panaudojamo auksto iso ir plataus 28mm kampo privalumus. Todel bent jau del siu dvieju priezasciu Fuji atrodo patraukliau, o gal tiksliau - tiesiog universaliau (nors 5600 atrodo auksti iso svaresni nei 9600). Bet cia subjektyvu, renkiesi tu, ir bala zino kas tau gali nepatikti viename, ir uz ka parduotum siela kitame. Paciupink abudu, pades apsispresti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantioras: 27 liepos 2007 - 18:03
as tai esu Power shoto G7 savininke biggrin.gif - na, dar daug ko nemoku, bet galimybiu doh.gif tobulejimui ......
Atsakyti
Sveiki! Renkuosi fotika su makro ir super makro funkcija.Tarp svarstomu variantu
Fuji FinePix S5700, Canon PowerShot A430,A630, A640,S5, Olympus SP550 UZ, SP510 .Fotografuosiu gelytes.Gal turite ir kitu variantu?
Atsakyti
Kadangi anglu kalboje suprantu tik labai nedaug info... blush2.gif ,tai...
Man labiausia tai aktualu bus fotografuoti savo vaikus,zmones...megstu padirbeti ir su apsvietimu bei dekoracijomis,bet pagrindinis tikslas butent seimos nuotraukos...sakot,fuhi geriau susitvarko su triuksmais???Taigi man nereiks didesnio nei 200 ISO?Tai gal man rinktis fuhi S6500???Oi,kaip sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2007 07 27, 09:35)
Pirmiausia, sakyciau stipriai suklydai pasirinkusi butent ta www rinktis fotikui. Ir del pasirinkimo, ir del kainu. Na ir del keleto senienu, kurias ten atkapstei (bent jau L1 ir FZ4). Pabandyk Fotofabrikas, Vilbrafoto, Foto geresniam vaizdui is ko galima rinktis ir kokias kainas gali gauti. Tada zygiuoji i parduotuve ir paciupineji gyvai tuos, kurie tau tinka pagal kaina - patikrini ar tau jie faini, ar greitai veikia, ar intuityvus naudojimas. Na ir po to, arba ir pries, gali uzmesti aki cia ir paziureti ka raso apie tavo nuziuretus aparatus rimtesni testuotojai.
Beje ir cia jau yra apkalbeti keli modeliai, kuriuos galima parekomenduoti, netgi su isskirtais ju pranasumais ir trukumais (na gerai, ne trukumais, o 'i ka reiketu atkreipti demesi').

1. Ačiū už atsiliepimą aciuks.gif
2. O aš ir nesakiau, kad rinksiuos/pirksiu būtent ten, nors nieko prieš "ten" irgi neturiu (kainų atžvilgiu apskritai) tongue.gif mirksiukas.gif Tiesiog žiūrėjau ten kur žinojau pradžiai mirksiukas.gif
3. Ačiū už nuorodas į kitus tinklapius 4u.gif Gaila, kad iš fotofabriko glima tik užsisakinėt verysad.gif bet pasižvalgysiu smile.gif

Atsakyti
Ką pasakysit apie SONY DSC-H2, ar čia jau irgi seniena? mastau.gif

Atsakyti
Sveiki,

planuojame isigyti fotoaparata ir mus cia visai visi supainiojo. MB nori isigyti Panasonic Lumix DMC-F250-K. Pardavejas man pasake, kad jei jau planuojame uz toooookia kaina pirkti fotoaparata, tai geriau pirkti NIKON D40, kuris jau vedirodinio tipo. Na, zodziu, norisi geru fotografiju ir jis tegia, kad su Nikon shimta kartu geriau pasijusime. Tada jau pradejome gilintis i veidrodinius, dar radau, kad gal nieko Canon EOS 400D. Zodziu, kuri rinktis? g.gif Man baisu, kad kelioniu metu bus nelenga su tokiais tasytis, bet gal del tu nuotraukyciu geru labiau verta? O MB sako, kad gana jau su tomis muilinemis varlineti Vat...
Ir kitas klausimas del stabilizatoriaus. Minetuose veidrodinio tipo fotoaparatuose jo nera. Tai kiek jis reikalingas?
Aciu uz patarimus, nuorodas ir viska, ka patasite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazella @ 2007 07 30, 11:18)
Sveiki,

planuojame isigyti fotoaparata ir mus cia visai visi supainiojo. MB nori isigyti Panasonic Lumix DMC-F250-K. Pardavejas man pasake, kad jei jau planuojame uz toooookia kaina pirkti fotoaparata, tai geriau pirkti NIKON D40, kuris jau vedirodinio tipo. Na, zodziu, norisi geru fotografiju ir jis tegia, kad su Nikon shimta kartu geriau pasijusime. Tada jau pradejome gilintis i veidrodinius, dar radau, kad gal nieko Canon EOS 400D. Zodziu, kuri rinktis?  g.gif  Man baisu, kad kelioniu metu bus nelenga su tokiais tasytis, bet gal del tu nuotraukyciu geru labiau verta? O MB sako, kad gana jau su tomis muilinemis varlineti   Vat...
Ir kitas klausimas del stabilizatoriaus. Minetuose veidrodinio tipo fotoaparatuose jo nera. Tai kiek jis reikalingas?
Aciu uz patarimus, nuorodas ir viska, ka patasite  ax.gif

Jei pradejot ziuret pradinio lygio veidrodinius, tai tai siulyciau butinai paziuret ir Pentax K100D dabar naujesne versija "Super" yra pasirodzius. Jei aktualu dydis, tai butinai paziurekit Olympus E-410 berods pats maziausias veidrodinis/skaitmeninis fotoaparatas. Jei nesiruoshat papildomai pirkt objektyvu, o tenkinsites su komplekte esanciu, tai su Canon 400D komplektuojamas prasciausias objektyvas (lyginant su Nikon, Pentax, Olympus).
Del stabilizatoriu, tai visi turi objektyvus su stabilizatoriais, tik tiek kad ju kainos kandziojasi. Beje Pentax'as turi paciam fotoaparate stabilizatoriu.
Papildyta:
QUOTE(Eni @ 2007 07 29, 01:06)
Ką pasakysit apie SONY DSC-H2, ar čia jau irgi seniena?  mastau.gif

Ziurint kiek kainuoja, nes tikrai seniena jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 30 liepos 2007 - 14:23
gal kas gali ka nors pasakyti apie praktic fotoaparatus būčiau dėkinga ax.gif
Atsakyti
Gal galit kas paaiškint, kas per daiktas RAW? Su kuo valgomas? 4u.gif
Ir dar, palyginkit, pakritikuokit, prašau, FujiFilm FinePix S5600 ir S5700 (buitiniam naudojimui: šeimyna, kelionės, šokių, sporto akimirkos, fotografavimas ir šiek tiek filmavimas, apšvietimas, kaip taisyklė, prastas wink.gif )
Ačiū
Atsakyti