QUOTE(mantioras @ 2007 06 12, 20:31)
Ar sunku perziureti ankstesnius post'us? Buvo minetas Fuji F31 kaip mazai triuksminga muiline - nebrangus ir universalus modeliukas. Jei dydis nesvarbus, gali skirti daugiau ir tikrai reikia zoomo - verta ziureti Canon S3 ar ta naujesni, bei Fuji S serijos modelius. Del fokusavimo greicio nzn, pasibandyk patikusi aparata parduotuveje - ten apsvietimas panasus koki turesi namie, nusivesk vaikus ir pabandyk 'pagaut'. Turim cia kelias naujai iskeptas Fuji savininkes, tegul pasigiria kaip pavyksta vaikus medziot. Daugelis aparatu gali 'daryti grazias nuotraukas', jei perskaitysi jo instrukcija ir _ismoksi_juo_naudotis_.
Del korteliu. SD formato ('normalios', mini ir micro) populiareja, nauji laptopai turi ir imontuotus ju skaitytuvus, taigi SD butu pliusas. Bet manau neverta atsisakyti imti patikusi aparata vien del to, kad ten korteles kitokios. Aisku nervina kai kuriu gamintoju tokia politika, taciau tai ne tragedija - korteliu skaitytuvas ne karve kainuoja, jei atsibos nuotraukas pusti pasijungus aparata. O kokia atmintis 'isiuta' aparaciuke tai is tiesu nesvarbu - bet kokiu atveju ji bus per maza, kad ja pasinaudotumet.
Del filmavimo. Cia negaliu patarti, tikrai nesidomejau. Girdejau kalbas kad Canon neblogai filmuoja. Man rodos kai kurie netgi leidzia zoominti filmavimo metu. Tai pliusas, be abejo. Bet patarciau paskaityti aparato instrukcijoje/apzvalgoje kiek kadru per sekunde jie filmuoja, kokiu formatu ir ar su garsu. Inete manau galima rasti ir testiniu klipuku.
Deja, perskaiciau viska ir su google paieskojau minetuju, bet realiai tai nieko nesuprantu kas ten per privalumai parasyti prie fotiko
Vistik aciu uz atsakyma
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2007 06 13, 09:01)
Aš ir fuji savininkė naujokė
Turiu FinePixS6500...
Del fokusavinimo-palygint greit fokusuoja... Man patinka, kad zoom rankinis ir veikia greičiau nei motoriukas... Kaip kam gali būt minusas, kad didelis ir sunkus, bet aš jo kišenėj ir neketinau tampytis
O nuotraukų kokybė mane tenkina
foto tikrai labai grazios
Gal dar kas kokiu kitu modeliuku galetu foto ideti-tada butu lengviau man ir kitiems, kurie dar tik rinksis
Papildyta:
Siaip galvoju gal sis visai nieko
Canon S5 kaip manot?