Na o aš užsisakiau šį vakar fui finepix S6500 dar galvojau gal F31, bet sesė dadėjo pinigų tai išėjo mum tas geresnis, na žiūrėsim kaip ten mumis išeissu juo fotkyti
Gerai išeis
Man patinka... Ypač tas rankinis zoom'as ir fotkina greitai... O fotkių kokybė man ir patinka
Man patinka... Ypač tas rankinis zoom'as ir fotkina greitai... O fotkių kokybė man ir patinka
Na nusipirkau aš jau tą savo fujifilm finepix S6500, bet valdymas man kiek sunkokas, nuotraukose rankos keik per švieios gaunasi, norėtųsi pamažinti blykstės stiprumą. bet dar nieko normaliai nepasiskaičiau. nes ne viską įkertu. ot būtų gerai kad kas smulkiai papasakotų paie fotiko galimybes
Ne tas forumas, bet pasiskaitinėk čia
http://www.biteplius...1.1-=(661297196
http://www.biteplius...1.1-=(661297196
QUOTE(Gabe @ 2007 05 22, 19:26)
Vienintelis Canon visos technikos minusas - bijo smugiu labai , bet fotiku kokybe nuotrauku
o aš netgi atvirkščiai sakyčiau...
turėjome avariją, lagaminas nuo smūgio visiškai sulūžo, o fotoaparatas liko sveikutėlis ir gražiausiai fotografuoja.
QUOTE(Kokere @ 2007 06 05, 07:17)
O labai dėkui ryt prisėsiu ir viską persiskaitysiu
Aš irgi planuoju įsigyti fotoaparatą
Anksčiau nereikėjo, nes maniškis darbinį turėjo, o dabar nebeturi
Labai daug skaitinėjau įvairiuose forumuose, ir beveik vienareikšmiškai visur teigia, kad geriausias kainos ir kokybės santykis yra būtent Fuji f31fd
Bet kažkaip "užklydau" į Canon.lt puslapiuką ir prisižiūrėjau naujovių Ixus serjoje:
Ixus 850 IS
Ixus 800 IS
Ixus 900 Ti
Ixus 75
Ixus 950 IS
Gal kas žino ką apie juos?
Ar visgi likti prie išansktinės nuomonės ir imti tą Fuji?
Anksčiau nereikėjo, nes maniškis darbinį turėjo, o dabar nebeturi
Labai daug skaitinėjau įvairiuose forumuose, ir beveik vienareikšmiškai visur teigia, kad geriausias kainos ir kokybės santykis yra būtent Fuji f31fd
Bet kažkaip "užklydau" į Canon.lt puslapiuką ir prisižiūrėjau naujovių Ixus serjoje:
Ixus 850 IS
Ixus 800 IS
Ixus 900 Ti
Ixus 75
Ixus 950 IS
Gal kas žino ką apie juos?
Ar visgi likti prie išansktinės nuomonės ir imti tą Fuji?
QUOTE(Nili @ 2007 06 05, 13:59)
Sveiki, planuojam pirkti fotoaparatą Canon PowerShot S5 IS. Anksčiau buvo S3, šitas naujesnis. Gal kas žinot pliusus/minusus?
aš daugiau nei pusmetį su senuoju modeliu draugauju.
Didžiausi minusai:
1. didelis
2. nepalaiko RAW (nors naujam modely gal jau yra)
3. triukšmauja prie aukštesnio ISO
daugiau minusų nepastebėta...
gal kiti daugiau minusų prirankios.
QUOTE(dejavu @ 2007 06 05, 13:56)
aš daugiau nei pusmetį su senuoju modeliu draugauju.
Didžiausi minusai:
1. didelis
Didžiausi minusai:
1. didelis
Ačiū, dejavu Pliusų tikiuos irgi yra
Sveiki,
Skaitinejau jusu pokalbius, bet apie Panasonic DMC-FZ8 radau labai nedaug. Ruosiuosi isigyti fotoaparata, kadangi pries keleta metu, buvau isigijusi visiskai nevykusi (mano nuomone) HP, modelio dabar neatsimenu, kaina tuo metu buvo tikrai nemaza, taigi si karta noretusi isigyti, tikrai gera ir ne vieniems metams. Taigi labai laukciau jusu nuomoniu apie mineta Panasaonic, o gal parekomenduosit kazka kito
Skaitinejau jusu pokalbius, bet apie Panasonic DMC-FZ8 radau labai nedaug. Ruosiuosi isigyti fotoaparata, kadangi pries keleta metu, buvau isigijusi visiskai nevykusi (mano nuomone) HP, modelio dabar neatsimenu, kaina tuo metu buvo tikrai nemaza, taigi si karta noretusi isigyti, tikrai gera ir ne vieniems metams. Taigi labai laukciau jusu nuomoniu apie mineta Panasaonic, o gal parekomenduosit kazka kito