Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 4

QUOTE(doovka @ 2007 05 24, 18:05)
labai aciu wacko.gif nerealiai padejot eina nx kokie geri is jusu patarejai, jei nesinori nieko rasyt ir komentuot tai vapse geriau nekomentuot... doh.gif
Papildyta:
ir dar tipo super pasiulymas pasiskaityk importinius komentarus,,as turiu sita fotika, nes jis labai geras doh.gif  jau geriau tada vapse nesikomentuot.

blink.gif doh.gif
Pateikiamas išsamus sugretintas visų tų fotoaparatų palyginimas, bet kažko pyksti blink.gif
Šiaip jie visi beveik vienodi, skiriasi vos keletas kriterijų ir pristatymas rinkai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2007 05 24, 16:05)
labai aciu wacko.gif nerealiai padejot eina nx kokie geri is jusu patarejai, jei nesinori nieko rasyt ir komentuot tai vapse geriau nekomentuot... doh.gif
Papildyta:
ir dar tipo super pasiulymas pasiskaityk importinius komentarus,,as turiu sita fotika, nes jis labai geras doh.gif  jau geriau tada vapse nesikomentuot.

nx ne nx, bet pasiziurek i palyginimus, kuriuos TAU zmogus nepatingejo surinkt ir nesinx cia. bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2007 05 24, 18:05)
Papildyta:

Su tokia bendravimo kultūra tikrai šaunų fotoaparata įsigysi, bet kuris vadybininkas Tau patars maloniai..
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2007 05 24, 15:05)
cia visi kazkaip nusiteike prieš olympus, bet man tai jie labai puikus, namudiniams naudojimams. atejo tokia diena kai teko savo senuka perleist mamytei ir dabar reikia naujo jis bus be abejo olympus, nes ir korteliu turim  ir visokiu kt reikalu taip kad prasau pakomentuot. miu 740,miu1000,miu780 arba 60, miu700.

Visi miu yra standartiniai ultra compactai, kurie zhmonishkai fotografuoja sauleta diena lauke. Pagal parametrus ko gero normaliau atrodo miu 1000.
Bet jei reikia mazho fotoaparato siulyciau canon ixus serija ziuret, ar ta pati Fuji F31.
Atsakyti
Na va, jau ersu f31 savininke thumbup.gif
Tik gal man neismananciai paaiskinsit kur buna gmtaja kalba instrukcijos del nustatymu..? nes knygute tik anglu kalba blush2.gif
bandziau vakar pafotkint tai labiausiai sunevino tai, kad kol fotikas sufokusuoja, nufotkina objektas jau buna pabeges blink.gif Gal ten kazka nustatyt galima kad is karto fotkintu..?
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2007 05 11, 10:39)
Aš vakar užsisakiau iš fotofabriko Canon S3 IS. Superinė kaina. Paskui sugalvojau susižinoti savikainą , tai gaunasi pigiau nei didmenininkai parduotuvėms parduoda. Dabar jau susirūpinau, kad gali būti kas nors negerai su tuo fotiku  g.gif  Gal dar kas nors užsisakinėjot  4u.gif  pasidalinkit patirtimi  4u.gif

va va.. man jau kelinti metai neduoda ramybes ta mintis kaip jie sugeba mazesnem kainom pasiulyti zmogui fotika, kai didmenininkai brangiau gauna.. g.gif tuo paciu ir kainas numusa iki tiek, jog imonei ne keliu Lt uzdarbio nebelieka unsure.gif del to fotikais ir neprekiaujam schmoll.gif
O prisigalvoti visko galima: gal garantiniai kokie, t.y. kazkada sugedo, zmogui duoda nauja, o siuos pataise gamintojai atsiuncia atgal, o pardavejai pardavineja kaip naujus nors garantinis laikotarpis ir toliau sau tiksi nuo pirmojo pirkimo?.. rolleyes.gif
Atsakyti
doovka> mjo, gerai cia pavarei. Jei taip megsti tuos olympus, turi ten kazko prie ju pripirkus, tai eik i parduotuve ir imk naujausia ar brangiausia, turek ir dziaukis. As asmeniskai manau, kad siuo metu vienas is universaliausiu ir geriausios kokybes nuotraukas daranciu yra Fuji F31. Jei yra kazkokiu specifiniu reikalavimu aparatui, kuriu sitas netenkina - tada ziuri konkrecius modelius kurie juos tenkina (plataus kampo, ultrazoomo, nardymui tinkancio, rozines spalvos ir t.t.). O is tavo prasymo 'kazka pakomentuot' apie kruva is esmes nesiskirianciu aparatu sprendziu kad tu nieko nerauki apie fotografija (kurioje pats fotikas is viso gali buti px koks) ir pati nezinai ko tau reikia, nors jau naudojaisi panasiu aparatu. Nes kitu atveju butent _tu_ cia turetum visus nusviest kuo faini olympusai ir kuo ne.
Pasiulymas truputi paskaitineti uzsienio forumus manau prasmingas tuo, kad lietuvoj niekas profesionaliai tu aparatu netestuoja, paciu naudotoju yra lb mazai, ir jie itin retai atsiliepia forumuose (ir tai komentarai dzns buna 'oi koks fainas, viskas ciki' arba 'nu niekad nebepirksiu nes nepatinka'). Siulau paskaityti sita straipsniuka is to paties DPreview. Ten apie gamintoju machinacijas su aukstais iso durninant pirkejus. Bet tarp eiluciu skaitant man pasirode kad straipsnio autoriui iki gyvo kaulo igriso nuolatinis vienodu muiliniu testavimas ir bandymai is s**o spausti vaska bandant kazka apie jas iskomentuoti. Ir kad visa ta jis daro tik del to, kad to nori neispruse 'fotografai', kurie sudaro nemaza srauta i jo tinklapi, is kurio jis uzsidirba pragyvenimui.
Atsakyti
Pumpuryte> reikalauk is pardavejo instrukcijos LT kalba. Del fokusavimo keista, nes Fuji buvo paminetas kaip gan greitai ir patikimai fokusuojantis. Ekstremaliom salygom bandyk isijungti 'continuous focus', kad nuolat sektu ir fokusuotu ten, kur nukreiptas.
Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2007 05 25, 09:45)
Pumpuryte> reikalauk is pardavejo instrukcijos LT kalba. Del fokusavimo keista, nes Fuji buvo paminetas kaip gan greitai ir patikimai fokusuojantis. Ekstremaliom salygom bandyk isijungti 'continuous focus', kad nuolat sektu ir fokusuotu ten, kur nukreiptas.

lietuviu kalba yra tik lapukas kaip krauti ir kaip kortele ideti, o ta stora knygute angliskai, o ten pagrinde visi nustatymai aprasyti. idomu gal kur internete yra, arba gal kas turit?
dar neisstudijavau knygutes, gal aiskiau pasidarys kur rasti ta 'continuous focus' ax.gif
siaip nustebau, koks jis mazutis ir lengvas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 25, 08:33)
Na va, jau ersu f31 savininke  thumbup.gif
Tik gal man neismananciai paaiskinsit kur buna gmtaja kalba instrukcijos del nustatymu..? nes knygute tik anglu kalba    blush2.gif
bandziau vakar pafotkint tai labiausiai sunevino tai, kad kol fotikas sufokusuoja, nufotkina objektas jau buna pabeges  blink.gif  Gal ten kazka nustatyt galima kad is karto fotkintu..?

nezinau is kur tu pirkai, bet man perkant pridejo CD su instrukcija F30 modelio fotoaparato (kuris beveik vienodas kaip f31) lietuviska instrukcija...
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 05 25, 09:57)
nezinau is kur tu pirkai, bet man perkant pridejo CD su instrukcija F30 modelio fotoaparato (kuris beveik vienodas kaip f31) lietuviska instrukcija...

tu teisi bigsmile.gif
turiu ir as cd thumbup.gif
matai tik vakar pirkau, is karto ciupau knygute ir fotika, o apie cd net nepagalvojau blush2.gif galvojau ten programele paleidimui doh.gif
aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 25, 11:18)
tu teisi  bigsmile.gif
turiu ir as cd  thumbup.gif
matai tik vakar pirkau, is karto ciupau knygute ir fotika, o apie cd net nepagalvojau  blush2.gif  galvojau ten programele paleidimui  doh.gif
aciu  drinks_cheers.gif

dar del knygutes Lt kalba, tai tiesiog nueik kur pirkai ir pareikalauk, man irgi nebuvo dave, bet parasiau e-maila, tai jie man greitai paskambino ir pasake kad tuo metu neturejo, o dabra galiu atvaryt ir duos, tai zinok su ta knygute daug aiskiau pasidaro, nors skaitymo doh.gif
Atsakyti