As kai sulysau po gimdymo,tai jokiu mankstu
nedariau ir nedarau

Aš jau 10 diena po gimdymo, bet sportuoti dar negalėčiau, dar truputi skauda nors neplyšau, bet laukiu labai kol sutvirtėsiu ir galėsiu pasportuoti truputį, o gal ir man kokiu nors stebuklingu būdu svoris savaime ims kristi (norėčiau).
Na, sakyčiau, kad kiekviena individualiai jaučia, kada jau gali pradėti intensyviai sportuoti. Aišku, lengva mankšta įmanoma jau šiek tiek atsigavus, o dėl intensyvesnio sporto galima pasitarti su gydytoja bei sporto klubų treneriais. Pvz. Fitlife sporto centre yra aerobikos valandos "Mama+" - labai populiarios, nes užsiėmimuose mamos sportuoja kartu su savo vaikiukais

Po gimdymo numeciau visus kg ir dar daugiau, bet nesidziaugiu savo formomis ir noreciau jas padailinti, tik kad trenere sake, kad kol maitinu nesportuoti... Bet gal presui ka nors daryti galima??
As i sporto kluba nuejau praejus 2menesiams po gimdymo, jau ir sustiprejus buvau ir maziuka vyrui paziuret nebebaisu buvo palikt. nors maitinau ejau visur ir i treniruokliu sale ir i baseina ir i soliariuma karts nuo karto, uztat pasisemdavau jegu ir grizdavau geresnes nuotaikos. Manau, kad svarbiausias rodiklis yra jusu savijauta, jei gerai jauciates, tai pirmyn, tik aisku nepersistenkite su svoriais, o baseinas is vis super!
Labai tingiu sportuoti

Sveiki
Manau kai pradesi geriau jaustis tai po truputi po truputi ir pradek
Manau kai pradesi geriau jaustis tai po truputi po truputi ir pradek

Labai tingisi sportuoti
Kiekvieną diena vis sakau "rytoj".

QUOTE(Puccha @ 2007 03 29, 10:20)
Gal tokia tema ir yra, ieškojau, bet neradau
Kada galima po gimdymo pradėt daryt mankštą? Ir kas parodo pratimus, kokius atlikt? Turi pati susirast, ar parodo ligoninėj? O kada galima pradėt sportuot intensyviau, pavyzdžiui, bėgioti?

jei gimdei pati, manau, gali mankstintis tada, kai jau pati pajusi, kad gerai jautiesi, esi sustiprejusi, jei buvo kirpta tarpviete- isitikink, kad ji uzgijusi. bet jei maitini MP ir nori toliau ta daryti, nepersistenk su svorio metimu ir dideliais fiziniais kruviais, aisku, manksta ir subalansuota mityba zindyvei ir jos kudikiui tik i nauda, bet reikia nepamirsti, kad svarbu ir poiulsis bei atitinkamas dienos kilokaloriju skaicius

QUOTE(mergaite117 @ 2007 10 26, 22:53)
Oi kiek čia vienminčių

As namuose sportuoti pradejau nuo 1,5men.tik kad kantribes nebuvo, todel nuo 2men.pradejau eiti i sporto kluba, 5 kartus i sav. bei baseina.Jauciusi fantastiskai, ir svoris, krenta ir atsipalaiduoji ,sukurineje vonioje pamirksti.Turiu gera vyra kuris kasdiena isleidzia bent porai valandu, rekomenduociau visom mamytem,be to po gimdymo oda buna issitampiusi o darant spec. pratimus stangreja, nereikia net brangiu kremu

Kada pradėjote sportuoti po gimdymo?
Buvau pradejus sportuoti praejus savaitei po gimdymu, bet greitai nostojau, nes buvo labai karsta, o ir sportuoti namie sunku prisiversti. Tai kai vaikuciui suejo 5men pradejau rimtai sportuoti.
Buvau pradejus sportuoti praejus savaitei po gimdymu, bet greitai nostojau, nes buvo labai karsta, o ir sportuoti namie sunku prisiversti. Tai kai vaikuciui suejo 5men pradejau rimtai sportuoti.