Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas po gimdymo, cezario

Gal tokia tema ir yra, ieškojau, bet neradau blush2.gif Kada galima po gimdymo pradėt daryt mankštą? Ir kas parodo pratimus, kokius atlikt? Turi pati susirast, ar parodo ligoninėj? O kada galima pradėt sportuot intensyviau, pavyzdžiui, bėgioti? fitness3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puccha: 29 kovo 2007 - 09:20
Jei jautiesi pakankamai gerai po gimdymo (jei nebuvo kirpta tarpvietė ar cezaris) tai gali kad ir nup pirmųjų dienų po truputį mankštintis. Tik nemanau, kad turėsi tam jėgų pirmąsias savaites. g.gif Mankštos intensyvumas priklauso nuo savijautos. Aišku jei maitini, tai nežinau ar gerai labai jau intensyviai sportuoti (taip kad net prakaitas piltų rolleyes.gif ). Jei eisi į sporto klubą, tai ten ir pasitark su treneriais, o jei savarankiškai nori sportuoti, tai paieškok http://www.supermama...hp?showforum=22 čia yra pratimai įvairiom kūno dalim ir šiaip įvairi info apie sportą 4u.gif
Atsakyti
Man buvo atliktas cezaris.Rimtai sportuoti pradejau 3men, bet buciau galejusi ir anksciau, bet vaikelis labai neramus buvo, daznai zysdavo, todel neturejau galimybiu ilgam islekti is namu.Jei gerai jautiesi tai ir sportuok i sveikata! fitness4.gif I nauda nuovargi, stresa nuima! wink.gif O tokia tema tikrai yra kazkur, dar kazka buvau rasiusi...SEkmes tik nereikia persistengti!
Atsakyti
Laukiuosi pirmo mažiuko, tai nežinau kokia savijauta bus po to, kai pagimdysiu 4u.gif O prieš nestuke.gif labai mėgau pabėgiot, dviratuku pavažinėt... bicycle.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2007 03 31, 12:15)
Laukiuosi pirmo mažiuko, tai nežinau kokia savijauta bus po to, kai pagimdysiu  4u.gif O prieš  nestuke.gif  labai mėgau pabėgiot, dviratuku pavažinėt... bicycle.gif

Aš irgi labai mėgau, bet dabar niekaip tam laiko nesurandu doh.gif , nes nėra kaip mažiuko palikti verysad.gif
Atsakyti
AS SU MIELU NORU PASPORTUOCIAU.BET KOLKAS APSOLIUCIAI NETURIU TAM LAIKO doh.gif smile.gif
O SPORTUOTI PATARIAMA PRADETI KUO ANKCIAU, KITA DIENA PO GIMDYMO GERAI YRA PADARYTI LENGVA MANKSTELE ,TOKIU BUDU GREICIAU ATGAUNAMA FIZINE BUKLE mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano trenerė įspejo, kad po gimdymo nepulčiau treniruoti pilvo preso, liepė palaukti bent 6 savaites- kol gimda traukiasi ir pilvo siena atsistatinėja. Dėl kitų kūno dalių nežinau, bet rankos manau treniruojasi mažiuką bekilnojant:)
Atsakyti
Gal aš tinginė pasidariau, bet tikrai jokio noro sportuot doh.gif Užtenka kiek prisilakstau namie plius pora valandų miške bestumiant vežimą - vakare tik miego norisi
Atsakyti
Man buvo cezaris, tai daktarai leido po 6 savaičių mankštelę pradėt daryti, bet kad nelabai yra kada 4u.gif
Atsakyti
Aš tai pavežioju mažyle moške kokias 2 valandas pareinu namo tai privargus jauciuosi, užtenka ir tokio sporto
Atsakyti
Idomu, kada galima pradeti sportuoti po cazario operacijos? man ginekologe nieko konkreciai apziurejuusi po menesio neuzdraude, tik sake, kad ypac svarbus pratimai pilvui, norint , kad nenukares liktu. Po operacijos praejo jau 2 men, tad noreciau lankyti joga ar pilvo soki, tik nezinau, ar galima? pasidalinkit savo patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(jola10 @ 2007 04 23, 17:00)
Idomu, kada galima pradeti sportuoti po cazario operacijos? man ginekologe nieko konkreciai apziurejuusi po menesio neuzdraude, tik sake, kad ypac svarbus pratimai pilvui, norint , kad nenukares liktu. Po operacijos praejo jau 2 men, tad noreciau lankyti joga ar pilvo soki, tik nezinau, ar galima? pasidalinkit savo patirtimi.

As sportavau po 3 men. tik nedariau juokiu pratimu presuj.
Kaip sake gydytoja galima lengvus atsilenkimus daryti .Ped ne persistengti o po 6 men.gali laisvai daryti visus pratimus.
O jogos trenere perspek kad buvai operuota....turi patarti kokius pratimus galima o kokiu ne
sekmes
Atsakyti