Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Gal ir stipriai nubludysiu, bet ar negali tas Wolke krumas buti kokia veigele g.gif

Na o cia mano kuklus zydejimai smile.gif Tik su tulpems biski nepataikiau. Sodinau, kad raudonos ir geltonos prazystu kartu, o gavos taip kad raudonos pasivelino su ziedukais. Ech ta patirties stoka...

Tiesa, o knifofija pirmais metais zydi? Kai is svoguno sudaigini.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 04 01, 23:14)
Gal ir stipriai nubludysiu, bet ar negali tas Wolke krumas buti kokia veigele

Tai kad veigeles ziedynai kitaip issideste, o cia - zydi tik virsunes.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,
Buvom parodoj, bet nieko nenusipirkom schmoll.gif Kažkaip kad ko ypatingo ir nemačiau unsure.gif O vakar grįžom , tai žiūriu krokai lauke jau pražydę thumbup.gif ir surfinija namuose jau su žiedais wub.gif Kažkaip negalvojau kad taip greitai pražys g.gif O daigelį buvau pirkus tokį mažulytį Žalioj stotelėj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 18:13)
Įdomu kaip Jolaxus, Ju -Ju, Smiltei parodoje sekĖsi, laukiu, Nekantrauju pasakojimų ir gerų įspūdžių...

QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 21:57)
Be pirmadenio nesužinosim, kaip ten mūsų jolaxus, nes namuose interneto neturi verysad.gif . Bet įsivaizduoju, važiavo su priekabą, kad viską parsivežt, o rytoj ir sekmadienį plušės darbštuolėle mergužėlė, kol viską tinkamai susodins, o pirmadienį, na, gal antradienį  g.gif  mums pateiks foto  bigsmile.gif

na pateikiu ataskaitą biggrin.gif
negaliu krykštauti, kad toj parodoj pamačiau kąžką toookio, man daugiau imponavo tai, kad pasivaikščiojau studijų laikų takais ax.gif
pirkom rododendrą žemaūgį - 25 Lt, šlamučių nauja rūšis - smulkialapiai tokie, kriaušių, slyvaičių dairėmės, bet paskui nusprendėm kuriem galam jas iš Kauno gabenti - bus mugių ir Vilniuj rolleyes.gif Tiesa, kaip tikri ūkininkai papirkom 10 kg veislinių sėklinių bulvių, šiemet pirmi metai palikom daržiuke šiek tiek žemės bulvėms, nes kai prasideda šviežios aš jas pripažįstu tik ką tik iškastas iš dirvos, o ne apdžiūvusias dvi dienas stovėjusias, tai va sakom reikia rimtų bulvikių pasisodinti, o ne bile kokių smile.gif
o foto pateiksiu įdenojus, reikia gi dar ir padirbėti kažkiek mirksiukas.gif tikrai šeštadienį oras geras buvo tai papurenau žemelę ir su fotoaparatu pavaikščiojau, nufotografavau kitus kampus dar nerodytus cool.gif

QUOTE(fashion @ 2007 03 30, 23:26)
Rododendra man iki keliu kazkur, mokejau 40lt. Bet va kam tas lanksvas pirkau  doh.gif Niekam man ju nereikejo, galvojau apie kita krumeli, ir susimakalavau, ir visai nereikalingas nusipirkau. Nu ir i kuri gala jas sodinti  doh.gif

O tu lanksvas aukštas pirkai? Man tai žemaūgės lanksvos labai patinka - pas mane tame šlaite kur pakraščiu geltonlapiai augalėliai auga tai ir yra geltonlapės lanksvos ir man jos labai thumbup.gif

QUOTE(evansmum @ 2007 04 01, 18:39)
Labas vakarelis.
Mes jau greit kraustisymes i namuka, tai pradejom apie aplinkos sutvarkyma mastyt.
Kazkiek paskaiciau sia tema, tai supratau, jog kai kurios daug ka darote savo rankomis. Tai dabar turiu klausima- ar kas nors bandet patys daryti veja? Ar labai sudetinga? Labai domina kiek imanoma daugiau info.
Buciau laaaaabai dekinga  4u.gif

jau kažkuri minėjo - daug apie vejas kalbėjom, pirmo puslapio senų temų nuorodas paskaitinėk, suprantu, kad gal nuobodoka kapstytis, bet ir rašyti tą patį daug kartų atbunka pirštai blush2.gif
Atsakyti
Zinovės smile.gif , pasakykit, ar dar ne per anksti purkšti vaismedžius?
Atsakyti
QUOTE(marene @ 2007 04 02, 08:58)
Zinovės smile.gif , pasakykit, ar dar ne per anksti purkšti vaismedžius?

Pats tas thumbup.gif Kol nesproge pumpurai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 02, 08:55)
Pats tas  thumbup.gif  Kol nesproge pumpurai  wub.gif

O dėl ko juos reikia purkšti blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 04 02, 10:21)
O dėl ko juos reikia purkšti  blush2.gif  g.gif

Kad nepultų visokie vabalai ir kirmėlės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 04 02, 09:27)
Kad nepultų visokie vabalai ir kirmėlės biggrin.gif

Tai vat didžioji augintoja oš manęs doh.gif O jei pernai rudenį pasodinom, kaži irgi reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 03 30, 23:26)
Rododendra man iki keliu kazkur, mokejau 40lt. Bet va kam tas lanksvas pirkau  doh.gif Niekam man ju nereikejo, galvojau apie kita krumeli, ir susimakalavau, ir visai nereikalingas nusipirkau. Nu ir i kuri gala jas sodinti  doh.gif

Na, lanksvos jau pasodintos, migdolas irgi geroj vieteles leidzia sakneles. Rododendras irgi savo vietele rado smile.gif Visa sestadieni sodininkyste uzsiiminejom su vyru. Ziuresim kokios lanksvos uzaugs, nes sakau - norejau tokio krumelio geltonais ziedais, kur anksti pavasari prazysta. Pasirodo tas krumelis vadinasi ... doh.gif ir vel pavadinima uzmirsau, uzsirasiu esu, bet neturiu prie saves. Mane is tikro mama isgasdino, sake kad prie musu aplinkos eksterjero (ar interjero) netiks lanksvos. Todel ir pasodinau gale sklypo verysad.gif O jei grazios pasirodys, kazkur gal arciau perkelsiu. Kazkuri klause ar jos zemauges, tai net ir nezinau.. blush2.gif Nepaklausiau kaip pirkau.

Rododendras grazuolis bus baltais su rausvu ziedais. Graziai turetu prazysti. Kada kazin jie prazys? wub.gif

O zinokit koks migdolas grazutis, jau ziedeliai uzsimezge, maziukas dar, bet kai paaugs, visi gales pasigrozeti, dabar tvora uzstoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 02 balandžio 2007 - 10:42
QUOTE(fashion @ 2007 04 02, 11:39)
...norejau tokio krumelio geltonais ziedais, kur anksti pavasari prazysta. Pasirodo tas krumelis...  doh.gif  ir vel pavadinima uzmirsau, uzsirasiu esu, bet neturiu prie saves.  ....

forsitija vadinazi tas geltonai žydinti krūmelis smile.gif
Atsakyti
na norit dar vienu medeliu sugundysiu ax.gif cia irgi nuotrauka is praejusio pavasario,bet kai nuzydejo mes ji isrovem,nes toks persenes nebegrazus atrode,o dabar ieskau tokio jauno medelio,bet kad nezinau pavadinimo-nezinau ir ko ieskot doh.gif girdejau lyg -auksiniu lietum ji vadino doh.gif nu kai zydi tai nuostabiai atrodo wub.gif buna ir melynais ziedais
user posted image
Atsakyti