Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 18:13)
Įdomu kaip Jolaxus, Ju -Ju, Smiltei parodoje sekĖsi, laukiu, Nekantrauju pasakojimų ir gerų įspūdžių...

Ju.Ju sekesi parodoj taip kaip ir tau, Lululu lotuliukas.gif
Vaziuojam rytoj is pacio ryto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 30, 22:33)
Ju.Ju sekesi parodoj taip kaip ir tau, Lululu  lotuliukas.gif
Vaziuojam rytoj  is pacio ryto  thumbup.gif

Va tai tau...likimo draugė, ką vaikas pramiegojo...?
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 21:35)
Va tai tau...likimo draugė, ką vaikas pramiegojo...?

Didelis kosejanti vaikas uzsizaide smelynej lotuliukas.gif Turejom siokiu tokiu reikalu kaune, manem sutvarkyti juos po muges, bet nusprendem tai padaryti iki.Tai tik puse 4 atsilaisvinom verysad.gif Del tos pacios priezasties nevaziavom, kad per velu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 30, 22:39)
Didelis kosejanti vaikas uzsizaide smelynej  lotuliukas.gif Turejom siokiu tokiu reikalu kaune, manem sutvarkyti juos po muges, bet nusprendem tai padaryti iki.Tai tik puse 4 atsilaisvinom  verysad.gif Del tos pacios priezasties nevaziavom, kad per velu  unsure.gif

Rytoj spalva nesikeičia,vis dar žydra lotuliukas.gif , o gal jau žali būsit, ir didelis baby tebekostintis? Aš iki rytojaus didelių pasikeitmų neplanuoju, vis dar bladzinka ir su akuliorais... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lululu: 30 kovo 2007 - 20:43
QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 21:42)
Rytoj spalva nesikeičia,vis dar žydra  lotuliukas.gif , o gal jau žali būsit, ir didelis baby tebekostintis? Aš iki rytojaus didelių pasikeitmų neplanuoju, vis dar bladzinka ir su akuliorais... tongue.gif

lotuliukas.gif Jei taip karsta bus, busiu juoda blondine jau be vezimo, bet su kosejancia apsauga cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 30 kovo 2007 - 20:51
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 30, 22:45)
lotuliukas.gif Jei taip karsta busiu juoda blondyne jau be vezimo, bet su kosejancia apsauga  cool.gif

O gaila, žydra yra žydra, visur matoma, kaip žibuoklė, ar rugiagelė, o juoda...ką juoda g.gif , tokių gėlių net nėra.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 21:48)
O gaila, žydra yra žydra, visur matoma, kaip žibuoklė, ar rugiagelė, o juoda...ką juoda  g.gif , tokių gėlių net nėra..  biggrin.gif

Yra juodos naslaites tongue.gif Busiu naslaitele tikra,sluosiu visus trupinius muges lotuliukas.gif Tikiuosi forumietes neviska ishpirko g.gif Idomu kaip ten musu jolaxus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 30, 22:53)
Yra juodos naslaites  tongue.gif Busiu naslaitele tikra,sluosiu visus trupinius muges lotuliukas.gif Tikiuosi forumietes neviska ishpirko  g.gif Idomu kaip ten musu  jolaxus  rolleyes.gif

Be pirmadenio nesužinosim, kaip ten mūsų jolaxus, nes namuose interneto neturi verysad.gif . Bet įsivaizduoju, važiavo su priekabą, kad viską parsivežt, o rytoj ir sekmadienį plušės darbštuolėle mergužėlė, kol viską tinkamai susodins, o pirmadienį, na, gal antradienį g.gif mums pateiks foto bigsmile.gif
Užsisvajojau aš čia truputuką biggrin.gif
Turiu vilties, kad Smiltė dar čia pasirodys iki rytojaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lululu: 30 kovo 2007 - 20:59
QUOTE(Gritė @ 2007 03 30, 16:39)
Fashion, kokį rododendrą pirkai ir kiek kainavo? Brangus? Aš prieš mėnesį iš Lenkijos parsivežiau vieną taburetės dydžio visžalį 'Bluerettia" su daugybe sukrautų žiedų tai mokėjau 20zl (apie 18Lt) Jaučiu reikėjo daugiau paimti....

Rododendra man iki keliu kazkur, mokejau 40lt. Bet va kam tas lanksvas pirkau doh.gif Niekam man ju nereikejo, galvojau apie kita krumeli, ir susimakalavau, ir visai nereikalingas nusipirkau. Nu ir i kuri gala jas sodinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 03 30, 22:26)
Rododendra man iki keliu kazkur, mokejau 40lt. Bet va kam tas lanksvas pirkau  doh.gif Niekam man ju nereikejo, galvojau apie kita krumeli, ir susimakalavau, ir visai nereikalingas nusipirkau. Nu ir i kuri gala jas sodinti  doh.gif

Kodėl taip nusivylei? Man tai lanksvos labai patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 03 30, 23:26)
Rododendra man iki keliu kazkur, mokejau 40lt. Bet va kam tas lanksvas pirkau  doh.gif Niekam man ju nereikejo, galvojau apie kita krumeli, ir susimakalavau, ir visai nereikalingas nusipirkau. Nu ir i kuri gala jas sodinti  doh.gif

blush2.gif gal parduot nori? kiek mokejai? g.gif
cia apie toki sneka eina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 30 kovo 2007 - 23:19
Labas, laukiu kol maziuke atsikels ir vaziuosim is apt ryto, ir taip turbut ten bus jau pakankamai privazivusiu smile.gif o lanksva kiek zinau, tai ji turetu jau po kokio menesio suzydeti ir zydi baltai, pasaka is tikro, jei apie tai as kalbu?
Atsakyti