Si savaitgali pasiryzau intensyviai griebt tavrkytis aplinka
gal kas gali pasakyti iki kada paroda vyks?ta prasme ar sekmadieni dar vyks?
AČIŪ
AČIŪ
QUOTE(diinka @ 2007 03 30, 13:37)
rytoj paskutine diena
Nu tai ką,merginos,belieka tik šaunių pirkinių jums palinkėt
Na mergaites, galiu pasigirti. Ka tik gryzom is parodos, nusipirkau grazuoli rododendra, 2 lanksvas, migdola, ir seklu visokiausiu. Liuks, labai patiko, dar daug graziu augalu maciau. Tiesa, vaziavom ir mes iki pamologiniu sodu, bet ten vartai uzrakinti buvo, o toliau pavaziavus yra medelynas (uzmirsau pavarde to zmogelio), tai ten migdola pirkom. Sekmes visoms!
Fashion, kokį rododendrą pirkai ir kiek kainavo? Brangus? Aš prieš mėnesį iš Lenkijos parsivežiau vieną taburetės dydžio visžalį 'Bluerettia" su daugybe sukrautų žiedų tai mokėjau 20zl (apie 18Lt) Jaučiu reikėjo daugiau paimti....
O aš, o aš, o aš .... tiek planavu tiek planavau...ir neišvažiavam. Vyras nespėjo grįšti iš susitikimo laiku, paskamabino 15 val., kad jau atvažiuoja manęs pasiimti, o tai ko važiuoti, kai valandą reikią važiuoti iki vietos, o paskui bėgom bėgom, nes 17 val. paroda užsidaro. Taip liūdna būvo, bet kaip čia kažkas sakė, nėra to blogo, kas neįšeitų į gerą , parašiau dalį darbo, kuris senai reikėjo parašyti ir sutarėm, kad rytoj būtinai 11 val. važiuosim. Aš tik bijau, kad nebūtų viskas prapirkta, nors kainos tai turėtų būti gerokai žemesnės, nes likučių pardavėjai nelabai norės vežtis atgal, geriau pigiau paleis
jei kas ka papirkot parasykit dydzius mazdaug ir kainas, labai domina???
Įdomu kaip Jolaxus, Ju -Ju, Smiltei parodoje sekĖsi, laukiu, Nekantrauju pasakojimų ir gerų įspūdžių...