Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Vakar raganiu mugej tikrai maciau, tik kainu nepaklausiau.
Atsakyti
Si savaitgali pasiryzau intensyviai griebt tavrkytis aplinka doh.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as i jusu gretas, gal siandien i paroda pavyks nuvaziuoti. Bet ka pirksiu, tiksliai net nezinau, visko reik doh.gif
Atsakyti
gal kas gali pasakyti iki kada paroda vyks?ta prasme ar sekmadieni dar vyks?
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 03 30, 13:37)
gal kas gali pasakyti iki kada paroda vyks?ta prasme ar sekmadieni dar vyks?
AČIŪ 4u.gif

rytoj paskutine diena rolleyes.gif
Atsakyti
Nu tai ką,merginos,belieka tik šaunių pirkinių jums palinkėt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Na mergaites, galiu pasigirti. Ka tik gryzom is parodos, nusipirkau grazuoli rododendra, 2 lanksvas, migdola, ir seklu visokiausiu. Liuks, labai patiko, dar daug graziu augalu maciau. Tiesa, vaziavom ir mes iki pamologiniu sodu, bet ten vartai uzrakinti buvo, o toliau pavaziavus yra medelynas (uzmirsau pavarde to zmogelio), tai ten migdola pirkom. Sekmes visoms!
Atsakyti
Fashion, kokį rododendrą pirkai ir kiek kainavo? Brangus? Aš prieš mėnesį iš Lenkijos parsivežiau vieną taburetės dydžio visžalį 'Bluerettia" su daugybe sukrautų žiedų tai mokėjau 20zl (apie 18Lt) Jaučiu reikėjo daugiau paimti....
Atsakyti
O aš, o aš, o aš .... verysad.gif tiek planavu tiek planavau...ir neišvažiavam. verysad.gif Vyras nespėjo grįšti iš susitikimo laiku, paskamabino 15 val., kad jau atvažiuoja manęs pasiimti, o tai ko važiuoti, kai valandą reikią važiuoti iki vietos, o paskui bėgom bėgom, nes 17 val. paroda užsidaro. Taip liūdna būvo, bet kaip čia kažkas sakė, nėra to blogo, kas neįšeitų į gerą smile.gif , parašiau dalį darbo, kuris senai reikėjo parašyti ir sutarėm, kad rytoj būtinai 11 val. važiuosim. thumbup.gif Aš tik bijau, kad nebūtų viskas prapirkta, nors kainos tai turėtų būti gerokai žemesnės, nes likučių pardavėjai nelabai norės vežtis atgal, geriau pigiau paleis lotuliukas.gif
Atsakyti
jei kas ka papirkot parasykit dydzius mazdaug ir kainas, labai domina???
Atsakyti
Įdomu kaip Jolaxus, Ju -Ju, Smiltei parodoje sekĖsi, laukiu, Nekantrauju pasakojimų ir gerų įspūdžių...
Atsakyti
Galiu as parasyti apie rododendru kainas. Bent jau vakar parodoje pagrinde ju kainos buvo 45-50 litu. Bet vienoj vietoj maciau, kad pardavineja uz 25 litus, o jau tokius pakankamai didelius uz 35 litus. O kaip siandien, tai nezinau..
Atsakyti