Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Wolke @ 2007 04 29, 22:25)
user posted image
siandien paveikslavau  mirksiukas.gif gelynai su akmenimis  wub.gif

ot nuo ryto susinervinau verysad.gif ir kam taip erzintis mirksiukas.gif taip grazu ir silta tavo nuotraukoje,o kada pas mane taip bus? cry.gif tvarkomes dar vyro senelio sodintame sode,ka ispjauti ka palikti? g.gif gerai jums cia prie nauju namu ir tusciuose sklypuose,o kai is seno nauja reikia padaryt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(une @ 2007 04 29, 23:48)
o kaip fainai  thumbup.gif  juk ne del reklamos cia rasai? (nes ji draudziama), o tam, kad gali padeti su patarimais ir patirtimi? tongue.gif  thumbup.gif

na,man asmeniskai tai panasu i klientu paieska,bet ka gali zinot g.gif patarimu tai zinoma norisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 04 29, 22:25)
user posted image
siandien paveikslavau  mirksiukas.gif gelynai su akmenimis  wub.gif

Labai grazu, tik man noretusi kad vietoj zydru naslaiciu butu ryskiai melynos. Bet cia tik mano nuomone. O siaip derinant geriausia sodinti ryskias spalvas prie ryskiu, sviesiais prie sviesiu, nes tada jos viena kita papildo. Dabar zydros prapuola tarp baltu ir geltonu.
Atsakyti
Gražu pas jus, mergaitės wub.gif Aš tai va irgi bandau patvarkyt pusiau seną, pusiau naują sklypą, kai ką paliekam, kai ką išpjovėm ir iš naujo sodinom jaunus augalus... Bet kažkaip pavasario darbymečio metu užklumpa vis kokios priežastys, dėl kurių darbai nevyksta tokiu intensyvumu, kaip norėtųsi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 04 30, 11:34)
Gražu pas jus, mergaitės  wub.gif  Aš tai va irgi bandau patvarkyt pusiau seną, pusiau naują sklypą, kai ką paliekam, kai ką išpjovėm ir iš naujo sodinom jaunus augalus... Bet kažkaip pavasario darbymečio metu užklumpa vis kokios priežastys, dėl kurių darbai nevyksta tokiu intensyvumu, kaip norėtųsi  verysad.gif

oi kaip suprantu smile.gif o taip norisi kad greiciau grazu butu,as save vis paguodziu:tu planuoji,o Dievulis juokiasi........... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madre @ 2007 04 30, 10:35)
taip grazu ir silta tavo nuotraukoje,o kada pas mane taip bus? cry.gif tvarkomes dar vyro senelio sodintame sode,ka ispjauti ka palikti? g.gif gerai jums cia prie nauju namu ir tusciuose sklypuose,o kai is seno nauja reikia padaryt doh.gif

Ir aš nervinuosi kai tokį grožį matau biggrin.gif nes mes taip pat sename sode tvarkomės,tai pernai išpjovėme visus senus medžius ir išvertėme kelmus,palikome tik kelis jaunus medelius ir padarėme visur veją,jei galima ją taip pavadinti cry.gif
Vakar vyrui porinu dėl vejos,sakau kam iš vis vargom ir lyginome,volavome,jei po žiemos viskas kaip nieko nedaryta doh.gif
Sako ko tu čia pergyveni,bele tik žolė,o paskui smėlio dėžė statysis,supynės,kokį baseiniuką padarysiu,gėlyną-labai labai patinka našlaitės ir pas jus pamačiau Rododendras wub.gif tai kaip ir nelabai daug jos liks,o ir tos mindyti bus negaila.Sako juk ne golfo aikštyną darėmės hihihi.gif na tai tipo apramino mane.
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 04 30, 11:34)
  Aš tai va irgi bandau patvarkyt pusiau seną, pusiau naują sklypą, kai ką paliekam, kai ką išpjovėm ir iš naujo sodinom jaunus augalus...

tu cia garsiai nekalbek ax.gif as jau uz tai gavau velniu blush2.gif mes ir su senu vargstam doh.gif

vakar buvau tokiam geliu rojuj wub.gif nu tai tokiems neismaneliams kaip as tai -lobynas...o jau gelyciu ir augaleliu ivairove rolleyes.gif
user posted image

Atsakyti
O čia sveiki atvykę į Šilingės tėviškę blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 04 30, 12:23)
O čia sveiki atvykę į Šilingės tėviškę  blush2.gif

Gražu kaip nerealiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 04 30, 12:23)
O čia sveiki atvykę į Šilingės tėviškę  blush2.gif
user posted image

Labai gražu matosi,o negalima būtų iš arčiau nuotraukyčių thumbup.gif
Atsakyti
Dar
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti