Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

sukiosiuos ten kur tarp augalų ir kaip turgaus čigonė cigaretes kontrabandines siūlydama murmėsiu sau po nosim, "smiltis, Lululu, Ju-Ju, smiltis, Lululu, Ju-Ju" a mažu kas atsilieps blink.gif
ale šeima tai pasakytų, kad motinėlė nublūdo totaliai lotuliukas.gif
gerai, panos, pasidalinsim įspūdžiais grįžę, nes čia jau prisismaginom kaip reikiant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 30, 11:15)
sukiosiuos ten kur tarp augalų ir kaip turgaus čigonė cigaretes kontrabandines siūlydama murmėsiu sau po nosim, "smiltis, Lululu, Ju-Ju, smiltis, Lululu, Ju-Ju" a mažu kas atsilieps  blink.gif
ale šeima tai pasakytų, kad motinėlė nublūdo totaliai lotuliukas.gif
gerai, panos, pasidalinsim įspūdžiais grįžę, nes čia jau prisismaginom kaip reikiant thumbup.gif

Na vaizdelis tai neblogas, sakyčiau, būtų. lotuliukas.gif
Kalbėjau dabar su drauge, ji mokėsi žemkėj, tai sake, kad pavažiavus už žemkės 2-3 km. yra palmologiniai sodai, kur galima visai papigiai medelių ir krūmų nuspirkti, girdėjot apie tai ką nors?
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 10:22)
....Kalbėjau dabar su drauge, ji mokėsi žemkėj, tai sake, kad pavažiavus už žemkės 2-3 km. yra palmologiniai sodai, kur galima visai papigiai medelių ir krūmų nuspirkti, girdėjot apie tai ką nors?

o kuria čia kryptimi?
aš gi irgi studijavau, apylinkes to rajono jaučiu, tačiau tuomet nelabai domėjausi tuo kuo dabar esu užsikabliavusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 30, 11:28)
o kuria čia kryptimi?
aš gi irgi studijavau, apylinkes to rajono jaučiu,  tačiau tuomet nelabai domėjausi tuo kuo dabar esu užsikabliavusi ax.gif

Tai žinok, tiek te ir pasakė, kad už žemkes, sako, žmonių vietinių pasiklausi, jie tikrai žinos. Tai aš ir galvoju, maž pabandysiu paieškoti, nieks per galvą gal neduos.
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 10:22)
Na vaizdelis tai neblogas, sakyčiau, būtų.  lotuliukas.gif
Kalbėjau dabar su drauge, ji mokėsi žemkėj, tai sake, kad pavažiavus už žemkės 2-3 km. yra palmologiniai sodai, kur galima visai papigiai medelių ir krūmų nuspirkti, girdėjot apie tai ką nors?

Pomologiniai gal g.gif Tai būtų vaismedžių. Važiuoti Šakių plentu reiktų, ten baigiasi Akademijos miestelis, yra Ringaudų miestelis. Va šalia ir yra medelynas garsiojo Amšiejaus 4u.gif
Atsakyti
prisiminiaus įdomų variantą gėlių sėklų vakar Senukuose užmačiau - Vilmorin firmos sėklos tokiom dėžutėm didesnėm bet ne didelė dėžė, o maždaug kaip pusė sausainių pakelio, kaina apie 30 Lt. Ten įvairūs sėklų mišiniai - geltonų atspalvių mišinys, daugiamečių mišinys, vienmečių mišinys, visą vasarą žydintis mišinys ir pan.
Pagalvojau, kas dar neturi sutvarkytos aplinkios, bet norisi bent kažkiek pasigražinti kokį kampą, tai gal ir neblogas varintas - paėmei tą saują sėklų ir paleidai pavėjui numatytoj vietoj, o paskui jau matysi kokios kaip žydi, kokios patiks labiau, o jei daugiametės, tai paskui jau matant kas kaip atrodo galima išisodinti kitiems metams į numatytas vietas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilingė @ 2007 03 30, 11:11)
Pomologiniai gal  g.gif  Tai būtų vaismedžių. Važiuoti Šakių plentu reiktų, ten baigiasi Akademijos miestelis, yra Ringaudų miestelis. Va šalia ir yra medelynas garsiojo Amšiejaus  4u.gif

girdėta pavardė, o gal žinai ar jis tik vaismedžius turi? dekoratyvinių medelių ne? konkrečiai šermukšniai mane užkabinę ax.gif
Šilinge, tavo parašas liux thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 30 kovo 2007 - 10:17
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 30, 11:12)
prisiminiaus įdomų variantą gėlių sėklų vakar Senukuose užmačiau - Vilmorin firmos sėklos .....

Mes pernai pirkom sios firmos seklu doh.gif Nusivylem tragiskai unsure.gif
Net zirniu daigumas buvo apgailetinas, nekalbant apie pacius zirnelius doh.gif unsure.gif
Daugiau NIEKADA sio gamintojo nepirksiu schmoll.gif
Gal tik mum nepasiseke taip...nezinau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 30, 11:17)
Mes pernai pirkom sios firmos seklu  doh.gif Nusivylem tragiskai  unsure.gif
Net zirniu daigumas buvo apgailetinas, nekalbant apie pacius zirnelius  doh.gif  unsure.gif
Daugiau NIEKADA sio gamintojo nepirksiu  schmoll.gif 
Gal tik mum nepasiseke taip...nezinau  cool.gif

beje, aš kitką pastebėjau, man jų instrukcijos ant pakelių keistos kažkokios būna, toks įspūdis kad ne mūsų oro sąlygoms pritaikytos blink.gif o šiaip esu tik serenčius (tagetes) sėjus iš jų, tai udygo puikiai, betgi serenčiai visai nereiklūs, o rimtesnių tos firmos nieko nesu pirkusi...
nu viskas, mergikės, kinkau arklius ir į kelią, iki pirmadienio bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 30 kovo 2007 - 10:23
QUOTE(Šilingė @ 2007 03 30, 12:11)
Pomologiniai gal  g.gif  Tai būtų vaismedžių. Važiuoti Šakių plentu reiktų, ten baigiasi Akademijos miestelis, yra Ringaudų miestelis. Va šalia ir yra medelynas garsiojo Amšiejaus  4u.gif

Va va, ką reikškia būti sugedusiu telefonu..., tai iš pomologinių, palmologiniai sodai pasidaro.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 30, 11:16)
girdėta pavardė, o gal žinai ar jis tik vaismedžius turi? dekoratyvinių medelių ne? konkrečiai šermukšniai mane užkabinę ax.gif
Šilinge, tavo parašas liux thumbup.gif

Apie šermukšnius nežinau schmoll.gif , vaismedžiais tai plačiai užsiima mirksiukas.gif
O dėl parašo tai ką jau čia, tiesiog tiesą rašau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šilingė, o ten tikrai tik vaismedžiai?
Ups, tu greitesne su atsakymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lululu: 30 kovo 2007 - 10:47
siandien paskaiciau kad daug kas vaziuosit i paroda, gal galit uzmest aki, ar yra raganiu, bet noeciau bordines, tik ne violetines.ir kokia kaina smile.gif Aciu
Atsakyti