sukiosiuos ten kur tarp augalų ir kaip turgaus čigonė cigaretes kontrabandines siūlydama murmėsiu sau po nosim, "smiltis, Lululu, Ju-Ju, smiltis, Lululu, Ju-Ju" a mažu kas atsilieps
ale šeima tai pasakytų, kad motinėlė nublūdo totaliai
gerai, panos, pasidalinsim įspūdžiais grįžę, nes čia jau prisismaginom kaip reikiant
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 30, 11:15)
sukiosiuos ten kur tarp augalų ir kaip turgaus čigonė cigaretes kontrabandines siūlydama murmėsiu sau po nosim, "smiltis, Lululu, Ju-Ju, smiltis, Lululu, Ju-Ju" a mažu kas atsilieps
gerai, panos, pasidalinsim įspūdžiais grįžę, nes čia jau prisismaginom kaip reikiant
Na vaizdelis tai neblogas, sakyčiau, būtų.
Kalbėjau dabar su drauge, ji mokėsi žemkėj, tai sake, kad pavažiavus už žemkės 2-3 km. yra palmologiniai sodai, kur galima visai papigiai medelių ir krūmų nuspirkti, girdėjot apie tai ką nors?
QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 10:22)
....Kalbėjau dabar su drauge, ji mokėsi žemkėj, tai sake, kad pavažiavus už žemkės 2-3 km. yra palmologiniai sodai, kur galima visai papigiai medelių ir krūmų nuspirkti, girdėjot apie tai ką nors?
o kuria čia kryptimi?
aš gi irgi studijavau, apylinkes to rajono jaučiu, tačiau tuomet nelabai domėjausi tuo kuo dabar esu užsikabliavusi
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 30, 11:28)
o kuria čia kryptimi?
aš gi irgi studijavau, apylinkes to rajono jaučiu, tačiau tuomet nelabai domėjausi tuo kuo dabar esu užsikabliavusi
Tai žinok, tiek te ir pasakė, kad už žemkes, sako, žmonių vietinių pasiklausi, jie tikrai žinos. Tai aš ir galvoju, maž pabandysiu paieškoti, nieks per galvą gal neduos.
QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 10:22)
Na vaizdelis tai neblogas, sakyčiau, būtų.
Kalbėjau dabar su drauge, ji mokėsi žemkėj, tai sake, kad pavažiavus už žemkės 2-3 km. yra palmologiniai sodai, kur galima visai papigiai medelių ir krūmų nuspirkti, girdėjot apie tai ką nors?
Pomologiniai gal Tai būtų vaismedžių. Važiuoti Šakių plentu reiktų, ten baigiasi Akademijos miestelis, yra Ringaudų miestelis. Va šalia ir yra medelynas garsiojo Amšiejaus
prisiminiaus įdomų variantą gėlių sėklų vakar Senukuose užmačiau - Vilmorin firmos sėklos tokiom dėžutėm didesnėm bet ne didelė dėžė, o maždaug kaip pusė sausainių pakelio, kaina apie 30 Lt. Ten įvairūs sėklų mišiniai - geltonų atspalvių mišinys, daugiamečių mišinys, vienmečių mišinys, visą vasarą žydintis mišinys ir pan.
Pagalvojau, kas dar neturi sutvarkytos aplinkios, bet norisi bent kažkiek pasigražinti kokį kampą, tai gal ir neblogas varintas - paėmei tą saują sėklų ir paleidai pavėjui numatytoj vietoj, o paskui jau matysi kokios kaip žydi, kokios patiks labiau, o jei daugiametės, tai paskui jau matant kas kaip atrodo galima išisodinti kitiems metams į numatytas vietas
Papildyta:
girdėta pavardė, o gal žinai ar jis tik vaismedžius turi? dekoratyvinių medelių ne? konkrečiai šermukšniai mane užkabinę
Šilinge, tavo parašas liux
Pagalvojau, kas dar neturi sutvarkytos aplinkios, bet norisi bent kažkiek pasigražinti kokį kampą, tai gal ir neblogas varintas - paėmei tą saują sėklų ir paleidai pavėjui numatytoj vietoj, o paskui jau matysi kokios kaip žydi, kokios patiks labiau, o jei daugiametės, tai paskui jau matant kas kaip atrodo galima išisodinti kitiems metams į numatytas vietas
Papildyta:
QUOTE(Šilingė @ 2007 03 30, 11:11)
Pomologiniai gal Tai būtų vaismedžių. Važiuoti Šakių plentu reiktų, ten baigiasi Akademijos miestelis, yra Ringaudų miestelis. Va šalia ir yra medelynas garsiojo Amšiejaus
girdėta pavardė, o gal žinai ar jis tik vaismedžius turi? dekoratyvinių medelių ne? konkrečiai šermukšniai mane užkabinę
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 30, 11:12)
prisiminiaus įdomų variantą gėlių sėklų vakar Senukuose užmačiau - Vilmorin firmos sėklos .....
Mes pernai pirkom sios firmos seklu Nusivylem tragiskai
Net zirniu daigumas buvo apgailetinas, nekalbant apie pacius zirnelius
Daugiau NIEKADA sio gamintojo nepirksiu
Gal tik mum nepasiseke taip...nezinau
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 30, 11:17)
Mes pernai pirkom sios firmos seklu Nusivylem tragiskai
beje, aš kitką pastebėjau, man jų instrukcijos ant pakelių keistos kažkokios būna, toks įspūdis kad ne mūsų oro sąlygoms pritaikytos o šiaip esu tik serenčius (tagetes) sėjus iš jų, tai udygo puikiai, betgi serenčiai visai nereiklūs, o rimtesnių tos firmos nieko nesu pirkusi...
nu viskas, mergikės, kinkau arklius ir į kelią, iki pirmadienio
QUOTE(Šilingė @ 2007 03 30, 12:11)
Va va, ką reikškia būti sugedusiu telefonu..., tai iš pomologinių, palmologiniai sodai pasidaro..
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 30, 11:16)
Apie šermukšnius nežinau , vaismedžiais tai plačiai užsiima
O dėl parašo tai ką jau čia, tiesiog tiesą rašau
Šilingė, o ten tikrai tik vaismedžiai?
Ups, tu greitesne su atsakymu.
Ups, tu greitesne su atsakymu.
siandien paskaiciau kad daug kas vaziuosit i paroda, gal galit uzmest aki, ar yra raganiu, bet noeciau bordines, tik ne violetines.ir kokia kaina Aciu