Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(vilma27 @ 2007 04 27, 15:23)
Niu ainu dar pafotkinsiu ok.gif

niu pafotkink pafotkink, jei nebijai mūsų kritikos mirksiukas.gif
o aš keliauju namo, šiandien darbelis baigtas, susimatysim po švenčių.
Baigiam šitą temą pripliurpti, jaučiu trečiadienį bus ką paskaityt, turbūt rasiu visas naujuose namučiuose. Iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 27, 10:46)
o gal pas jus drėgnos vietos, gal dėl to ir minkšta, kad dar drėgmės daug grunte? g.gif

Gal ir taip,nes sodo gale yra prūdas g.gif

QUOTE(Smiltis @ 2007 04 27, 11:15)
Bet kai pas mus po apačia grynas molis, tai kitaip jau niekaip neišėjo  smile.gif

Tai nors žemė nelinguos ir neduobės,kaip pas mane verysad.gif

QUOTE(vilma27 @ 2007 04 27, 14:32)
Sveikos,na nutariau ir aš pasirodyti savo darbelius blush2.gif  ax.gif

Na man tie akmenys tai labai įspūdingi thumbup.gif o čia juos turėjote ar atsivežėte iš kur nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 04 27, 17:38)
Gal ir taip,nes sodo gale yra prūdas  g.gif
Tai nors žemė nelinguos ir neduobės,kaip pas mane  verysad.gif
Na man tie akmenys tai labai įspūdingi  thumbup.gif  o čia juos turėjote ar atsivežėte iš kur nors  g.gif

Na tie akmenys buvo dar prieš tai kai pirkom sklypą ,buvo niekam nereikalingi,tai mums architektas patarė nemesti,tiesiog panaudojom aplinkai.Rytoj įdėsiu daugiau nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
Man irgi ideju kilo del akmenu, fainai kad jus cia ant kelio uzvedad thumbup.gif
Atsakyti
Manau sia tema greit mum uzdarys, todel atidariau naujus namucius mirksiukas.gif
Jie cia 4u.gif
Na bet ir akmenukai nuotraukuose blink.gif Bet man begalo grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 27 balandžio 2007 - 18:44
sveikutės, noriu paklaust: kada sodinat kardelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 25, 21:57)
Aš Kaune kasdien prekiauju ir turiu  blush2.gif

ar galima pas jus nusipirkti sunine cimziede?jei taip,tai kur ir kada?
Atsakyti
QUOTE(madre @ 2007 04 29, 09:26)
ar galima pas jus nusipirkti sunine cimziede?jei taip,tai kur ir kada?

Parašiau į AŽ ax.gif
Papildyta:
Vilma 27, Apžiūrėjau nuotraukytes, ir man iškilo toks klausimėlis grynai iš praktinės pusės - o kaip pjausit žolę aplink akmenis? g.gif Ar nereikės su žirklėmis doh.gif unsure.gif O tas vejos nelygumas man visai nekliūna - natūraliai atrodo.
Atsakyti
user posted image
siandien paveikslavau mirksiukas.gif gelynai su akmenimis wub.gif
Atsakyti
vilma27, bigsmile.gif nu akmenys tai ispudingi thumbup.gif

mazas pasakojimas smile.gif :
siandien su vyru kalbam, kad viena is butiniausiu darzoviu pas mus bus-spinatai-visa seima be galo megstam. sako-pasisek siemet. gi sakau-pasesiu, o kaip man paskui tvarkytis sklypa. juk birzeli prasides didieji darbai... tai jis va ka ismaste-pasodinti uz sklypo ribos bigsmile.gif ten apleista zeme-kazkam priklauso, bet niekada nesam mate tu zmoniu unsure.gif sako kokia lysve 2mx1m laisvai gali pasidaryt-tikrai niekam neuzklius biggrin.gif tai visai buvau apsidziaugus, faina galvoju rolleyes.gif bet paskui pamasciau-o kai uzdesim vasara tvora-tai i "savo" darza turesiu uz tvoros begt biggrin.gif g.gif

Wolke, man irgi super thumbup.gif atrodo taip elementaru, taip paprasta-bet matyt tame ir zavesys wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 29 balandžio 2007 - 21:30
sveiki, mes su vyru atliekame apzeldinimo darbus: veja, alpinariumai, dekoratyviniai kriokliai, augalu sodinimas.klaipdeje.
del informacijos rasykit i az

Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2007 04 29, 21:56)
sveiki, mes su vyru atliekame apzeldinimo darbus: veja, alpinariumai, dekoratyviniai kriokliai, augalu sodinimas.klaipdeje.
del informacijos rasykit i az

o kaip fainai thumbup.gif juk ne del reklamos cia rasai? (nes ji draudziama), o tam, kad gali padeti su patarimais ir patirtimi? tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti