Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(ina' @ 2007 04 26, 14:37)
Net nzn  blush2.gif Kai pirkau tai ne is visu sakeliu ir leido pumpurelius.Tas senas sakeles  sake veliau nupjauti.O is kitu sakeliu leido pumpurelius - ten dabar nemazi lapeliai,taciau kiti pumpureliai dziuna.Viena sakele - buvo tokia grazi,o dabar ji baigia sudziuti.Gal tikrai pasalo  doh.gif
Siaip nelabai as medejanciu bijunu esu maciusi,todel nieko apie juos ir neismanau  blush2.gif
O kada tas senas sakas nupjauti?Gal jau reiketu?Turbut nauji pumpureliai jau nelis  blush2.gif  4u.gif

Tavo bijunui virs 10 metu (sprendziu pagal dydi) jam sunku adaptuotis naujoje vietoje, o jei jis buvo neseniai iskastas tuo jam sunkiau. O jei dar paskaide sena kruma tai jis visai vargsta. Is gyvens tik neskubek geneti, augalas pats susitvarkys, o jau tada matysi kur reikia nukirpt. Imetu savo sumedejusiu bijunu foto jiems trys metai. Cia kad turetum su kuo palyginti amziu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 26 balandžio 2007 - 18:46
QUOTE(Tina* @ 2007 04 26, 19:38)
Kaip as jums baltai pavydziu, kad dauguma diena esat laisvos irgalit tvarkytis aplinka. As tai nebent savaitgali, o vakare po darbo tai tik pasiganyt laiko lieka, o ne dirbti. sad.gif

tai ir man tas pats unsure.gif Tik tiek kad dabar vasaros metu baigiasi darbas 16 val, tai dar šį bei tą pasidarai unsure.gif Bet už tai turim eiti anksti miegot , nes ryte 7 val jau turiu darbe būti unsure.gif
Įdedu vakarykščius darbelius. aišku dabar atrodo daugiau plika žemė, bet juk tie augaliukai užsaugs . Bus įdomu pažiūrėti kaip atrodo dabar , o kaip atrodys vasarą wub.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Niu glazu labai 4u.gif O ten ka, rododendras jau zydi baltai???? blink.gif Ar as neizlybinau gerai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 04 26, 11:13)
Labukas  4u.gif
Jolaxus tas raudonėlis tai  thumbup.gif

Vakar dar vieną gėlynėlį sutvarkiau iš įėjimo pusės  thumbup.gif Vakare įdėsiu foto. bet jau kaip susinervijau po to nes pasodinom rododendrus, kasėm duobes, pylėm durpes, po to atėjo kaimynė ir pasakė kad per mažas duobes iškasėm  doh.gif Dabar galvoju iš viso be reikalo su tais rododendrais prasidėjom  unsure.gif

eik tu nebereikalo wink.gif kai prades visi ziedais dziuginti-visi 'nervukai' atsipirks biggrin.gif
labai grazus bus tavo priekinis gelynelis thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 04 26, 19:32)
Nu dabar man dar pasakykit kokių rūšių perkat agurkų sėklas ir aplamai į ką reikia kreipti dėmesį sodinanat daržoves  unsure.gif

Mes perkam "Romnichok" mirksiukas.gif Buna, kad ikisam tiesiai i zeme is praeitu metu paliktu seklu. Agurku aishku veliau buna,palyginus su tais kuriuos sodinom daigais. Bet tie jau eina i pabaiga, o is seklu dar pilna thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 04 26, 19:38)
Kaip as jums baltai pavydziu, kad dauguma diena esat laisvos irgalit tvarkytis aplinka. As tai nebent savaitgali, o vakare po darbo tai tik pasiganyt laiko lieka, o ne dirbti. sad.gif

Na zinai, kai mazai turi laiko, tai turbut kai tik atsiranda iskart viska sutvarkai. O kai po nosim turi kas dien ir bet kada, tai vis nukeli koki darbeli kitam kartui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 04 26, 12:24)
3 rododendrams ir tam kur vakar sakėt pieris ar kaip jis  unsure.gif supyliau 3 maišus po 50 litrų žemės rododendrams ir dar turėjom likutį rudų durpių kokių 30 l tikrai o gal ir visus 50  doh.gif Tai kibiras kiek litrų  g.gif

Rododendrų šaknys paviršinės, tai jiem reikia ne gilių, bet plačių duobių. Durpių supylėt daug, tai ir aš manau, kad turėtų būti OK. thumbup.gif
Atsakyti
merginos, gal man galit duot grynai praktiska patarima ax.gif kaip manot ar geras sprendimas palei namo pamata vietoj trinkeliu deti smulkius akmenukus(ne skalda) kokia 30cm, paskui apsodinti augalais kazkiek, o praejima i vidini kiema is trinkeliu daryti tik tada ir kokiu 80cm g.gif nors visi deda trinkelis aplink nama, manau, kad tai nera labai patogu-juk nesmagu vaikscioti "prisispaudus" prie namo ir dabar kitur takelis numintas g.gif ar galit mano nuomone sukrituokit? smile.gif nenoriu apsirinkti...

imetu nuotrauka kazka panasaus, bet zinoma ne visai tai... g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 26, 22:16)
merginos, gal man galit duot grynai praktiska patarima  ax.gif  kaip manot ar geras sprendimas palei namo pamata vietoj trinkeliu deti smulkius akmenukus(ne skalda) kokia 30cm, paskui apsodinti augalais kazkiek, o praejima i vidini kiema is trinkeliu daryti tik tada ir kokiu 80cm  g.gif  nors visi deda trinkelis aplink nama, manau, kad tai nera labai patogu-juk nesmagu vaikscioti "prisispaudus" prie namo ir dabar kitur takelis numintas  g.gif  ar galit mano nuomone sukrituokit?  smile.gif  nenoriu apsirinkti...

imetu nuotrauka kazka panasaus, bet zinoma ne visai tai...  g.gif user posted image

Zinoma galima, bet tada butina prie namo sienos deti izoliacine medziaga. 30 cm per mazai lietui lyjant taskysis namo siena, dek maziausiai 40 cm. Ir po akmenukais butinai dek kokia plevele, kad neaugtu zolytes pro juos.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 04 26, 19:45)
Tavo bijunui virs 10 metu (sprendziu pagal dydi) jam sunku adaptuotis naujoje vietoje, o jei jis buvo neseniai iskastas tuo jam sunkiau. O jei dar paskaide sena kruma tai jis visai vargsta. Is gyvens tik neskubek geneti, augalas pats susitvarkys, o jau tada matysi kur reikia nukirpt.  Imetu savo sumedejusiu bijunu foto jiems trys metai. Cia kad turetum su kuo palyginti amziu.

Aciu Knifofija 4u.gif Kiek maniskiui metu nzn,tik sake,kad tai motininis krumas.
Na labai tikiuosi,kad jis atsigaus ir dziugins graziais ziedais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 04 26, 22:16)
merginos, gal man galit duot grynai praktiska patarima  ax.gif  kaip manot ar geras sprendimas palei namo pamata vietoj trinkeliu deti smulkius akmenukus(ne skalda) kokia 30cm, paskui apsodinti augalais kazkiek, o praejima i vidini kiema is trinkeliu daryti tik tada ir kokiu 80cm  g.gif  nors visi deda trinkelis aplink nama, manau, kad tai nera labai patogu-juk nesmagu vaikscioti "prisispaudus" prie namo ir dabar kitur takelis numintas  g.gif  ar galit mano nuomone sukrituokit?  smile.gif  nenoriu apsirinkti...

imetu nuotrauka kazka panasaus, bet zinoma ne visai tai...  g.gif user posted image

Na turetu buti nuolydis nuo namo puses, kad pamatas neslaptu. Kiek prisimenu vyras amzinai bambejo, jog reikia deti trinkeles, kad lietuj lyjant vanduo nuo namo nubegtu.
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 26, 21:21)
Niu glazu labai  4u.gif O ten ka, rododendras jau zydi baltai????  blink.gif  Ar as neizlybinau gerai? mastau.gif

baltai zydintys rododendrai jau baigia pas mus nuzydeti,jie ankstyvesni,o raudonieji tik pradeda...jei nepamirsiu ryt nupaveiksluosiu ir baltus ir raudonus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 04 26, 21:24)
Zinoma galima, bet tada butina prie namo sienos deti izoliacine medziaga. 30 cm per mazai lietui lyjant taskysis namo siena, dek maziausiai 40 cm. Ir po akmenukais butinai dek kokia plevele, kad neaugtu zolytes pro juos.

supratau. o kazin ar tikrai pasiteisina tas mano 'patogiau-nepatogiau' g.gif ax.gif as galvoju kad pagrinda reiketu paruosti panasiai kaip ir trinkelems-nuimti sluoksni zemiu, tada skalda, zvyra galbut net pavibruoti ir tik tada tuos akmenukus ... kazin gerai?

ir svarbiausia ar patogu unsure.gif
QUOTE(laguna @ 2007 04 26, 21:47)
Na turetu buti nuolydis nuo namo puses, kad pamatas neslaptu. Kiek prisimenu vyras amzinai bambejo, jog reikia deti trinkeles, kad lietuj lyjant vanduo nuo namo nubegtu.

aplink nama palei pamata bus drenazas g.gif vistiek slaptu?

o ar augaliukams bus gerai tokioj vietoj? ir aplamai kazin kodel va sitoj pvz nuotraukoj visai nera nieko palei pamata? g.gif user posted image
Atsakyti