Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 04 26, 10:29)
nu tai skamba kad ne tiek jau ir mažai supylei g.gif o vidutinis kibiras tai būna apie 10-15 L talpos
žodžiu nepergyvenk, jei augs tai bus gerai, kitąmet patręši spec. trąšomis kad papildomai gautų maistelio ir bu ok mirksiukas.gif

o aš prisiminiau kur vilnietėms gauti pušų spyglių žemei parūgštinti (šilauogėms pvz. ar rododendrams) - taigi prie TV bokšto (ne nuo gatvės, o apėjus iš kitos pusės) toks pušynas milžiniškas. Ten takai takeliai niekieno nevaikštomi. Nors mašinom spyglius vežk thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 26 balandžio 2007 - 13:23
QUOTE(ina' @ 2007 04 26, 13:21)
Gal galite pasakyti kas mano medejanciam bijunui yra negerai  verysad.gif

Gal paprasciausiai virsutines saleles apsalo?
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 04 26, 13:56)
Gal  paprasciausiai virsutines saleles apsalo?

Net nzn blush2.gif Kai pirkau tai ne is visu sakeliu ir leido pumpurelius.Tas senas sakeles sake veliau nupjauti.O is kitu sakeliu leido pumpurelius - ten dabar nemazi lapeliai,taciau kiti pumpureliai dziuna.Viena sakele - buvo tokia grazi,o dabar ji baigia sudziuti.Gal tikrai pasalo doh.gif
Siaip nelabai as medejanciu bijunu esu maciusi,todel nieko apie juos ir neismanau blush2.gif
O kada tas senas sakas nupjauti?Gal jau reiketu?Turbut nauji pumpureliai jau nelis blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2007 04 26, 14:37)
O kada tas senas sakas nupjauti?Gal jau reiketu?Turbut nauji pumpureliai jau nelis  blush2.gif  4u.gif

Jeigu zadi pjauti, tai delsti nera ko - kam augalas dar bereikalingai naudos jegas pumpurams skleisti, kurie veliau bus nupjauti. Tegu geriau naujus skleidzia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2007 04 26, 14:37)
...Siaip nelabai as medejanciu bijunu esu maciusi,todel nieko apie juos ir neismanau  blush2.gif ...

paskaitinėk štai čia, gal rasi vertų dėmsio žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
Smiltis, jei dar nebuvai radus, pasiskaityk apie želdinimą www.klevai.lt. Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 26, 13:29)
nu tai skamba kad ne tiek jau ir mažai supylei g.gif o vidutinis kibiras tai būna apie 10-15 L talpos
žodžiu nepergyvenk, jei augs tai bus gerai, kitąmet patręši spec. trąšomis kad papildomai gautų maistelio ir bu ok mirksiukas.gif

Tai aš irgi taip kažkaip pagalvoja smile.gif

O dar man pasakykit, jei dabar susodinti tas daržoves ar reikia ką nors dengti dar g.gif unsure.gif

Ai ir dar tie rododendrai vienas žydi, kiti skleidžias ir pumpurai yra, tai dabar juos nuskabyti unsure.gif
Atsakyti
Aciu reg ir jolaxus uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 04 26, 14:48)
Smiltis, jei dar nebuvai radus, pasiskaityk apie želdinimą www.klevai.lt. Man patiko  thumbup.gif

Įdomu thumbup.gif Aplamai daug informacijos yra internete, net ir pasimeti tarp jos unsure.gif Bet vis tik praktiniai patarimai yra neįkainojami wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 04 26, 13:24)
3 rododendrams ir tam kur vakar sakėt pieris ar kaip jis  unsure.gif supyliau 3 maišus po 50 litrų žemės rododendrams ir dar turėjom likutį rudų durpių kokių 30 l tikrai o gal ir visus 50  doh.gif Tai kibiras kiek litrų  g.gif

Smiltis, tikrai nepergyvenk. Mes pasodinom tiiiiiikrai i daug mazesnes duobes ir viskas liuks thumbup.gif Tresiu reguliariai...laukiu ziedu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 26, 15:22)
Smiltis, tikrai nepergyvenk. Mes pasodinom tiiiiiikrai i daug mazesnes duobes ir viskas liuks  thumbup.gif Tresiu reguliariai...laukiu ziedu  wub.gif

mirksiukas.gif

Nu dabar man dar pasakykit kokių rūšių perkat agurkų sėklas ir aplamai į ką reikia kreipti dėmesį sodinanat daržoves unsure.gif
Atsakyti
Kaip as jums baltai pavydziu, kad dauguma diena esat laisvos irgalit tvarkytis aplinka. As tai nebent savaitgali, o vakare po darbo tai tik pasiganyt laiko lieka, o ne dirbti. sad.gif
Atsakyti