Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 04 25, 13:33)
ir žinom ir turim ir pasidalint galėtumėm, mirksiukas.gif  tik kad tamstelė gerokai nuo sostinės nutolusi unsure.gif štai apie tokį turbūt girdėjai ir ieškojai, o aš jau suradau biggrin.gif gal Vilniuje tenka būti, ar kas iš pažįstamų šiose platumose būna - nugnybčiau daigelį mirksiukas.gif

MB brolis Vilniuj studijuoja, jis gyvena man atrodo Kamčiatkoj, gal jį kaip nors prikalbinčiau g.gif , bet žiūrint kur jūs gyvenat, nes jis mašiniuko neturi, tai kur nors toli gali ir nevažiuoti verysad.gif

Šiaip MB karts nuo karto į Vilnių važiuoja, tai jei iš niekur kitur negausiu, tai teks jam pas jus į svečius užsukti blush2.gif

kaune būnam dažnai, tik, kad kaunietės nė viena neatsiliepia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 04 24, 22:40)
As ta pati pastebejau  lotuliukas.gif

o as pati ir nepastebejau biggrin.gif Akys mano mat tik i zeme ir krypsta pastaruoju metu blink.gif
Leksiu siandien i Kojelaviciaus g pasidairyti po augalelius... Kai pamaciau senukuose laipiojancia hortenzija uz 185 lt tai vos neapsivoziau... doh.gif pernai tokia 85 kainavo... Siutas ima kaip kainos kyla... cool.gif
Atsakyti
o aš per pietus nuklydau iki Schetelig'o ir nesusilaikiau kažko nenusipirkusi doh.gif
sudomino toks kažkoks kitoks raudonėlis, net nepatikėjau, kad tai raudonėlis, bet pasirodo tai jo kažkokia rūšis Origanum dictamnus, toks pilkais pūkuotais lapais, štai kaip atrodo:
user posted image
o štai radau kaip atrodo žydintis, jei pražys tai gal ir nieko visai vaizdelis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 25 balandžio 2007 - 13:46
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 19, 16:59)
Skaitai mano mintis  blink.gif Vakar taip pat uzstrigo sis krumelis.Teko sustot nuosavu namu rajone, ir maciau toki vaizda. Pas vienus sis krumelis platus toks, bet sakeles retesnes. Matosi, kad krumui jau daug meteliu. O kitam kieme toks siaurutis bet tankus  g.gif Kazkaip aksciau neatkreipdavau demesio, o vakar susimasciau mastau.gif Gal visdelto ji galima formuot  ax.gif Gal ne taip greit tankes kaip koksnors genejimui pasiduodantis dekoratyvus medelis, bet ...
Nes turim vieta prie ivaziavimo, spec palikta kokiam nors groziui. Tai galvoju ka i ja isodinus. Kad nebutu platu, nes trugdys masina istatyti, bet kad pasiduotu genejimui i augtu labiau i virsu. Gal jazmina mastau.gif Jo formas gal galima nors bishki pakoreguot?

Siandien suradau visa straipsni apie forsitijas.Ne zinau gal kas jau buvo idejes,tai atleiskite:
http://www.rojaussod...snis.php?id=148
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evanescene: 25 balandžio 2007 - 14:01
Gal galit kas pasakyti is patirties ar siaip ax.gif Turiu gubobele.Pardavejas sake,kad svelnioji (na kazkas is tos operos), nes mazai tures spygliu. Na taip spygliuku neperdaugiausia, bet kurie yra, tokie tikri spygliai blink.gif Pirkom pries dvejus metus. Dar nezydejo. Gal siemet g.gif Klausimas butu toks: Ar galima ja geneti, gal labiau sakotusi? Vyras nori formuoti medeli is jos ir nukirpti is zemes isaugusias sakeles, o as noriu krumo ax.gif Nes daugiau bus uogu rolleyes.gif Jas begalo megstu biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti patarimo blush2.gif
Šnd nusipirkau trašas pavasariui Kemiros ir Banveli vejai nupurkšti.Tai noriu paklausti pirma tikriausiai reikia nupurkšti o tik po kurio laiko patrešti g.gif
Nes Jūsų vejos tokios wub.gif o pas mane tai doh.gif
Negana to kad kurmis visur knisa,tai visa veja duobėta cry.gif bet vienoje pusėje pernai vėlyvą rudenį nespėjo sudygti ir reikia atnaujinti,papilti sėklų.
Tai kai nusipjaus bus gerai nesimato tų duobių,bet va noriu kad nors žolytė suaugtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 04 25, 21:13)
Nes Jūsų vejos tokios  wub.gif  o pas mane tai  doh.gif 
Negana to kad kurmis visur knisa,tai visa veja duobėta cry.gif 

Ir pas mane tas pats + dar pienes ir visoks kitas brudas unsure.gif
Kol nebuvo kurmio viskas irgi buvo wub.gif Net pjoviau su piesineliu thumbup.gif Visi grozedavosi wub.gif Gal kada nors galesiu vel pasireikst verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virmante @ 2007 04 25, 12:51)
kaune būnam dažnai, tik, kad kaunietės nė viena neatsiliepia verysad.gif

Aš Kaune kasdien prekiauju ir turiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 25, 21:57)
Aš Kaune kasdien prekiauju ir turiu  blush2.gif

O kur prekiaujat??? Paprašyčiau vyro sesuo gal nupirktų ir jau net šį savaitgalį atvežtų ax.gif O kokia kaina?

Jau dabar svajoju, kaip bus faina, nes vakare apėjau darželį, tai vėl šviežiai katino išknista blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 25, 21:25)
Ir pas mane tas pats + dar pienes ir visoks kitas brudas  unsure.gif
Kol nebuvo kurmio viskas irgi buvo  wub.gif Net pjoviau su piesineliu  thumbup.gif Visi grozedavosi  wub.gif Gal kada nors galesiu vel pasireikst  verysad.gif

Pasidalinsiu savo patirtimi. Pernai man pavyko sunaikinti kurmius thumbup.gif Parduotuvje radau rusiškų nuodų "kroto boj" prikaišiojau į urvus ir po kurio laiko radau pora nudvėsių bjaurybių, dabar mano pievelė lygi biggrin.gif pfu, pfu, pfu neprisišnekėjus, beldžiu į stalą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ena @ 2007 04 26, 09:54)
Pasidalinsiu savo patirtimi. Pernai man pavyko sunaikinti kurmius  thumbup.gif  Parduotuvje radau rusiškų nuodų "kroto boj"  prikaišiojau į urvus ir po kurio laiko radau pora nudvėsių bjaurybių, dabar mano pievelė lygi  biggrin.gif  pfu, pfu, pfu neprisišnekėjus, beldžiu į stalą  mirksiukas.gif

blink.gif thumbup.gif Kur pirkai ta Krotoboju hihihi.gif Seniuose gal? Idomu Kaune butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 25, 20:16)
...Ar galima ja geneti, gal labiau sakotusi? Vyras nori formuoti medeli is jos ir nukirpti is zemes isaugusias sakeles, o as noriu krumo  ax.gif Nes daugiau bus uogu  rolleyes.gif Jas begalo megstu  biggrin.gif

Asmeninės patirties neturiu, tačiau pas seserį auga iš vieno krašto sena gudobelės gyvatvorė, tai jie ją geni kasmet, tai susiformavo nebloga siena, tačiau kai genima ji beveik nežydi, arba žydi labai minimaliai, o taip pat ir vaisių minimaliai - tiek kiek žiedelių. taigi derėkitės su vyru ko labiau norit - vaisių ar vaizdo smile.gif
Bet jei genėsit ne gyvatvorei, o bandysit formuoti medelį nukirpdami apatines šakas, o viršutines palikdami laisvai augti, tai gal ir nelabai nuskriausit, gal jis ant tų viršutinių gerai žydės ir derės unsure.gif

QUOTE(Kaliteja @ 2007 04 25, 21:13)
Noriu paklausti patarimo  blush2.gif
Šnd nusipirkau trašas pavasariui Kemiros ir Banveli vejai nupurkšti.Tai noriu paklausti pirma tikriausiai reikia nupurkšti o tik po kurio laiko patrešti  g.gif ...

nežinau kaip profai patartų, tačiau aš pirmiau patręščiau, o po 2-3 savaičių purkščiau nuo piktžolių, nes patręšus šios irgi išlystų intensyviau, vadinasi daugiau jų palaidotum, negu pirmiau purkšdama, o paskuio tręšdama g.gif
Atsakyti