Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Tina* @ 2007 03 29, 23:58)
As girdejau smile.gif

Na jau daug girdejusiu unsure.gif Reiskias visai ne nesamone verysad.gif
.....kad galima ir šlapdriba ir kad dar per anksti vaikščiot trumpom rankovėm ir be kojinių ......

blush2.gif As jau visa savaite po kiema su sliurem ir be kojiniu lakstau lotuliukas.gif I kauna dar nedrasu blush2.gif Sugaus ir uzdarys cool.gif
Niu ka, jei tokios prognozes, reikia traukt kojines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 29, 19:31)
Viena is kaimyniu pasake, kad kita savaite snigs  blink.gif  blink.gif  blink.gif
kas nors girdejo tokia nesamone???

vat jums ir prašom - prognozės aškios smile.gif tiesą sakant tai nereikia stebėtis, juk dar tik kovas, net ir gegužę šlapdribų pasitaikouser posted image

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 29, 22:01)
...Jei ka, musu vezimas zydras su paciu graziausiu lialiumi ir sviesiaplauke mamyte  mirksiukas.gif

QUOTE(Lululu @ 2007 03 29, 22:17)
...jei ką, aš irgi šviesiaplaukė ir dar su akinukais  blink.gif  lotuliukas.gif

jei ką, aš aukšta, trumpaplaukė brunetė ir be vežimėlio, bet su vyru ir mergiote flirt.gif jooo, su panašiais požymiais ten ko gero dugiau egzempliorių nebus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 29, 21:01)
Jei ka, musu vezimas zydras su paciu graziausiu lialiumi ir sviesiaplauke mamyte  mirksiukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
O aš ryža , su išdykusiu vaikinu būsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
pasiūlymas, kad ant kaktos nerašyt, gal ką ant rankos nusipiešt, ar siūlą raudoną užsirišt, tai tarp liaudies ir nepasimesit ir viena kitą atpažinsit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 30, 09:32)
vat jums ir prašom - prognozės aškios smile.gif  tiesą sakant tai nereikia stebėtis, juk dar tik kovas, net ir gegužę šlapdribų pasitaikouser posted image
jei ką, aš aukšta, trumpaplaukė brunetė ir be vežimėlio, bet su vyru ir mergiote flirt.gif jooo, su panašiais požymiais ten ko gero dugiau egzempliorių nebus hihihi.gif

Tęsiam toliau...aš būsių su džinsais ir su juoda trumpa striukyte (nepamirškit, ..šviesiaplaukė ir su akiniais).. lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2007 03 30, 09:33)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
O aš ryža , su išdykusiu vaikinu būsiu  lotuliukas.gif

Su vyru - vaikinu, ar su vaiku - vaikinu? lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 09:35)
Tęsiam toliau...

tesiam...mano vyras baisiai kosti doh.gif Tikrai isgirsite mirksiukas.gif Niekur jo nepametu jokioj minioj, kaip sukosti, ishkart atpazystu lotuliukas.gif Busiu su zydra striuke + zydras vezimas+kosejantis vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 30, 10:41)
tesiam...mano vyras baisiai kosti  doh.gif Tikrai isgirsite  mirksiukas.gif Niekur jo nepametu jokioj minioj, kaip sukosti, ishkart atpazystu  lotuliukas.gif Busiu su zydra striuke + zydras vezimas+kosejantis vyras  lotuliukas.gif

Tikiuos neužisrausiu ant kito vyro, nes šiuo metų dar nemažai tokių - kostinčių, bet jei šalia žydrynė švies, tai gal ir ne. smile.gif
kelintą val. išvažiuojant link Kauno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lululu: 30 kovo 2007 - 08:48
QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 09:47)
Tikiuos neužisrausiu ant kito vyro, nes šiuo metų dar nemažai tokių - kostinčių, bet jei šalia žydrynė švies, tai gal ir ne. smile.gif
kelintą val. išvažiuojant link Kauno?

Na mazdaug apie kokia 14 ax.gif Nes vaikas dabar miegos kokias 2-3 val, tai pabus ir siausim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 30, 10:51)
Na mazdaug apie kokia 14 ax.gif Nes vaikas dabar miegos kokias 2-3 val, tai pabus ir siausim  4u.gif

Tai ir mes panašiai...
Atsakyti
nu o aš apie 14 val. jau būsiu ten, nes išvažiuoti planuojam apie 12 val., tai panašu, kad galim prasilenkti šiek tiek smile.gif
jei kelyje su kokiais žydrais kosėjančiais susitiksim identifikuosiu, kad čia kažkas girdėto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 03 30, 09:58)
jei kelyje su kokiais žydrais kosėjančiais susitiksim identifikuosiu, kad čia kažkas girdėto biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jolaxus doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Trumpiau ir tiksliau turbut musu seima apibidinti dabar negalima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lululu @ 2007 03 30, 08:35)
Su vyru - vaikinu, ar su vaiku - vaikinu?  lotuliukas.gif  smile.gif

Ir tuo ir tuo doh.gif

O mes 11 val. išvažiuojam, tai apie 13 planuojam ten būt, taip kad greičiausiai prasilenksim unsure.gif

Atsakyti