QUOTE(virmante @ 2007 04 21, 08:11)
Tai va, norėčiau tą savo daržiuką kaip nors "užmaskuoti". Įsivaizduoju, kad tai turėtų būti augaliukai, kuriuos galėčiau suformuoti, kaip mažytę gyvatvorytę. Bet mano noras, kad aukštis būtų max iki 50 cm, o geriau kokį 30 cm, kad neuždožtų visai to mano darželio.
Gal galėtumėt patarti, kuo galėčiau apsodinti, sano daržą, kad būtų gražu, o gal net ir praktiška
Pas mus irgi toks darziukas mini-bikini
Braskytem, agurkam, zirniam ir moliugam
Nedidukas visai, todel ravejimas nevargina
Ir irgi rybojasi su zolyte. Ishpardziu atskyriau bijunais
Grazu (nors kazkas minejo kad po zydejimu jie nebuna grazus, nu nzn..tikrai fainuoliai buvo iki velyvo rudens), taciau nusprendem cia riba ishnaudoti kaip minejai praktiskiau. Persodinom krumelius juoduju serbentu ir agrastu
Jei nenori krumu, tai visai smagus patarimas su
serenciais (neradau .lt tiek daug ju rusiu vienoj vietoj). Ju kaip minejo yra ivairiu auksciu, ir tikrai laaaaaabai graziai atrodo
Ypac i vakara, kai leidziasi saulute, kontrastuotadomos su zalia pieva atrodo pasakiskai
Svarainiai irgi gerai, gali juk apkarpyti, ir bus tokio aukscio kokio nori
Tik su jais atsargiai, nes labai bjaurios ju saknys
Jei noresi ju atsikratyti po keleriu metu,turesi vargo
As dar vienais metais pasodinau zirnius palei visa krasta , taip atskirdama zole nuo darzo
Tik aishku neilgam..., bet tada gali palikti vietos salia, ir pasodinti serencius. Zirnius suvalgysit, ishrausit, o serenciai zydes iki salnu
Ir praktiska ir grazu. Nezinojau , kad jie dar ir zeme dezenfikuoja
Na man patinka serenciai - laaaabai
(nevisos rusys, bet tos ryskios geltonos ar oranzines pilnavidures yra tiesiog
)
O aplamai, jei darzas bus grazutis, ravesi ji, tai ir nera cia ko slepti