Sveikutės
Biškutuką paskaitinėjau jūsų pokalbius.... Kiek daug visko sužinojau
Aš taip pat esu iš tų, kurios visą savo gyvenimėlį pragyveno bute, o dabar, įsigijus namą, nelabai įsivaizduoja, ką su aplinka daryti
Nors čia paskaitinėjus galva po truputį pradeda šviesėti ir jau mintyse ir popieriuje pradedu matyti kažkokį vaizdą
Norėčiau paklausti jūsų patarimo (man jūs profesionalės) Mano sklypas tik 7 a, tai labai kazko jame neprigalvosi, tuo labiau, kai dar turi būti palikta vieta ir vaikų žaidimo aikštelei.
Aš pasidariau mažą daržiuką (aišku tik dėl vaikų) - dvi trumputės lysvės braškių, kitos dvi žirniams ir agurkams. Tai va, norėčiau tą savo daržiuką kaip nors "užmaskuoti". Įsivaizduoju, kad tai turėtų būti augaliukai, kuriuos galėčiau suformuoti, kaip mažytę gyvatvorytę. Bet mano noras, kad aukštis būtų max iki 50 cm, o geriau kokį 30 cm, kad neuždožtų visai to mano darželio.
Gal galėtumėt patarti, kuo galėčiau apsodinti, sano daržą, kad būtų gražu, o gal net ir praktiška
Radau informacijos apie raugerškį, kad jis neaukštas, gražiai žiūrisi, o ir uogas galima valgyti. Dar buvo kilusi mintis apsodinti svarainiais, brt, kad jie aukšti užauga, o ir vaizdas kaži koks būtų
Gal ką patarsit
Ačiū