Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Knifofija @ 2007 04 20, 08:20)
Pavasari kol lapai tik pradeda augti reiketu juos patepti (nepurksti, nes klius kitiems augalams) rundapu, tada per kokius 3 metus sunaikins  4u.gif Virs 10 metu auginau tulpes, turejau netoli 400 rusiu. taigi apie jas zinau beveik viska. visas ispardaviau pasilikau tik tas kurios man patinka.
Stai kokios dabar zydi pas mane ju ugis 10 cm

koks grožis wub.gif , koks jų pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 20, 08:34)
Banvelas - atrankinio veikimo herbicidas, jis veikia tik plačialapes piktžoles - gysločius, kiaulpienes ir pan. vejos žolei jis visai nekenkia.
O forsitijos tą ypatybę, kad vasarą tai paprastas krūmas aš galvoju galima išnaudoti derinant su kokiomis ryškesnėmis daugiametėmis žydinčiomis gėlėmis, arba ir vienmetėmis, kurios žydėtų visą vasarą po forsitijos nužydėjimo - iš pavasario kai forsitija visame gražume daugiametės dar tik pradeda želti, o vasarą kai šios žydi, tas krūmas joms būtų tiesiog gražus žalias fonas ir taip vieni kitiems sudarytų visi neblogą draugiją ax.gif
o pasiryžus genėti turbūt geriau tai daryti anksti pavasarį, prieš žydėjimą?

Nesvarbu, galima ir vasara, forzicija labai nereikli ir gerai pakencia genejima, jei formuosi vasara ji tankes greiciau.
Atsakyti
Pries 2-3 metus nusipirkom koloniniu obelu ir zemauge kriause 4u.gif Obelys pirkom pirmus prie senuku mugej. Pardavejas 10 kartu pakartojo, kad skiepo negalima uzkasti schmoll.gif Zemauge kriause pirkom "zemaugiuose soduose". Kaunieciai zinos kur tai mirksiukas.gif Siemet draugai irgi nusipirko zemauge kriause LZUA, tik pasodino pilnai uzkasus skiepo vieta blink.gif Nes jiems buvo pasakyta, kad skiepa reik uzkast doh.gif
mastau.gif Na ir...????
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 20, 10:26)
...Siemet draugai irgi nusipirko zemauge kriause LZUA, tik pasodino pilnai uzkasus skiepo vieta  blink.gif Nes jiems buvo pasakyta, kad skiepa reik uzkast  doh.gif
mastau.gif Na ir...????

užkasus skiepo vietą pasekmės gali būti tokios, kad iš tos vietos medelis pradės leisti neveislines atžalas, o dėl to jis nusilps, be reikalo eikvos jėgas, blogiau derės ir pan....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 20 balandžio 2007 - 09:41
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 20, 10:39)
užkasus skiepo vietą pasekmės gali būti tokios, kad iš tos vietos medelis pradės leisti neveislines atžalas, o dėl to jis nusilps, be reikalo eikvos jėgas, blogiau derės ir pan....

vava ir mum taip sake, dabar priminei, kad uzkasus skiepa, nebus medelis zemaugis ir t.t
Reiskias mes laimejom lazybas hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 20 balandžio 2007 - 11:05
Mums irgi sakė kai pirkom šįmet obelį kad skiepo nereikia užkasti . jei užkasi tai jis į aukštį auga . Tik sakė kaulavaisiams reikia užkasti . Bet mes kai rudenį sodinom obelis tai užkasėm doh.gif nežinodami verysad.gif , nes obelis mama nupirko.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 04 20, 09:57)
Mums irgi sakė kai pirkom šįmet obelį kad skiepo nereikia užkasti . jei užkasi tai jis į aukštį auga . Tik sakė kaulavaisiams reikia užkasti .

o kuo kaulavaisiai skiriasi nuo kitų, kad juos reikia užkasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 20, 07:34)
Banvelas - atrankinio veikimo herbicidas, jis veikia tik plačialapes piktžoles - gysločius, kiaulpienes ir pan. vejos žolei jis visai nekenkia.

Kaip visada dekui 4u.gif O kazin kaip su usnim?

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 20, 09:26)
Nes jiems buvo pasakyta, kad skiepa reik uzkast  doh.gif

O idomu kaip su rozem? Joms tai kiek esu girdejus reikia skiepa uzkast. Va cia idomu idomu ...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 04 20, 18:00)
O idomu kaip su rozem? Joms tai kiek esu girdejus reikia skiepa uzkast. Va cia idomu idomu ...

blink.gif nu va, o man sake neuzkast doh.gif Nors nespejau - numiro vazonely blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 04 20, 17:00)
O kazin kaip su usnim?

Banvelas naikina ir usnis. O jeigu jų nelabai daug, tai galima Raundapu patepti jų lapus. ax.gif
Papildyta:
Knifofija,
tulpės sužavėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O svogūnėlių perteklių gal parduodat vasarą? blush2.gif Įdomu kokių dar turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 20 balandžio 2007 - 20:42
Knifofija, jau koki grozi idejai wub.gif net uzsidejau ant desktopo ax.gif
jei esi patyrus tulpiu augintoja tai turbut zinai ir velyvasias pilnavidures "Angelika" ? jos man dieviskai grazios-tokie mini bijuneliai... idomu kaip ju auginimas, nesudetingas ? user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Mergaitės, nuo jūsų tulpių grožio akys man iškris swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti