Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(ramute53 @ 2007 04 16, 12:14)
Pertvarkau savo gėlynus tai galėčiau pasidalinti daugiametėm gėlėm tikrai gerokai pigiau....o iš gėlyno tiesiogiai iškąsus ir prigis geriau smile.gif O gėlytės jau pradeda žaliuoti pats tas laikas pradėti sodinti.Gėlių turiu visokiausių,kažkada Dvynukė buvo pateikusi sąrašiuką,tai jeigu ką domina lauksiu į svečius atvykstančių...Gyvenam pakaunėje....

labas, noreciau neauksto slaiziojancio konors. net nemoku paaiskint, ir kad zydetu,man reikia prei prudo prie akmenu noriu, gal gali ka paziulyt???
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 16, 13:03)
chm... g.gif priemolis.. gal.... g.gif
turėk omenyje, kad molinis gruntas labai mėgstamas vaismedžių, turi šansų turėti gerą sodą mirksiukas.gif

aciu 4u.gif net to nezinodama apie vaismedzius galvojau, tai dabar dar labiau upas pakilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2007 04 16, 13:14)
Pertvarkau savo gėlynus tai galėčiau pasidalinti daugiametėm gėlėm tikrai gerokai pigiau....o iš gėlyno tiesiogiai iškąsus ir prigis geriau smile.gif O gėlytės jau pradeda žaliuoti pats tas laikas pradėti sodinti.Gėlių turiu visokiausių,kažkada Dvynukė buvo pateikusi sąrašiuką,tai jeigu ką domina lauksiu į svečius atvykstančių...Gyvenam pakaunėje....

sveikute, o į kuria pusę nuo kauno? aš link lapių gal pakeliui? užsukčiau

sorry, jau radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 16 balandžio 2007 - 14:44
QUOTE(Smiltis @ 2007 04 16, 09:49)
ohmy.gif ką man su viržiais daryti, ar niekas nepatarsit  unsure.gif

Pas mane jie irgi taip pat atrodė - tai aš juos apkirpau, po apačia žalumėlė yra - tai arba atsigaus arba išrausiu... Sako kad atsigauna, juk jie dvimečiai.
Atsakyti
sveikutės smile.gif

niu braškynas thumbup.gif

Jolaxus medelis pasakiško grožio wub.gif

dėl žolės. po fasado darbų žolė kieme net gyvybės ženklų nerodo blink.gif
Plika, plika aplink unsure.gif Gal ir neverta man laukti, kad panuodyti, kaži kada ji man kaltis pradės g.gif Mes ruloninę klosim.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 04 16, 09:49)
O ką man su viržiais daryti, ar niekas nepatarsit  unsure.gif

Jei aš gerai įžiūrėjau, tai ten ne viržiai, o erikos ax.gif Ir, man atrodo, kad jas teks išrauti. verysad.gif Kad įsitikintum ar tikrai negyvos, gali nulaužti šakutę ir matysi ar ji sausa ar ne, bet aš beveik garantuota, kad joms deja... jau viskas.
Atsakyti
Lexi 04, prie tvenkinio galima neuzmirstuoles,pilnavidurius vedrynus(geltoni).Sibiriniai irisai jau ne sliauziantys,bet prie tvenkinio tinka.Neuzmirstuoles sutvirtina tvenkinio krastus-zemes nesliauzia.Jau pradeda zydet.Skelbimu skiltyje dirstelkit mano nuorodas i albumus,kuriuose rasit tai ka auginam,ka galima isigyti.
Atsakyti
Sveikos,

na jau tas sermuksinis thumbup.gif , seile varva.
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2007 04 16, 13:14)

labas as labai noreciau atvaziuoti pasidairyti gal galetum parasyti tiksliau kur reikia atvaziuoti
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 15, 21:27)
O kaip tada su svogūninėm darysit? Ar jų visai nesodinsit į tuos gėlynus?  g.gif  Aš irgi vis galvoju apie plėvelę, bet dar mano gėlės toli gražu ne visos savo vietose auga...  doh.gif  blush2.gif    ir vis galvoju tai kaip tada svogūninės?

Pas mane toj vietoj svoguniniu nebus. Tiesiog galima skyle jiems iskirpti, cia as pati taip mastau, juk ir kitiems augalams reiks skyles prakarpyt. Plevele tiesiu ten, kur jau galutinai suformuota augalija ir nieko daugiau nekaisiosiu.

QUOTE(Šilingė @ 2007 04 15, 22:17)
Radau jukų gerokai pigiau  tongue.gif  nors dar neaišku, ar kas iš to išeis... Elementariai maximoj prie visų gumbinių

Eina sau kaip as nemaciau. Reiks dar pasidairyti. Knifofijas 2 nusipirkau, tai vazone auga kaip pasele. Kai atsils keliaus i lauka.

Atsakyti
Tina,knipofijas be baimes sodink i lauka.Nieko joms nenutiks,kadangi dabar salciu iki -12C tikrai nebus.Juk jos auga,ziemoja lauke.Jei butu tokie salcciai,sakyciau saknys gali susalti,kadangi neprigijes augalas..Bet daar,bet jei ir bus keli laipsniai-zemes neisaldys.Mes pilnu tempu persodinejam augalus.
Atsakyti
labas rytas bigsmile.gif

ar koloninės tujos 0,80 cm po 15 lt yra brangu ax.gif

gal kas žino kur pigiau galiu nusipirkti?
Atsakyti