Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Smiltis @ 2007 04 06, 14:16)
O kaži kada trešnių jau galima laukt  g.gif Nu ta prasme po kelių metų  unsure.gif

Aš šiemet keletą medelių pasodinau,-jau buvau bepradedanti svajoti, kaip galbūt jau kitais metais paragausiu tų uogyčių...deje deje.....neseniai perskaičiau kažkur straipsniuką, kad trešnės vaisių duoda tik po penkerių metų nuo pasodinimo schmoll.gif
Be to, mergytės,prašau Jūsų patarimo:turiu sodyboje,-pačioje garbingiausioje vietoje-kieme "puošmeną"- stulpą ir dar tokį su atrama.Nežinau, bet tas šaltas betono gabalas man ramybės neduoda.Suku suku galvą, kaip čia jį padaryti na ne taip krentantį į akis g.gif Gal apželdinti...O gal kuri turite originalesnių minčių?
Atsakyti
QUOTE(menora @ 2007 04 10, 07:41)
Be to, mergytės,prašau Jūsų patarimo:turiu sodyboje,-pačioje garbingiausioje vietoje-kieme "puošmeną"- stulpą ir dar tokį su atrama.Nežinau, bet tas šaltas betono gabalas man ramybės neduoda.Suku suku galvą, kaip čia jį padaryti na ne taip krentantį į akis g.gif Gal apželdinti...O gal kuri turite originalesnių minčių?

Turiu ta pacia puosmena doh.gif Tik pas mane be atramos, vienas stulpas unsure.gif
Ir as jau uzdaviau si klausima, 5 temoj (temu nuorodos sios temos pradzioj mirksiukas.gif ) puikiu patarimu dave thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 10 balandžio 2007 - 09:52
Galbut galima vijokliais apzeldinti bigsmile.gif Pas mus irgi buvo tokia Puosmena hihihi.gif Bet savivaldybe ji nugriove thumbup.gif
Atsakyti
Labai ačiū už nuorodą,-jau pradėjau ją skaityti...Nu bet Jūsų pasisakymai apie kurmių naikinimą lotuliukas.gif Negaliu ramiai prie kompo sėdėt, taip ir stovi akyse kaip kurmius su kastuvu gaudo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia gal jau ne į temą, bet kalbant apie kurmių naikinimą, girdėjau, kad į jų urvus reikia silkės gabaliukų pridėt,- pati nebandžiau, bet kiti sako, kad veiksminga...
Atsakyti
QUOTE(menora @ 2007 04 10, 09:21)
Labai ačiū už nuorodą,-jau pradėjau ją skaityti...Nu bet Jūsų pasisakymai apie kurmių naikinimą lotuliukas.gif Negaliu ramiai prie kompo sėdėt, taip ir stovi akyse kaip kurmius su kastuvu gaudo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Čia gal jau ne į temą, bet kalbant apie kurmių naikinimą, girdėjau, kad į jų urvus reikia silkės gabaliukų pridėt,- pati nebandžiau, bet kiti sako, kad veiksminga...

Su silkės gabaliukais gal kurmius ir išbaido, bet kačių turbūt spiečius susirenka hihihi.gif taip tėvams visą krumokšnį kaimynų katės išrausė doh.gif
Atsakyti
Tėvų sode dejome silkių galvas į kurmių išraustas urvus, tai labai padėjo thumbup.gif Įdomu tik ar ilgam...
Atsakyti
Kaimyne patare serenciu ziedus ikishti i skylutes kurmiarausiu, tipo kvapas juju kurmiams nepatinka rolleyes.gif Ikisau i kiekviena (tuometu buvo ju pilna doh.gif ) uzspaudziau dar zemem ir ishvaziavom keliom valandom. Ir ka???? hihihi.gif Grizom...zurim blink.gif visi kurmiarausiai pasipuose serenciais lotuliukas.gif Jis paprasciausiai juos ishstume lauk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 10 balandžio 2007 - 19:56
sveikos merginos, sveikinu visas su šv. vėlykomis 4u.gif
labai susivėlinau su visais darbeliais doh.gif tik šiandien pasėjau nasturkas, salvijas, serenčius, naktinukus ir kvepiančiuosius žirnelius, pastačiau ant palangės, lauksiu, kol sudygs. kaip manot, ar ne per vėlai? g.gif

prie namo žemės darbus (trinkeles, juodžemio atvežimą) planuojam baigti gegužės pirmoj pusėj. medelius jau turbūt bus per vėlu sodinti? patarkit prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 04 10, 20:24)
sveikos merginos, sveikinu visas su šv. vėlykomis  4u.gif
labai susivėlinau su visais darbeliais  doh.gif tik šiandien pasėjau nasturkas, salvijas, serenčius, naktinukus ir kvepiančiuosius žirnelius, pastačiau ant palangės, lauksiu, kol sudygs. kaip manot, ar ne per vėlai?  g.gif

prie namo žemės darbus (trinkeles, juodžemio atvežimą) planuojam baigti gegužės pirmoj pusėj. medelius jau turbūt bus per vėlu sodinti? patarkit prašau  4u.gif

Aš nei nasturtų, nei kvepiančių žirnelių nedaiginu išanksto. Juos sėju gegužės mėnesį tiesiai į nuolatinę vietą. Kitom gėlytėm irgi tikrai dar ne pervėlu.
Jei medeliai auginti konteineriuose ar vazonuose, juos sodinti galima bet kada kad ir vasarą.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 10, 20:31)
Aš nei nasturtų, nei kvepiančių žirnelių nedaiginu išanksto. Juos sėju gegužės mėnesį tiesiai į nuolatinę vietą. Kitom gėlytėm irgi tikrai dar ne pervėlu.
Jei medeliai auginti konteineriuose ar vazonuose, juos sodinti galima bet kada kad ir vasarą.

ačiū tau labai, nuraminai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Si savaitgali lygtai orai zada atsilti, tai sakiau kardelius reiks sukist zemen. Gal jau nebus daugiau tokios pugos kaip vakar doh.gif
Atsakyti
Sakiau, nieko labai nepirksiu šiais metais, bet nesusilaikiau ax.gif Nusipirkau penktadienį du bukmedžius ir pasodinau į vazonus kieme - gražu smile.gif Aišku, vazonai kainavo penkis kart daugiau nei augalai, bet jeigu šalčius atlaiko, tai tuomet verta. Jeigu savaitgalį tikrai atšils, kaip žada sinoptikai, eisiu ravėt pienių iš žolės. Pasiilgau žemės knisimo biggrin.gif
Atsakyti