Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Smiltis @ 2007 04 06, 13:32)
O kiek metų pas jus jau obelims  g.gif , kaži kada čia jau derliaus mums laukti  hihihi.gif , nors tik rudenį dar pasodinom  doh.gif Dar neaišku kaip prigijo  unsure.gif

blush2.gif Pasodinom praeita vasara, tai yra 2005 ax.gif Siemet jau turetu vesti mastau.gif Laukiam nesulaukiam hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 04 06, 12:35)
niu taip mes barbarai,zalojantys gamta,nemegstantys medeliu ir t.t. ax.gif  blush2.gif i to medelio vieta bent penkis viszalius pasodinom  mirksiukas.gif gal dabar taip nepyksit  tongue.gif  lotuliukas.gif

tuja -- ne medis sad.gif

vat kokią įdomią diskusiją užvedžiau smile.gif Tikrai buvo įdomu išgirsti įvairius požiūrius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ifigenija @ 2007 04 06, 14:08)
tuja -- ne medis sad.gif...

o visžalis nebūtinai tuja, o gal tokie medžiai kaip eglė ar pušis? tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaži kada trešnių jau galima laukt g.gif Nu ta prasme po kelių metų unsure.gif
Atsakyti
blink.gif O kodėl tuja ne medis blink.gif Niekad nepamiršiu vaikystės atsiminimų iš kaimynų kiemo, kur augo senos paprastos tujos, liaudyje vadinamos čisais (elementarioji vakarinė tuja, sodinama gyvatvorėms) bet niekada gyvenime nekarpyta, išaugusi kaip medis, įspūdingos formos, ūgio, su puikiausiu šešėliu, ir be jokių nukritusių lapų thumbup.gif Gaila, kad naujieji kaimynai po to tas tujas senas išpjovė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 04 06, 13:16)
blink.gif  O kodėl tuja ne medis  blink.gif  Niekad nepamiršiu vaikystės atsiminimų iš kaimynų kiemo, kur augo senos paprastos tujos, liaudyje vadinamos čisais (elementarioji vakarinė tuja, sodinama gyvatvorėms) bet niekada gyvenime nekarpyta, išaugusi kaip medis, įspūdingos formos, ūgio, su puikiausiu šešėliu, ir be jokių nukritusių lapų  thumbup.gif  Gaila, kad naujieji kaimynai po to tas tujas senas išpjovė  unsure.gif

vat o su šitu variantu tai sutinku drinks_cheers.gif, bet šiais laikais, pati matai, nieks nepalieka senų medžių doh.gif
Atsakyti
O va didelių medžių aš irgi vengiu. Sklypas 7,44 aro, bet prie pat miško, tai ir laikau sklypą erdvų ir atvirą - miško šešėlis iš pietvakarių, jo pakanka ir vasarą, o pavasarį netgi per daug schmoll.gif Pas kaimynus jau sausa būna, o pas mus dar sniegas doh.gif Pasisodinom žemaūges obelis, vyšnios užaugs paprastos, o kai paaugs vaikai ir nebereikės tokios erdvios pievos, pagalvosim apie ką nors daugiau tongue.gif
Atsakyti
O mes tai platanu pasisodine, kurie isauginti is seklyciu atveztu is Serbijos. Tie medziai greit auga, uzauga tikri gigantai, jau dabar lauke issodinti perziemojo. Dabar galvojam, kad jau i kaimuka teks juos isvezt, nes kur tau tokie medziai sklype doh.gif
Atsakyti
Įdomu buvo paskaitinėti. thumbup.gif Man atrodo, kad sklypo plotas labai pakoreguoja norus. Mūsų sklypas labai didelis, jame daug senų didelių medžių, bet mums net mintis nekyla juos pjauti. Mes net grybaujam sode. Aplamai, mano vyrui nupjauti medį, net ir menkavertį (kaip trapusis gluosnis) - kažkokia tragedija. Aš dėl to net susibaru su juo. bash.gif Žinoma yra dvi medalio pusės: viena, kad gražu (kai yra pakankamai vietos), Karštą vasaros dieną gali rasti pavėsį, kita - rudenį visų lapų išgrėbti neįmanoma.Todėl aš išgrėbiu tik pačiam kieme prie namo, bet kai pakyla vėjas doh.gif Visas darbas nueina perniek verysad.gif
O man patinka ir dideli medžiai, ir žemaūgiai - tiesiog jie visi turi turėti savo vietą, turi tikti.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 06, 23:50)
Mūsų sklypas labai didelis, jame daug senų didelių medžių, bet mums net mintis nekyla juos pjauti. Mes net grybaujam sode.

irnesakyk.gif man irgi nekiltu mintis pjauti, jeigu sklypas butu keli hektarai...mes Lietuvoje turim sodyba 21a-tai miska uzsodinom mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia visi vaismedžių sodinimu užsiėmę,tad šiemet teks ir mums ką nors pasisodint,kad kada nors galėtume kokį obuoliuką ar slyvuką krimstelėt.Kokias veisles dažniausiai renkatės {senesnes žinomas ar bandot kažką naujesnio bigsmile.gif }
Atsakyti
Visas visas Sveikinu su SV. VELYKOMIS.
Atsakyti